Det är tråkigt att lämna ett så lågt betyg till Netsnus eftersom jag tidigare alltid varit nöjd med mina köp. Denna gång blev det dock under all kritik och jag kommer nog aldrig mer handla hos Net... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Likt de flesta recensenter här, kan jag bara instämma i deras goda omdömen, Har alltid, (gjort ett flertal köp hos dem) fungerat mycket smidigt och bra att beställa, och framför allt vill jag framhål... Ver mais
Flera som skriver att Netsnus inte läser meddelanden. Jag skickade ett till dem som svar på orderbrekräftelsen och de svarade visserligen inte men gjorde den ändringen jag behövde så nog läser de medd... Ver mais
Jag tycker att detta företaget förtjänar 5 sjtärnor eftersom de hade en väldigt snabb leverans som tog 2 dagar o komma till den butiken jag hämtar upp paket ifrån, jag beställde en level red 100's lim... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Köp billigt snus online hos Netsnus.se | En av Sveriges största sortiment på snus, cigaretter, cigarr och tobaksprodukter | Enkelt, billigt och snabba leveranser.
Informações de contato
Snabb leverans, enkelt att beställa från en bra hemsida.
Lätt att beställa och supersnabb…
Lätt att beställa och supersnabb leverans!
Lätt att beställa och snabb leverans
Lätt att beställa och snabb leverans
Otroligt snabb service!
Otroligt snabb service!
Det tog mindre än 24 timmar från det att jag skickade min beställning till att den levererades!
Så nöjd!
Känns nästan som att den blev teleporterad.....
100% missnöjd kund
Denna gång blev det dock under all kritik och jag kommer nog aldrig mer handla hos Netsnus.
Kort version; på grund av att jag inte fick någon avisering om att mitt paket fanns att hämta hos ombudet skickades det tillbaka.
Nu har jag försökt att kontakta dem flera gånger via mail och via kontaktformuläret på hemsidan. Hur f-n får man tag på detta företag som såklart inte går att nå via telefon?
Snabb leverans.
Har handlat tobak i flertalet år. Får oftast leveransen dagen efter. Fick fel leverans för några år sedan, men fick kompensation i nästa leverans. Trevligt bemötande av kundtjänst.
Urusel kundtjänst
Urdålig kundtjänst. Inger telefonnummer. Svarar inte på mail. Har gett mig kostsamma problem.
Stror bluf
Fruktansvärd leverans. Jag betalade extra för hemleverans, runt 100 kronor, och jag ska hämta paketet på ett utlämningsställe. Detta är ett stort problem för mig eftersom jag måste hitta någon som gör det åt mig. Det är en stor bluff.
Lätt att beställa
Lätt att beställa, snabba leveranser - aldrig nåt strul
Alltid snabbt och enkelt
Alltid snabbt och enkelt, att priset är bra gör inte heller ont 😆
Lysande service som vanligt och snabb…
Lysande service som vanligt och snabb frakt, har beställt därifrån i flera år.
Allt är bra.
Är supernöjd
Är supernöjd. Fick mina varor i dag .Ni är verkligen snabba👍😊
SUPERB!!!!!
Fick inte det jag beställde
Fick inte det jag beställde. Har mejlat kundtjänst men ingen återkoppling
Alltid otroligt snabba leveranser
Alltid otroligt snabba leveranser, enastående butik med otrolig service. Jättenöjd!
Toppen snabbt och man får det man vill…
Toppen snabbt och man får det man vill ha
Obefintlig kommunikation
Snabba leveranser, bra priser. MEN omöjliga att få tag på via mail, svarar inte på mobil. Fick skriva i deras formulär flera gånger innan de reagerade. Fick ett mail med retursedel för att returnera det jag beställt fel. Fick det jag önskade istället dagen efter. Men 3 snusdosor färre, vilket jag antar motsvarar frakt. Men ingen information om vad returfrakt kostar. Kommunikation är ingenting som företaget ägnar sig åt.
Otroligt snabba hemleveranser
Otroligt snabba hemleveranser. Lätt att betala via walley. Nöjd. Bra priser.
Enkelt och snabbt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.