Bestilte for første gang, å fikk levering etter noen dager, var selfølgelig helg i mellom, enda kom det kjapt. Eneste jeg har å sette fingeren på, er prisene.. Synes enkelte produkter er dyre... Jeg... Ver mais
Nettdamp
Veja o que dizem as avaliações
Nettdamp har uten tvil det største utvalget av ejuice i Norge. Her kan alle og enhver finne en smak de liker. De har også ett ok utvalg av hardware men er helt enestående på ejuice. Veldig bra... Ver mais
Stort utvalg på e juicer ,bra utvalg på devicer, prisene er som de skal være, og lurer du på noe så er det bare å ringe så får du svar på det du lurer på, dette gjaldt i allefall meg da jeg handlet av... Ver mais
Meget god service, kjapp levering, og vannvittig godt utvalg av e-juice med høy kvalitet, fra mange ulike velkjente internasjonale produsenter. Seriøs og ryddig butikk, som gir gode ærlige råd, og som... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Din Norske nettbutikk med e-sigaretter og tilbehør. Vi tilbyr norges største utvalg av ejuice og er opptatt av rask levering, god kundeservice og tilby produktene våre til fornuftige priser.
Informações de contato
Todderudvegen 19, 2322, Ridabu, Noruega
- +4797523518
- post@nettdamp.no
- nettdamp.no
Kjapp levering
Eneste jeg har å sette fingeren på, er prisene.. Synes enkelte produkter er dyre... Jeg har jobbet i en av konkurrentenes butikk, å jeg har sett prisene på innkjøp, så det er god buissnes, men slik er jo markedet.. Det er generelt dyrt å handle i Norge..
Tropisk E juice som ikke har smak
Tropisk E juice som ikke har smak. Dette er å lure folk.
Etter først å ha fått feil i min…
Etter først å ha fått feil i min forsendelse fikk jeg raskt kontakt og en umiddelbar beklagelse per telefon. Feilen ble rettet opp og en rask ettersending av resten er nå iverksatt. Flott service.
Nå har de satt opp prisene på det meste
Kjempe fornøyd raskt levert og knall at…
Kjempe fornøyd raskt levert og knall at betaling med klarna er mulig.
Super god service og raskt levert som…
Super god service og raskt levert som alltid:)
Kjempefornøyd.
Kjapp levering
Jeg er veldig skuffet jeg bestilte 3…
Jeg er veldig skuffet jeg bestilte 3 flasker juice for 7 dager siden og har ikke fått det i posten enda har ikke en gang fått mail om at det har blitt sendt en gang og pengene for dem er blitt trekt fra min konto
Kjapt og enkelt 👍
Rask bestilling å stort utvalg
Er veldig fornøyd bortsett fra siste…
Er veldig fornøyd bortsett fra siste leveranse, da det har vært lekkasje fra den ene flasken. Merket at det var sprekk når jeg skulle fylle opp e dampen.
Billige og bra produkter.
Raskt levert
Rask levering og meget gode produkter…
Rask levering og meget gode produkter til en fornuftig pris. Full score!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.