Veja o que dizem as avaliações
Bestilte varen i starten af juleferien. Netto skruer gjorde på deres hjemmeside opmærksom på at varen først ville blive afsendt d. 5/1/26 Jeg modtog varen d. 7/1 De holder hvad de lover 👍🏾 Let... Ver mais
Har flere gange haft bestilt skruer fra nettoskruer.dk Gode priser, hurtigt levering. Kun én gang har der været en reklamation, dette var dog blot en plukfejl fra deres side, hvilket der hurti... Ver mais
A empresa respondeu
Har handlet flere gange og vil gøre det igen, når behov opstår. Altid hurtig levering. Denne gang bestilt søndag, pakket mandag og leveret til Pakkeshop tirsdag formiddag, hurtigere kan det vist ikke... Ver mais
A empresa respondeu
- Loja "Faça Você Mesmo"
- Loja de Parafuso
- Distribuidora de ferramentas
Escrito pela empresa
Nordjysk Beslag Shop er Nordjysk Beslags webshop med et stort udvalg af værktøj og tilbehør som skruer, søm, beslag, bolte og stænger i alverdens former og størrelser. At finde den helt rigtige skrue kan sommetider være en udfordring, når man ikke er lægmand - men tag et kig i vores store skrueguide, hvor du finder al den information, du skal bruge.
Informações de contato
Gugvej 134, 9210, Aalborg, Dinamarca
- webshop@nordjyskbeslag.dk
- nettoskruer.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering af korrekt vare
Hurtig levering af korrekt vare, og så endda lige op til Påske, og det skyldes kun hurtig afsendelse fra Nordjysk Beslag Shop. Og det er allerede 5 stjerner værd. Og så fik jeg ekspansionsbolte i virkelig god kvalitet billigere end selv de billigste gør-det-selv-butikker. Det er ærlig talt ret godt klaret. Så der handler jeg igen.
Seriøst firma med gode priser
Har købt et Wera bitsæt til billige penge. Lever fuldt op til mine forventninger.
Købsprossesen gik let og smertefrit.
Kan klart anbefale Nordjysk Beslag.
Godt og hurtigt svar på mail
Godt og hurtigt svar på mail. og hurtig fremsendelse.
Hurtig levering og god vare
Super god service
Super god service, hurtig levering og hurtige svar på forespørgsler. Stor anbefaling herfra
Skulle bruge special skruer..
Skulle bruge special skruer... kom hurtigt !
Jeg er meget glad for mine varer er…
Jeg er meget glad for mine varer er virkelig gode og hurtig levering meget tilfreds 😀👍👍
Hurtig levering og god pris
Bestilte varen i starten af juleferien.
Jeg modtog varen d. 7/1
De holder hvad de lover 👍🏾
Let at finde det ønskede på hjemmesiden.
Super pris på den bestilte vare (Wera momentnøgle)
Fast and reliable delivery.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og varer/kvalitet helt som forventet. 🙂

Resposta de Nordjysk Beslag Shop
Super nemt bestilling og levering
Super nemt bestilling og levering,
Prisen var super på produktet.

Resposta de Nordjysk Beslag Shop
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.