Ren Tank / Blueway (by Neuthox) Avaliações 31

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering til døren med GLS. Fik renset tank og trykvand på båden, så vandet - specielt det varme vand - ikke lugtede mere. Meget overbevisende og super let at anvende. Kan kun anbefales.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Efter behandling er der en tydelig klorlugt. Har, forgæves, skrevet til kundeserservice 2 gange, for at høre om man trygt kan drikke vandet på trods af klorlugten. De var meget hurtige da jeg bestil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Benutze es seit 2 Jahren im Wohnmobil. Das ist sehr viel klarer und angenehm zum trinken. Der Versand ist superschnell.

Detalhes da empresa

1. Limpeza de reservatórios de água

Escrito pela empresa

Vi er Ren Tank/Blueway by Neuthox (ejet af Danish Clean Water), og vi tilbyder effektive løsninger til vandtankrensning gennem vores populære brands Ren Tank i Danmark og Blueway i Sverige og Tyskland. Vi forstår vigtigheden af rent og sikkert drikkevand, når du er på farten – især i campingvogne, både og autocampere. Derfor har vi udviklet enkle og effektive produkter, der holder din vandtank ren og bakteriefri hele sæsonen igennem. Vores løsninger er både bæredygtige og sikre, så du kan nyde din ferie uden bekymringer om vandkvaliteten. Vi sikre at vedligeholdelsen af din vandtank er så nem som muligt, og vi er altid klar til at hjælpe med spørgsmål. Besøg os på neuthox.dk

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ingen reaktion fra kundeservice.

Efter behandling er der en tydelig klorlugt.
Har, forgæves, skrevet til kundeserservice 2 gange, for at høre om man trygt kan drikke vandet på trods af klorlugten. De var meget hurtige da jeg bestilte varerne.

30 de abril de 2026

Hej Henrik,

Mange tak for din feedback, og vi beklager meget, at dine henvendelser til kundeservice er gået tabt i vores system. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi kan berolige dig med, at vi netop har sendt et uddybende svar til din mail omkring klorlugten. Du kan dog være helt tryg – vandet er sikkert at drikke.

Vi beklager ventetiden og håber, du bliver glad for resultatet.

De bedste hilsner,

Benutze es seit 2 Jahren im Wohnmobil

Der Versand ist superschnell.

4 de abril de 2025

Resposta da Ren Tank / Blueway (by Neuthox)

Vielen Dank für das tolle Feedback.😊 Es freut uns sehr zu hören, dass Sie bereits seit 2 Jahren gute Erfahrungen mit Blueway in Ihrem Wohnmobil machen und mit der Wasserqualität sowie unserem Versand so zufrieden sind.

Herzliche Grüße,
Cecilie von Blueway

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Top karakter.

9 de março de 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse, det er vi super glade for at høre ☺️

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Der Versand klappte leider gar nicht

Der Versand klappte leider gar nicht. Musste letztendlich 15 Km zu einem GLS Pickup Punkt fahren. Ebenso habe ich das Set für 5 Flaschen bestellt und bezahlt, geliefert wurden nur 4. Telefonisch ist keiner zu erreichen insgesamt keine gute Erfahrung

23 de março de 2026

Resposta da Ren Tank / Blueway (by Neuthox)

Hallo Herr Bruckhaus, vielen Dank für Ihr Feedback.

Es tut uns sehr leid, dass bei Ihrer Bestellung etwas schiefgelaufen ist.

Wenn eine Flasche in Ihrer Lieferung fehlte, werden wir das selbstverständlich korrigieren.

Bitte senden Sie uns eine E-Mail mit Ihrer Bestellnummer an sales@dcw.dk.

Wir werden uns umgehend darum kümmern und gemeinsam eine Lösung finden, damit Sie Ihr komplettes Set erhalten. Wir freuen uns darauf, von Ihnen zu hören.

Viele Grüße,
Cecilie von Blueway

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Beläggningen/missfärgningen i…

Beläggningen/missfärgningen i vattentanken fanns fortfarande kvar

26 de março de 2026

Hej, Carsen.
tack för din feedback. 😊

Det är viktigt att veta att Blueway primärt fungerar genom att döda bakterier och bryta ner den biologiska strukturen i biofilm, så att vattnet blir säkert att dricka.

Om det handlar om gammal misfarvning eller kraftiga beläggningar som suttit länge, kan det ibland krävas en mekanisk rengöring. När biofilmen dör släpper den lättare från väggarna, men den försvinner inte alltid av sig själv utan att man sköljer rent efteråt.

Vänliga hälsningar,
Cecilie från Blueway.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godt produkt

Godt produkt, det virker , dog er der en masse "grums" i tanken som vi samler op med en narursvamp. Regner med det er kalk aflejring !!

21 de março de 2026

Hej

Tak for din anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at produktet virker 😊

Det “grums” du oplever, er ofte netop aflejringer (fx kalk eller biofilm), der løsner sig fra tank og rør under rens – så det er faktisk et tegn på, at systemet bliver renset igennem 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var lätt att rengöra tanken. Smutsen släppte lätt.

Det var lätt att rengöra tanken.

20 de março de 2026

Hej Elly 😊

Stort tack för din fina recension - vad roligt att höra.

Precis så enkelt ska det vara 🙌
Härligt att smutsen släppte lätt och att du fick ett bra resultat.

Vänliga hälsningar
Cecilie från Blueway teamet.

Ren tryghed i tanken

25 de outubro de 2025

Hej Troels

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre!

Ren tryghed i tanken er præcis dét, vi ønsker, at vores kunder skal opleve. 😍

Wassertank reiniger

Ich hätte nicht gedacht das so gut funktioniert nur weiter zu empfehlen

14 de abril de 2025

Hallo Michael,

vielen Dank für Ihre tolle Rückmeldung! 🙏

Wir freuen uns sehr, dass Sie mit unserem Wassertankreiniger so gute Erfahrungen gemacht haben.

Liebe Grüße
Blueway Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endelig er produkt der bare virker

Endelig et produkt der bare virker. Var yderst skeptisk men alt lugt fra tanken og slangerne er væk efter første behandling 👍

10 de outubro de 2025

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse. 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse – og at lugten i tanken og slangerne forsvandt allerede efter første behandling.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spild af penge - virker ikke...

Jeg fulgte alle anvisninger og var meget grundig med at bruge produktet til at rense vores vandtank i båden, der havde fået lidt ubehagelig lugt. Rodalon plejer at tage det uden problemer. Men nu solgte marinebutikken mig en flaske Ren Tank for at teste det. Det virker overhovedet ikke. Og efter flere grundige behandlinger lugter vores drikkevand stadig. 100 kr. for en liter virkningsløs trylledrik.

Opdatering
I lover følgende på jeres hjemmeside:
'Fjerner bakterier, alger og dårlig lugt.'
'Komplet løsning - rens og vedligehold'

Så regner jeg med, at det er det, der sker, når jeg køber produktet. Til orientering gav jeg tanken en deciliter Pura Tank til en femtedel af prisen på jeres produkt - og nu er vandet rent.
Ren Tank virker simpelthen ikke, og det er spild af penge og tid...

28 de setembro de 2025

Hej Per,

Tak fordi du delte din oplevelse, vi er kede af at høre, at du ikke har fået det ønskede resultat.

Ren Tank er udviklet til at desinficere og forebygge bakterier, biofilm og dårlig lugt i vandtanken – helt uden skrappe kemikalier.

Men hvis en tank har været meget beskidt eller haft ophobet biofilm gennem længere tid, kan der sidde belægninger, som kræver en mekanisk rengøring først. Derefter kan Ren Tank bruges til at holde tanken ren og forhindre, at problemet opstår igen.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning – send os gerne en mail på sales@dcw.dk med lidt mere info om din tank, så kigger vi på det sammen.

Venlig hilsen,

Opdatering 16:10:

Hej igen Per, tak for din opdatering.

Godt at høre, at du fik renset tanken. Ved meget beskidte tanke, som det lyder til at du har haft, kan det som sagt kræve en mekanisk rengøring først, som du har foretaget med Pura Tank, før biofilm og lugt kan fjernes helt.

Ren Tank er dog udviklet som en komplet løsning til både rens og vedligehold gennem hele sæsonen, som vi rigtigt nok skriver på hjemmesiden. Absolut størstedelen af vores kunder oplever, at det holder tanken frisk og vandet drikkeklart uden problemer.

Forskellen er, at Ren Tank er vandbaseret og uden skrappe kemikalier, så du trygt kan drikke vandet direkte fra tanken – i modsætning til stærkere klor- eller kemikalieprodukter, som ikke er beregnet til drikkevand.

Ren Tank

Det kom hurtigt

Det kom hurtigt, og jeg er da ikke blevet syg af vandet i tanken.

1 de setembro de 2025

Hej Anker,

Mange tak for din anmeldelse. 🙏

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Ren Tank – og at vandet i din tank har været rent og sikkert at drikke

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har fulgt brugsanvisningen

Jeg har fulgt brugsanvisningen, men mit vand stinker fortsat af rådne æg.

Det er kun indtil slangerne er skyllet igennem, så er lugten væk. Men efter en dage uden vandforbrug, så er lugten igen retur.

Produktet kan ikke rette op på skaden når den først er sket - desværre.

3 de setembro de 2025

Hej Carsten,

Jeg er ked af at høre, at du oplever problemer med lugt i vandet.

Det er vigtigt at nævne, at vi aldrig har sagt, at vores væske rengør i klassisk forstand. Ren Tank er en rens, som forhindrer bakterier, biofilm og dårlig lugt i at opstå – og som holder vandet frisk og drikkeklart, når du bruger det løbende.

Hvis der allerede er gamle belægninger eller svovlbakterier i tank og slanger, kan det være svært at fjerne lugten helt med én behandling. I de tilfælde kræver det ofte en grundig mekanisk rengøring eller udskiftning af slanger.

Når systemet først er gjort rent, kan Ren Tank sikre, at det forbliver friskt og bakteriefrit gennem hele sæsonen. Mange campister og bådejere oplever, at de trygt kan bruge vandet direkte fra tanken, når de doserer med Ren Tank.

Du er velkommen til at kontakte os direkte også, så vi kan hjælpe dig videre og finde en løsning, der virker for dig.

Vi håber, denne forklaring giver bedre mening, og hvis du føler, at anmeldelsen ikke helt afspejler, hvad produktet faktisk kan og er udviklet til, vil vi sætte stor pris på, hvis du vil opdatere den 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og et produkt der virker

20 de agosto de 2025

Hej Sten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med leveringen og med effekten i din båd. Fantastisk at vandet nu er frisk og uden lugt, også i varmtvandsdelen.

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os videre. 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg har endnu ikke prøvet produktet men det lyder lovende

24 de julho de 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine første indtryk 🙏
Vi håber, du bliver glad for produktet, og tøv endelig ikke med at skrive, hvis du har spørgsmål undervejs.

Cecilie
Team Ren Tank by Neuthox.

Nemt at arbejde med

Nemt at arbejde med

20 de junho de 2025

Hej Lonnie,

Det er vi glade for at høre at du synes! 🎉

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det er let at bruge

Det er let at bruge. Jeg købte 3 ltr. og tænkte, at der var nok til flere år, da vi kun har en 20 ltr tank. Det viste sig desværre at holdbarheden kun er til marts næste år, så det var måske ikke smart at købe så meget...

10 de julho de 2025

Hej Anders,

Du har helt ret i, at vores produkt er nemt at bruge, så det er vi glade for at du også synes! :-)

Jeg forstår godt, det kan virke som meget med 3 liter til en 20 L tank.

Men faktisk anbefaler vi 1 flaske til grundrens (du kan ikke overdosere – koncentratet er mildt, men effektivt), 1 til løbende vedligehold og 1 til slutrens/vinterklargøring.

Så selv med en lille tank er de tre flasker passende til en hel sæson, og det er en god måde at sikre rent og bakteriefrit vand hele vejen igennem. 🚐☀️

Cecilie
Ren Tank by Neuthox Teamet.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais