Kwakzalverij
Deze partij start elke X jaar een nieuwe bv, wanneer iedereen doorheeft wat een kwakzalverij het is.
Gericht op het herstellen en optimaliseren van uw gezondheid, bieden wij een unieke zorgaanpak voor mensen die te maken hebben met chronische gezondheidsklachten en die binnen de reguliere geneeskunde geen passende oplossingen vinden. Onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en volledig afgestemd op uw individuele biochemische en mentaal-emotionele behoeften. Wat ons zorgmodel onderscheidt zijn drie kernprincipes: de volledige betrokkenheid van de cliënt, het aanpakken van de onderliggende oorzaken van uw klachten, en het benutten van het natuurlijk herstellend vermogen van uw lichaam
Bosseweg, 7b, 5682 BA, Best, Holanda
Não respondeu a avaliações negativas
Een ster is te veel. Deze kliniek is levensgevaarlijk. Tim Kors is de meest arrogante persoon die je maar kan tegenkomen. Hij weet niks over methylatie en methylatieproblematiek. Deze man heeft me een zeer hoge b12 dosis gegeven, bedoeld voor mensen met ernstige tekort en levensbedreigende symptomen. Na 1 dag ben ik in elkaar geklapt. Ik kan niks meer. Niet lopen, niet rechtop zitten. Ik kan mijn kind niet meer verzorgen. Niet meer slapen. Ik heb 3 weken niet kunnen eten. Ik ben 11 kg afgevallen. Hij is nog niet van me af. We zijn met een aantal mensen bezig om een casus op te bouwen. Ik ga door totdat deze kliniek vergoed gesloten is. Dit is niet de eerste keer. Hun ouder praktijk Revitalis is ook gesloten vanwege onveilige praktijken.
Op website erg stellig dat ze vermoeidheid met bewezen wetenschappelijke behandelingen kunnen verhelpen.
Echter aan de telefoon zijn ze plots veeel genuanceerder en wordt er een rookgordijn aan info over je gestort om indruk op je te maken.
Voorts vergoed de verzekering nauwelijks van hun behandelingen. Wat raar als je behandelingen zo door de wetenschap wordt gestaafd.....? Jammer dit hoor.
Door Newmedix kreeg mijn vrouw een stuk van haar leven terug.
Na een septic shock opgelopen door een infectie bij een routine operatie ontwikkelden zich ernstige neurologische klachten, overprikkeling en vermoeidheid. Na vier jaar kon ze eigenlijk alleen nog maar op bed liggen. Direct na de start van de behandeling bij Newmedix zette zich een duidelijk herstel in, en nu, na driekwart jaar kan ze het dagelijks leven weer redelijk aan.
De kracht van Newmedix is dat ze aan de hand van labresultaten werken, en niet zomaar wat doen. De behandeling is gebaseerd op ervaring en wetenschappelijke inzichten, al is die soms nog niet volledig door onderzoeken bewezen. Maar het werkt! Wij zijn er erg blij mee.
Let op: de behandeling zal niet bij iedereen aanslaan, en de kosten zijn aanzienlijk. Maar als je leven door je klachten geen enkel perspectief biedt is dit het proberen zeker waard.
Vijf jaar geleden kwam ik met ernstige klachten bij Newmedix. Na uitgebreid bloedonderzoek bleek ik zowel een leaky gut, verteringsproblemen als forse vitamine- en mineralentekorten te hebben. Infusen, voedingssupplementen en voedinsgadviezen hebben mij enorm geholpen en de klachten grotendeels verholpen. Inmiddels een paar jaar later heb ik Newmedix opnieuw om hulp gevraagd bij ernstige restverschijnselen a.g.v. long covid. Na een aantal ATP infusen merkte ik al verschil en voelde me fitter en minder ziek. Newmedix is niet alleen heel deskundig en ervaren op het gebied van biochemie en functionele geneeskunde (Tim Kors blijft steeds op de hoogte van de nieuwste inzichten overal ter wereld en heeft relaties met vooraanstaande wetenschappers en professoren). Alle medewerkers bij Newmedix zijn bijzonder deskundig, hartelijk en behulpzaam. Wat ik ook bijzonder prettig vind, is de samenwerking met de patiënt; ze kijken en zoeken samen met jou naar oplossingen vanuit hun deskundigheid en onderzoeken; jij en je lichaam worden er serieus genomen. Niets dan lof !! Wat ik daarnaast heel fijn vindt, is dat je bij Nemwmedix veel lotgenoten ontmoet, ieder met zijn/haar eigen verhaal over de lange weg die ze vaak hebben moeten afleggen in hun ziekteproces. Er worden ervaringen uitgewisseld en dat is behulpzaam en enorm steunend. Ziek-zijn is namelijk vaak eenzaam en velen voelen zich onbegrepen en niet gezien of gehoord in hun eigen omgeving. Ziek-zijn is ook niet alleen iets fysieks; emotioneel en geestelijk gebeurt er ook heel veel. Al pratend komen we tot mooie en waardevolle inzichten, zoals dat er meer achter ziek-zijn ligt dan alleen een fysiek of biochemisch probleem. Ziek-zijn wil ons vaak op iets wijzen, een onderliggend punt aanwijzen, iets waar we iets van kunnen leren, wat dat dan ook is. Naast fysiek onderzoek en ondersteuning, die Newmedix als geen ander kan verschaffen, loont het ook de moeite, vanuit mijn eigen ervaring, om eens te onderzoeken wat het ziek zijn je mogelijk duidelijk wil maken. Er eens in te duiken. Bijvoorbeeld een boek van Christiane Beerlandt open te slaan. Om te leren en te groeien, ondanks, of juist dankzij, het ziek-zijn. Je van dingen bewust worden, waar je je anders mogelijk niet bewust van zou zijn geworden. Van bepaalde patronen bijvoorbeeld. Ziek zijn was voor mij een vloek waar ik heel veel moeite mee had, maar gaandeweg ging ik beseffen dat wat ik voor een vloek aanzag een enorme zegen bleek in heel veel opzichten. Lood kan goud worden als je maar begrijpt wat er te leren valt. Dit is het ware biochemische proces zoals de alchemisten dat al kenden: vloek wordt zegen en lood wordt goud. Ik heb dus gemerkt dat ziek-zijn absoluut ook een kans in zich heeft. Enorm zwaar en enorm moeilijk, dat zeker. Maar iets wat wel écht de moeite waard is: emotioneel, geestelijk en spiritueel groeien, je ware zelf ontdekken en nooit meer loslaten ! Dit soort gesprekken hebben we als patiënten onderling bij Newmedix. Je vindt er begrip voor je worsteling.
Ik kan iedereen aanraden om podcast 80: Tim Kors bij Marjolein Berendsen, te bekijken. Daarin deelt Tim heel veel informatie die eigenlijk voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt wetenswaardig is.
Ik wens iedereen die dit leest een gezond en groeizaam leven toe en Newmedix kan daar absoluut een grote en positieve bijdrage aan leveren ! Hartelijke groet, Petra
Behandeling PDS zeer geslaagd, bijna geen klachten meer. Hierdoor meer energie en emotioneel beter in balans. Slaapmedicatie (benzo) gebruik ik niet meer.
Fijne professionele medewerkers.
Ik ben ontzettend blij met de behandeling van Tim Kors bij Newmedix. Vanaf het begin werd er echt de tijd genomen om mijn situatie te begrijpen. Door middel van uitgebreid bloedonderzoek en een persoonlijk behandelplan voel ik me nu een stuk fitter en energieker.
Tim is deskundig, betrokken en denkt echt met je mee. Hij kijkt verder dan alleen de symptomen en zoekt naar de oorzaak, wat voor mij een wereld van verschil heeft gemaakt. Als je op zoek bent naar een specialist die écht naar je luistert en een plan op maat maakt, dan kan ik Newmedix en Tim Kors zeker aanraden!
Kijken goed waar de problematiek ligt en zetten daar een persoonlijke behandeling op uit. Super tevreden, wordt altijd enorm vriendelijk behandeld!

Resposta de Newmedix
Ik bezoek Newmedix regelmatig voor infusen gericht op gezondheid en anti-aging, en ik ben erg tevreden met de resultaten. De infusen zijn op maat samengesteld en bevatten vitamines, antioxidanten en andere voedingsstoffen die mijn lichaam een flinke oppepper geven.
Ik merk dat mijn energielevels hoger zijn, mijn huid gezonder en stralender oogt, en ik me over het algemeen vitaler voel. De deskundigheid van het team en de rustige, professionele sfeer maken de ervaring extra prettig. Ik kan dit iedereen aanraden die preventief aan zijn gezondheid wil werken of op een natuurlijke manier het verouderingsproces wil vertragen.

Resposta de Newmedix
Ik heb een gezondheids-analyse door NewMedix laten uitvoeren en was positief verrast over de expertise van het bedrijf. Uitgebreide laboratorium uitslagen en opvolgend, een passend advies, vakkundig & vriendelijk. Ik voel daadwerkelijk het verschil, na de behandeling en het gebruik van de juiste supplementen. Ik kan dit iedereen aanraden, zorg voor jezelf!

Resposta de Newmedix
Duizenden euro's betaald aan suppletie en waardeloos advies. Commercieel bureau zonder kennis van de mens als geheel. De psyche wordt niet besproken, en hoge stresslevels worden in de wind geslagen. Kortom, waardeloos instituut, onvoldoende kennis.

Resposta de Newmedix
Ik ben achter enorm veel gezondheidheidskennis gekomen en hierdoor heb ik de puzzel van mijn ziekte kunnen oplossen. Verwacht echter geen quick fix, die bestaan namelijk niet. Op lange termijn echter zul je gezonder en gelukkiger ouder worden

Resposta de Newmedix
Dit bedrijf verdient goudgeld met zijn claims.
Er zijn helaas veel organisaties zoals deze, die zeggen middelen tegen Long Covid te bieden, en ondertussen verdienen zij aan wanhopige patiënten.
Er is nog helemaal geen oplossing of werkend middel gevonden,
en er bestaan (nog) geen wetenschappelijk onderzoeken waaruit blijkt dat er een werkzame behandeling is gevonden tegen Long Covid!
Was dat maar zo.
Dan zou dit ook zeker in het nieuws komen. En dan zouden verzekeringen het gaan vergoeden.
Je kunt van alles op een website schrijven en claimen dat iets 'uit onderzoek blijkt' zoals ze hier ook doen, maar ze verwijzen nergens naar.
Als er iets wordt gevonden wat echt blijkt te werken, zal dit wereldnieuws zijn.
Als je de feiten wilt weten, volg dan het nieuws of echt onderzoek, of ga naar de huisarts of specialist in het ziekenhuis.
Het is heel triest dat dit soort bedrijven gewoon mogen bestaan. En dat mensen met Long Covid uit pure wanhoop, onweten en onmacht dan maar naar een organisatie als deze gaan. Zonder resultaat natuurlijk.
Bovenaan de zoekresultaten op Google verschijnen kost overigens ook enorm veel geld...
Denk na voor je ergens intrapt!

Resposta de Newmedix
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.