New Nordic Home Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Update - it took three attempts, but they have agreed to replace the mislaid consignment. I've bought from them a few times and usually while delivery is extremely slow, products are good. However... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fragtfirma kom kun med 2 af 4 pakker, de havde vist forlagt dem. Plus de to der faktisk kom, ankom for tidligt i forhold til den ønskede aftenlevering. New Nordic Home refunderede den ekstra frag... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte nogle varer den 26. oktober. Modtager ordrebekræftelse, men hører ellers intet. Den 14. november bliver pengene for varerne trukket, men har intet hørt om levering. Har nu skrevet flere gang... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte julegave først i dec, fik hurtigt en ordrebekræftelse på at den ville blive pakket hurtigst muligt. Hørte så ikke fra dem længe. Prøvede at ringe. Forgæves. Prøvede at skrive. Forgæves igen.... Ver mais

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

457 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Modtager ikke lovet rabat

Udfyldte mine mail oplysninger for at modtage en rabatkode på 15% - koden kunne dog ikke anvendes på hjemmesiden og kundeservice mente ikke de tilbød nogle rabatter. Jeg har vedhæftet et billede af deres mail med de 15% og ikke et ord fra dem eller fratrukket fra regningen. Ville ikke handle her igen. Så dårlig stil.

18 de julho de 2022

14 de julho de 2022

Kære Susan

1000 tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tid. Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang.
Hav en dejlig dag.

God service/hurtig levering

God service/hurtig levering
Jeg kontaktede kundeservice, da en lampe var beskrevet anderledes end hvad billedet viste. De svarede hurtigt tilbage at det var en fejl, og at de ville rette den med det samme.🌸
Lampen blev leveret på 2 dage, og kom hjem som på billedet.
Meget tilfreds med kundeservicen, levringen og priserne på hjemmesiden🌸👍🏼

12 de julho de 2022

Kære Amalie

1000 tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tid. Dejligt at høre du har haft en god oplevelse, som vi altid bestræber os på. Du er altid velkommen til at handle hos os igen. Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Forkert vare modtaget

Fin behandling trods forkert vare leveret, ny vare sendt med returlabel til forkert vares returnering

12 de julho de 2022

Kære Janni
Mange tak for din anmeldelse. Vi er dog kede af den ene stjerne, som vi ikke finder helt fair. Det er super ærgerligt at det var det forkerte spejl du modtog, men vi reagerede straks - gør vi altid når et sjældent uheld sker. Og du bedte endda om at få udskudt levering af dit nye spejl, som vi selvfølgelig imødekommer, så det forhåbentlig reder bod på en uheldig situation. Vi håber derfor at du vil revidere den ene stjerne.
Vi ser frem til at sende dit spejl, så snart du er hjemme fra ferie.

Anbefales

Nemt at bestille og hurtig levering

4 de julho de 2022

Resposta da New Nordic Home

1000 tak for din tid Sif. Dejligt at høre du har haft en tilfredsstillende oplevelse. Du er altid velkommen til at handle hos os igen.
Vi ønsker dig en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Fuld tilfredshed med produktet

3 de julho de 2022

Kære Helle

Mange tak for di anmeldelse. Den varmer at læse.
Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Modtog

Modtog, forsinket en sovesofa i fredags .
1. Udsat grundet ferie, i uge 23, som der selvfølgelig først stod efter bestillingen, og stadig som overskrift i mail i uge 24…
2. Udsat modtagelse grundet ‘de ikke kunne ringe os op’ ( vi er IKKE blevet ringet op) skal lige siges vi havde taget en fridag fordi der skulle være en til at tage imod den pga 1. Sal…
3. Samme aften sms om modtagelse i fredags men vi ville blive ringet op 1/2 time før.. men vi kom hjem fra arbejde en til sovesofa der stod i indkørsel ( lejet bolig) og i regnvejr.
4. Man kan IKKE RINGE DEM OP! Og de ringer ikke tilbage trods man skriver man vil ringes op og skriver tlf nr..
KAN IKKE ANBEFALE DETTE FIRMA!

19 de junho de 2022

Kære Michael
Tak for din anmeldelse. Vi sætte pris på din tid, selvom vi godt nok ikke finder den helt fair.

Først og fremmest var jeres levering ikke udsat pga. ferie. Da det er en stor vare (sofa), er der en leveringstid på 3-7 hverdage. Det er rigtigt at sofaen meget ærgerligt var en dag forsinket. Vores fragtselskab prøvede at kontakte jer dagen før, for at informere om dette. (varen var beklageligt var havnet i en forkert terminal). Men da i har skrevet et forkert telefonnummer, lykkedes det dem ikke at komme igennem til jer.

Det er naturligvis beklageligt at i ikke er blevet ringet op 30 min før ankomst, selvom vi dog er blevet oplyst fra fragtselskab at i er, dette har vi naturligvis taget videre, for det var en aftale.

Varen blev stilt på adressen, da der ingen hjemme var. Vi kan se ud fra det billede du sendte, at der har været lidt støvregn på, men ikke noget der har ødelagt emballage eller møbel heldigvis.

Som skrevet om i vores korrespondance på mail, kan vi godt forstå det ikke har været tilfredsstillende, men der er flere parametre som spiller ind. Og vi ha haft en tæt dialog hele vejen igennem. Så vi synes måske ikke at 1 stjerne er helt i orden, når det at i skriver forket nummer er selvforskyldt.

Vi håber trods en ærgerlig oplevelse, at i er glad for jeres dine sofa. I er naturligvis velkommen til at handle hus os igen, trods en ærgerlig første gangs oplevelse.

Vi ønsker dig en god dag.

19 de junho de 2022

Resposta da New Nordic Home

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tid.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt hurtigt ekspedition og super…

Dejligt hurtigt ekspedition og super glad for mit drinks bord😀😀

18 de junho de 2022

Kære Lene
Hvor er det bare dejligt at læse! Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En stor porcelænvase modtaget på få…

En stor porcelænvase modtaget på få dage uden skader.

13 de junho de 2022

Kære Birgit
1000 tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tid. Dejligt at læse du er tilfreds med din oplevelse. Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang.
VI ønsker dig en rigtig god dag.

Super hurtig levering

Super hurtig levering - også selvom de holdt ferielukket.

7 de junho de 2022

Kære Dejan
Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tid. Det er kun vores kontor der holder lukket. Vi har stadig folk på lageret, men 1-3 dages længere leveringstid end normalt i denne uge. Men dejligt du ha haft en god oplevelse. Du er hjertelig velkommen til at handle hus os en anden gang. Rigtig god dag.

Kan ikke anbefales

Modtog et produkt i en smadret kasse som tydeligvis havde været åbnet før og som var pakket elendigt. Der var heldigvis ikke sket noget under transporten, men der var fejl i produktet. Man skal åbenbart selv betale retur for en vare med fejl og det i sig selv gør at jeg ikke vil købe derfra igen.

6 de junho de 2022

Hej PP
Tak for din anmeldese, selvom vi slet ikke synes det er fair på nogen måde. Det er super ærgerligt du modtog en pakke som beskrevet. Vi er helt enige med dig i at det bestemt ikke så ud somom at fragtfirma havde behandlet den pakke ordentligt, den var meget beskidt udvendigt. Du kontaktede os med billeder - tak. Vi reageret med det samme og en ny vare er sendt til dig. Vi ønsker naturligvis ingen af vores kunden skal se sig tilfreds med en defekt vare. Vi har haft en fin dialog på mail og vi håber du vil genoverveje dit skriv. Fra vores side er det ikke fair. Når uheldet er ude, så reagerer vi så hurtigt som muligt og med den bedste service som muligt. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supergod service…..skrev med butikken…

Supergod service…..skrev med butikken på Messenger, da jeg havde nogle spørgsmål omkring farven på en lampe, jeg var interesseret i. Dagen efter fik jeg billeder af lampen, så bedre viste, hvordan den reelt så ud. Fik at vide, at bestilte jeg de 2 stk jeg ønskede, ville de blive afsendt dagen efter med GLS…..og det gjorde de. Så her handler jeg meget gerne igen ❤️

6 de junho de 2022

Kære Gitte
Af hjertet tak for din fine anmeldelse. Dejligt at læse du er tilfreds med din oplevelse. Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang. Vi ønsker dig en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var som det skulle være

Bestilte søndag - modtog onsdag - til yderst favorabel pris set i forhold til andre udbydere.

29 de maio de 2022

Hej Lone
1000 tak for din anmeldelse, dejligt at læse du er tilfreds med din oplevelse. Du er hjertelig velkommen til at handle hos os en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

100% ubesværet :) Er meget glad for…

100% ubesværet :) Er meget glad for min stol

28 de maio de 2022

Kære Caroline
Mange tak for din anmeldelse, den er vi meget glad for. Dejligt at læse du er tilfreds med din oplevelse. Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang. Hav en rigtig dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god kvalitet på…

Hurtig levering og god kvalitet på varerne.

27 de maio de 2022

Kære Julie
Mange tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på din tid.
Du er hjertelig velkommen til at handle hos os en anden gang.
Vi ønsker dig en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det gik langt hurtigere end forventet…

Det gik langt hurtigere end forventet at få mit spejl leveret og udseende + kvalitet overgik al forventning

22 de maio de 2022

Resposta da New Nordic Home

1000 tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på din tid. Du er altid velkommen til at handle hos os igen. Hav en dejlig dag :)

🌟🌟🌟🌟🌟

Super service, hurtig levering, fede ting og gode priser 🌟

27 de abril de 2022
Avaliação não solicitada

Kære Malene
1000 tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tid.
Team New Nordic Home

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais