Servizio al clienti il peggiore di sempre Ho riportato una tuta mai indossata con cartellino mai rimosso non mi hanno fatto il reso perché erano passati 15 giorni sullo scontrino c’è scritto 14 giorn... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag var in på New Yorker affären i Norrköping.Affärens utbud är det inget fel på men kvinnan som stod i kassan var på helt fel plats. Hon hade fullt upp med att klaga på sin manliga kollega oc... Ver mais
SÅ DÅRLIGT PERSONALE !!! Værste oplevelse mig og mine veninder var i new Yorker kbh og prøverummet var 💩 der var ting overalt det var helt forfærdeligt vi var åbenbart for mange i prøverummet og hu... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
VÆRSTE OPLEVELSE!!!!!!
VÆRSTE OPLEVELSE!!!!!!
vi var tre veninder inde og handle og gik i samme prøverum prøverummet var allerede opfyldt med tøj der lå i alle mulige forskellige størrelser hun hørte så at vi larmede fordi vi talte sammen og sagde vi havde 1 minut til at tage vores tøj på og så skulle vi rydde det hele op der lå så meget tøj i prøverum det var helt fyldt og hun kunne jo se det ikke var vores størrelser hun var også virkelig ubehøvlet og sagde at vi skulle opføre os som piger PS vi er kun 12 år hun sagde vi kaldte hende en b*** men i virkeligheden var det omvendt hun skyndete virkelig meget på os og var så sur hun sagde både bandeord og alt mulig andet til os på engelsk som gjorde situationen være
Hun sagde at vi ikke kunne shoppe i denne her butik hvis ikke vi ryddet op men vi vil aldrig shoppe derind igen det er den værste butik i verden og jeg ville 100 procent have givet 0 stjerner hvis man kunne !!!!!!!!!!!😤😤😤😤😤😤😩😩😩😩☹️☹️☹️☹️☹️
SÅ DÅRLIGT PERSONALE !!!
SÅ DÅRLIGT PERSONALE !!!
Værste oplevelse mig og mine veninder var i new Yorker kbh og prøverummet var 💩 der var ting overalt det var helt forfærdeligt vi var åbenbart for mange i prøverummet og hun sagde til os at vi skulle begynde at opføre sig som piger på engelsk vi er kun 12 og blev meget forskrækket men alligevel sagde hun vi ikke skulle komme en b*** selvom ingen nogensinde havde nævnt det. Hun var så sur på os hun sagde at vi ingen respekt havde når vi ikke havde gjort en skid det eneste vi gjorde var at være inde og prøve noget shopping i et god butik som vi ellers er rigtig glade for.
Det var så forfærdelig oplevelse hun sagde endda også at vi ikke var hendes ven så vi skulle stoppe med at opføre sig sådan der hun sagde også alt mulig med at vi skulle rydde hele omklædningsrummet op selvom vi ingenting havde rørt ved det virkelig dårlig oplevelse kom aldrig derind!
Arnaque
Il donne un pris de 4,99€ comme solde j enlevé le prix et avant c était 3,99€. Cad ‘soldes’ 😂 tu payes un 1€ de plus. Honteux, c est pas le 1€ qui me dérange mais honteux comment ils mentent les gens!
Vasket produktet EN gang før bruk og…
Vasket produktet EN gang før bruk og den røyk mens jeg brukte den for første gang. Super dålrog kvalitet og kan ikke klage på det.
Inadmissible la responsable met la…
Inadmissible la responsable met la pression aux employés pour terminer à l’heure 19h02. Le travail est bâclé les affaires jeté dans le sac avec la queue dans le magasin. Niveau responsable on est déjà haut mais alors en tant qu’employé reprendre les articles des mains des clients pour terminer à l’heure. C’est de pire en pire une vendeuse a même fait reposer l’article à la cliente parce qu’elle l’ avait déjà remis en place. Gros soucis dans ce magasin les clients ce font rare, respecter les clients . Depuis Angoulême cordialement
Kan ikke anbefale
De sætter tyverisikring på så man ikke kan prøve en bodystocking og se hvilken størrelse man skal have o butikken. Når man så kommer hjem og ikke kan passe den, vil de ikke ombytte en bodystocking. Så vær så god at gætte om du kan passe den. Hvis ikke - bare ærgeligt.
Catastrophe le magasin ferme 20 min…
Catastrophe le magasin ferme 20 min avant intolérable. J’ai remarqué c’est bien la politique de Évry. 19h20 Jd la dernière fois je déconseille
Worst customer service
Worst customer service, I gave 1 star because it is not possible to give 0. I bought a pack of boxers wrong size, didn’t open them found out it was wrong size and went to return the day after and they refuse to refund. The service was mad and rude “ it’s not our fault you chose the wrong size” the answer of one worker. They say they have a policy of not returning boxers, that’s fine they have that policy at least write it in the item so it’s visible to the customer. I think it’s weird and not giving a damn about a customer. I don’t know really if it’s everywhere in Denmark but I have never been rejected to refund my money what every I bought as long as I have the receipt. Worst store/shop!
J ai été dans se magasin à Evry le 08/03/2026
J ai été dans se magasin à Evry le personnel est impoli irrespectueux
40 mn de queue à la caisse au rez de chaussé 1 étage aucune caisse ouverte de responsable mais il n ouvre pas de caisse es ce normale ?????
Pour a la final quand je demande poliment ouvrir une caisse on répond nous 2 ne pouvons pas mais vous êtes responsable il a écris stafff sur votre badge ????
Je ne comprend pas
Vendeurs irrespectueux
Les articles sont bien et pas cher, mais les vendeurs sont irrespectueux, je donne mes articles, à la caisse les vendeurs parle entre eux, aucun respect pour le client et les articles sont quelque fois tacher
Servizio al clienti il peggiore di…
Servizio al clienti il peggiore di sempre
Ho riportato una tuta mai indossata con cartellino mai rimosso non mi hanno fatto il reso perché erano passati 15 giorni sullo scontrino c’è scritto 14 giorni. Non avendo prestato attenzione allo scontrino oggi mi sono dovuta sentire una manager del centro commerciale di Roma Est che lei non poteva fare nulla. Non volevo i soldi indietro avrei preso qualcosa altro. Pessimo servizio ai clienti questa atteggiamento rigido fa perdere i clienti
Jeans
Certains jeans ne sont pas de bonnes qualités. J’ ai un jeans que j’ai acheté chez vous, un jean bleu bic, la couleur se déteints sur mes chaussures quand il pleut on dirait littéralement de l’encre!!!!!
Jeg har opplevd en dårlig opplevelse i…
Jeg har opplevd en dårlig opplevelse i denne butikken. Jeg har kjøpt ordinære varer, men mistet kvitteringen. I kassen spurte jeg om jeg kunne bytte, og selgeren sa ja, at jeg kunne få tilgodelapp. Mens jeg stod i kassen, kom en annen dame og sa nei, at jeg måtte bytte til andre varer.
Jeg forklarte at jeg ikke trenger noe akkurat nå og spurte om jeg kunne få tilgodelapp, men hun sa nei.
Hun var uhyggelig og fremstod veldig streng.
Jeg har tidligere fått tilgodelapp i samme butikk uten kvittering, men denne gangen ville hun verken finne kvitteringen i systemet eller gi meg tilgodelapp.
Elendig kundeservice!
Ville ha en bukse jeg såg på nett, men de hadde den ikke i butikk. Hovedlager hadde inne, men de kunne ikke bestille inn til meg. De får bare tilsendt det hovedkontoret mener den enkelte butikk skal ha inne. De hadde den også i andre butikker, men de sender ikke til kunde eller mellom butikker. Ikke har de nettbutikk. Så om jeg ikke har bekjente i et annet område der de har buksen i butikken, som da kan kjøpe og sende meg privat, så er det for meg umulig å få tak i den buksa!
Elendig kundeservice!! (Ikke rettet mot de ansatte, de var veldig hyggelige)
Arnaque
Les caissières refusent de faire les prix indiquer en rayon, une veste passe à 14,99 en caisse mais elle est en rayons notes à 2,99 en solde et de plus parle excessivement mal.
The cloths very bad kvalitet
The cloths very bad kvalitet. If you get for free don't take it.
Je suis à New yorker au Muse Déjà pour…
Je suis à New yorker au Muse Déjà pour commencer les vendeuses effronté pas aimable il vous parle comme un chien donc ce que vous pouvez améliorer au niveau déjà peut-être d'embaucher des personnes souriantes serviable et aimable sinon ce magasin malgré ça est magnifique
Mauvaise accueil pas un sourire
Mauvaise accueil pas un sourire.
Je pense que ça doit être la responsable coupe vue comment elle se comprte avec les filles.
Pose une question, elle souffle.
Je ne mettrai plus les pieds.
Mauvaise image pour le magasin.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det. Min oplevelse i New Yorker i Odense var ekstremt dårlig, og jeg kan på ingen måde anbefale butikken.
Jeg besøgte butikken for at lave reklamation på et striksæt, som jeg kun havde haft på én gang, men som allerede var begyndt at fnuldre og falde fra hinanden. Butikschefen var yderst ubehøvlet, talte til mig i en nedladende tone og nægtede at tage tøjet retur. Hun påstod, at det var “helt normalt”, at tøjet gik i stykker efter så kort tid – hvilket jeg finder helt uacceptabelt.
Derudover havde jeg et par bukser, som også var gået i stykker. Det eneste hun kunne tilbyde var at bytte til et nyt par bukser, uden mulighed for at få pengene tilbage – noget der virker meningsløst, når kvaliteten tydeligvis ikke holder.
Samlet set var det en virkelig dårlig serviceoplevelse. Butikkens håndtering af reklamationer er utilfredsstillende, og jeg føler mig slet ikke værdsat som kunde. Jeg vil klart fraråde at handle her.
Sécurité
Bonjour
Je suis venue au magasin samedi 29 avec mes filles
Ayant une carte cmi prioritaire a la caisse, je suis passée avec mes filles et j ai été agressé verbalement , dû a mon handicap invisible le personnel du magasin n a pas relevé, mettez un vigil aucune sécurité
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.