Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze coaches, doordat me me coach vrijwel niet of weken later reageerde nooit me cursus verder kunnen maken. Verder ook geen gehoor meer terug na contact gezocht te hebben Huub contact... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer professioneel opgestelde online cursus platform. Goede uitleg van A tot Z hoe je jouw eigen Amazon business kan opstarten. Bij problemen wordt er direct geschakeld en word je direct gehoord... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico
  2. Faculdade Comunitária

Next Level Amazon bestaat sinds 2017 en is uitgegroeid tot een Full Service Amazon Adviesbureau. Het team bestaat uit talloze Amazon specialisten die beschikken over krachtige skills en dit weten te vertalen naar online succes. Als Amazon specialist voorzien wij onze klanten van de juiste kennis door middel van cursus, coaching of consult. Van het instellen van je Amazon seller account, tot het opzetten van geoptimaliseerde én converterende advertenties voor al je producten. Samen veroveren we de (inter)nationale markt!

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

25 avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Waardeloze coaches

Verder ook geen gehoor meer terug na contact gezocht te hebben

Huub contact gezocht ook geen gehoor terug gekregen.
Geld is binnen.
Bekijk het maar!
Trap er niet in

15 de maio de 2025
logotipo da Next Level Amazon

Resposta de Next Level Amazon

Excuses voor de late reactie. We hebben dit eerst intern willen nagaan.

We herkennen ons helaas niet in de beschreven ervaring. Onze coaches zijn ervaren ondernemers die wij actief accountable houden op de begeleiding die zij bieden en het resultaat dat zij creëren. Dergelijke omgang met een cursist zou bij ons zeker zijn opgevallen. Bovendien reageren wij altijd op vragen van onze leden.

Wat we wel meenemen: het gevoel van 'geld gevangen, bekijk het maar' is iets wat we niemand willen laten ervaren. Die feedback nemen we serieus in onze dienstverlening. Mede daarom hebben we inmiddels een onboardingcall geïmplementeerd, zodat iedere nieuwe deelnemer direct goed van start gaat.

Mochten wij nog iets kunnen betekenen voor je, neem dan contact met ons op via info@nextlevelamazon.com.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

€2.995 voor vertaalde Amazon-documentatie en een verkoopgesprek als "coaching"

In november 2024 nam ik de "VIP opleiding met alle tools" af bij Next Level Amazon voor €2.995 (Factuur #23654).

Na het bestuderen van de modules (0/10k en 0/100k) moest ik vaststellen dat de content grotendeels bestaat uit
vertaalde documentatie van Amazon Seller Central - informatie die gratis en publiek beschikbaar is via Amazon zelf.

De aangeboden gratis "coaching sessie" bleek geen inhoudelijke begeleiding te zijn, maar een verkoopgesprek voor een nog
duurdere "Leadership course".

Na mijn formele ingebrekestelling reageerde Next Level Amazon met een onvoldoende onderbouwde afwijzing die niet
inhoudelijk inging op mijn klachten. Op mijn aanvullende sommatie met 14-dagen termijn is GEEN reactie meer gekomen.

Voor €2.995 mag je meer verwachten dan vertaalde documentatie die je gratis kunt vinden op Amazon zelf.

Klacht is ingediend bij ACM.

25 de fevereiro de 2026
logotipo da Next Level Amazon

Resposta de Next Level Amazon

Bedankt voor je feedback. We nemen dit serieus, en juist daarom willen we de feiten helder houden.

Uit ons systeem blijkt dat je op het moment van deze review 4 van de 157 lessen had voltooid uit de eerste module waarin inderdaad de basis wordt behandeld.

Next Level Amazon is geen informatiecursus. Het is een vaardighedenprogramma waarin deelnemers stap voor stap leren producten te onderzoeken, te sourcen en winstgevend te lanceren. Dan wel zelfstandig, dan wel begeleid en getoetst door onze coaches.

Een eerlijke beoordeling verdient een eerlijke basis.

Als je de opleiding alsnog een echte kans wil geven, ontvangen we je met open armen. Neem gerust contact met ons op via info@nextlevelamazon.nl.

TOPSERVICE !!!

Topservice !!! Ingeschreven voor de 1 op 1 Amazon begeleiding en er geen moment spijt van gehad . Ik kreeg een heel ervaren mentor die me via wekelijkse online meetings het Amazon pad leerde bewandelen. De online cursus is heel duidelijk met heel regelmatige online open lessen , waar je gewoon kan aanschuiven .Ik werd dan ook van kortbij opgevolgd ivm mijn progressie en waar nodig bijgestuurd.
Next Level Amazon is een bedrijf dat waarmaakt wat ze beloven...en werkende met een super goede begeleiding in een familiale sfeer.
Kortom een aanrader voor een ieder die zijn eerste stappen in de online verkoop wil zetten.

16 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De perfecte start in e-commerce met NLA

NLA is een uitstekende cursus als je wilt starten met e-commerce. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, waardoor het zelfs als beginner goed te volgen is. De inhoud is heel duidelijk, uitgebreid en praktisch toepasbaar. Wat deze cursus echt uniek maakt, is de community eromheen – iedereen motiveert en helpt elkaar. Je staat er nooit alleen voor.

Zelf ben ik gestart met een 1-op-1 coachingstraject omdat ik moeite had om mijn eigen pad te vinden. Dankzij Thomas heb ik nu veel meer richting. Hij biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar ook concrete informatie waar je echt iets mee kunt. Het begeleidingstraject voelt persoonlijk en oprecht, en je merkt dat ze je echt van A tot Z willen helpen.

Een aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil met e-commerce!

7 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Next level, kritisch en opbouwend

Next level is daadwerkelijk next level. Het is niet even snel en simpel door het hele proces heen. Nee, in tegendeel, Alle stappen die gevolgd moeten worden, worden uitvoerig behandeld. Zijn er vragen, dan kunnen die in het 1-op-1 coaching programma altijd gesteld worden, zowel tijdens meetings als ook tussendoor via de mail. Max heeft veel kennis van het hele proces en zal zeker kritische en opbouwende feedback geven. Ik raad een ieder het 1-op-1 programma aan. Dubbel en dwars het geld waard.

4 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aanrader als je met Amazon aan de slag wilt

Il ben heel blij dat ik de stap heb genomen om met Next Level Amazon aan de slag te gaan en mijn Amazon avontuur te starten. De online platform met de cursus geeft een hele goede basis en de community is heel behulpzaam als je ergens tegen aan loopt of een vraag hebt . Wat voor mij echt heel veel heeft betekent was de 1:1 coaching - sowieso een aanrader!

16 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

coaching precies op maat!

Ik heb een 1-op1 coachingstraject gedaan bij NLA, omdat ik toch iets meer nodig had dan ik in eerste instantie dacht. De cursus op zich is duidelijk en overzichtelijk, maar door mijn drukke leven merkte ik dat het er bij inschoot.

D.m.v. maatwerk door een professionele gemotiveerde en kundige coach (Thomas) heb ik handige tips verkregen en een stok achter de deur om mijn werkzaamheden te hervatten en kracht bij te zetten.

Thomas bedankt voor je fijne, kundige, begripvolle, flexibele en geduldige coaching!

5 de julho de 2025

Professioneel Platform.

Bij problemen wordt er direct geschakeld en word je direct gehoord en staan de coaches voor je klaar om je te helpen.

Zeer tevreden!!

4 de julho de 2025

traject met coach.......

Bij dit traject met coach ga je aan de slag met het opzetten van een online zaak op Amazon.com en naast een goede theoretische basis beschrijving van alles wat je daarbij tegen kan komen krijg je ook je eigen vraagbaak die binnen no-time antwoord geeft en je net weer even de goede kant op duwt. Ik zou 4,5 sterren willen geven omdat zonder deze coach het hele verhaal wel wat gecompliceerder zou zijn met meer vallen en opstaan dan nodig. Door de veelheid aan belangrijke zaken om niet te vergeten, is het soms moeilijk om de juiste focus te krijgen. Mij is verzekerd dat hier inmiddels aan gewerkt wordt dus het zal die 5 sterren wel waard worden denk ik dan.

28 de junho de 2025

Oplichters

Waar zal ik beginnen? De duurste coaching gekocht met garantie dat je 10k minimaal zal verdienen na het traject. Nou ja dan trap je daar weer in.. Krijg je ook een coach die niet eens ervaren was in het Amazon gedeelte maar vooral in BOL lekker dan, duurste coaching ga je richting 7/8k maar ik betaalde in termijn 5 termijnen netjes betaald toch dat ik laatste termijn maar niet betalen want ja heb al 7k betaald + 5k aan producten en al hun advies werkt niet dus dikke 13k kwijt. En me coaching zou stoppen.. Maarja ik denk dan we zijn nog niet eens op 100% alles is gedaan wat ik moet doen volgens jullie en jullie laten me in de steek.. Daarna geen contact meer gehad, totdat ik een deurwaarder krijg met een melding dat ik gedagvaard word... Terwijl ik Huub altijd netjes heb geappt met hey ik wil hier een oplossing voor maarja word genegeerd. Meerdere keren gebeld wilt geen contact. Dus echte geld wolf. Later zelfs mijn bank bevroren omdat ik geen 1500 had betaald maar wel 6500 ex de btw met 5k aan producten die hier nog steeds liggen. bedankt Huub van het verpesten van mijn vertrouwen in Ecom en tijd en geldverspilling van 13k... Aan iedereen je mag mij berichten ik heb alle bewijs van hun gedrag!!! DUS PAS OP VOOR DE OPLICHTERS!

28 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wil je leren ondernemen dan is NLA de beste start!

Wil je leren ondernemen, dan is NLA de beste start. Hier leer je met deze super uitgebreide cursus de kneepjes van het ondernemen. Je wordt top begeleid door een 1 op 1 coach. Ik had Max en zonder hem had ik het bijltje er al lang bij neergegooid 😉 Max is een topper die motiveert, eerlijk is en met je meedenkt. De cursus is overzichtelijk en het fijne is dat je altijd van alles kan terugzoeken als je het even kwijt ben. Het komt niet aanwaaien dus je moet er echt tijd en geld in investeren. Het is echt de moeite waard als je voor jezelf iets wilt opstarten. Succes verzekerd!

4 de junho de 2025

Super!

Goede, complete cursus – veel aan gehad!
Ik ben ontzettend tevreden over deze cursus. Vanaf het begin was alles duidelijk en logisch opgebouwd. De uitleg is helder en praktisch, waardoor je alles meteen goed kunt toepassen. Je merkt dat er veel aandacht is besteed aan de inhoud en structuur.
Wat ik vooral fijn vond, is dat je op je eigen tempo kunt werken en altijd terug kunt kijken als iets niet meteen duidelijk is. En de persoonlijke begeleiding van max is heel betrokken en hulpzaam.

5 de maio de 2025

De beste Nederlandse Amazon academy

Wil je leren hoe je moet starten of groeien op Amazon dan moet je bij Next Level Amazon zijn.

Naast een cursus, waarin je alle ins en outs leert om te verkopen op Amazon, krijg je ook toegang tot een community waarin je voor vragen altijd terecht kunt. Ook worden er wekelijks live-calls georganiseerd waarin je vragen kunt stellen of door de vragen van anderen meer kennis op kunt doen. Eens per kwartaal is er dan nog een live meetup waarin je onder het genot van een hapje en drankje met gelijkgestemden ervaringen kunt delen.

Wil je meer begeleiding en/of een stok achter de deur dan kun je ook een 1-op-1 coaching traject boeken. Met je coach doorloop je dan de gehele launch van je eerste product. Dankzij dit traject heb ik inmiddels mijn eerste product online.

Kortom, Next Level Amazon is een compleet platform waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt om een succesvolle Amazon seller te worden wat ik van harte kan aanbevelen.

3 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leer alle ins- en outs van Amazon; Gewoon doen!

In november 2023 ben ik gestart met de cursus van Next Level Amazon. Gedurende het traject heb ik vrijwel wekelijks deelgenomen aan de live calls (algemeen vragenuurtje) en de extra live sessies (elke keer weer een interessant specifiek onderwerp).

Om het proces verder te versnellen, heb ik ook gekozen voor aanvullende 1-op-1 coaching, wat ik ten zeerste kan aanbevelen. Altijd fijn om een expert als klankbord te hebben als je alleen werkt.

Zowel de cursus, de wekelijkse groepssessies als de individuele begeleiding hebben mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en hebben mij nu tot een echte Amazon seller omgeturnd.

Ik ben zeer tevreden over de professionele begeleiding vanuit Next Level Amazon en de ondersteuning vanuit de online community. Vragen worden snel en deskundig beantwoord en er heerst een prettige, behulpzame sfeer.

Als je alles van A tot Z wilt leren dan raad ik je aan om in zee te gaan met Next Level Amazon, de investering meer dan waard!

28 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte cursus als je op Amazon wil verkopen.

Fantastische community met gespecialiseerde coaches. Ze helpen je door het gehele traject heen. Als je start heb je niets. Wanneer je de gehele cursus hebt doorlopen en alle stappen hebt uitgevoerd heb je een draaiende Amazon business. Het is veel werk om een Amazon business te realiseren, maar met een 1 op 1 traject kan je gigantisch veel tijd besparen. Als ik nu was waar ik 3 jaar geleden was, zou ik meteen weer kiezen voor Next Level Amazon. En dit meen ik oprecht.

26 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Amazon business starten? Begin bij Next Level Amazon!

Dit is nou écht een goede organisatie welke op een professionele wijze wil zorgen voor het succes van JOUW Amazon business. Naast het dynamische cursus aanbod met duidelijke filmpjes, links en documenten (modules worden toegevoegd/gewijzigd aan de hand van de laatste ontwikkelingen), bieden zij ook persoonlijke 1-op-1 coaching als je dat nodig hebt, zijn er wekelijkse gratis live-calls bij te wonen en is er een enthousiaste actieve community (soort Facebook-omgeving) waar je jouw vragen direct kunt stellen en ook snel serieus antwoord krijgt. Naast de coaches helpen ook de leden elkaar actief, alles om er een gezamenlijk succes van te maken.

In mijn ogen is het werkelijk onmogelijk een succesvolle Amazon business te starten zonder cursus zoals deze. Het leven kent ups en downs, dan is de community of coach die stok achter de deur die je nodig hebt om er een succes van te maken. Ook zaken die je anders echt niet hebt kunnen weten, kom je te weten door de cursus.

Kortom: wil je een eigen Amazon business starten maaaar er ook écht voor willen gaan, begin bij Next Level Amazon! Je zult er geen spijt van krijgen.

25 de abril de 2025

1-op-1 Coaching met Max

1-op-1 Coaching met Max – Next Level Amazon

Mijn ervaring met de 1-op-1 coaching van Max bij Next Level Amazon is positief en heeft zowel mijn persoonlijke als professionele ontwikkeling bevorderd. Het traject bood praktische begeleiding aan de hand van een persoonlijk stappenplan

Een van de meest waardevolle aspecten van de coaching was het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Door Max’ professionele aanpak kreeg ik beter inzicht in mijn sterke punten. Dit heeft mij geholpen om beslissingen met meer overtuiging te nemen en over mijn twijfels en onzekerheden heen te stappen.

Wat ik bijzonder waardeer, is de doelgerichte werkwijze van Max. Hij hielp mij bij het formuleren van concrete, haalbare doelen en voorzag mij van praktische strategieën om deze te realiseren. Hierdoor kreeg ik meer structuur en overzicht, wat essentieel was voor het succesvol opbouwen van mijn Amazon-business.

De coaching heeft niet alleen mijn professionele vaardigheden versterkt, maar ook mijn persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau gebracht. Het traject vereiste inzet en toewijding, maar de resultaten waren meer dan de moeite waard.

Ik kan de 1-op-1 coaching met Max bij Next Level Amazon ten zeerste aanbevelen aan iedereen die serieus werk wil maken van het opbouwen van een succesvolle Amazon-business en tegelijkertijd zijn of haar persoonlijke groei wil stimuleren. Het is een investering die zich op meerdere vlakken terugbetaalt.

Max bedankt voor alles!

9 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cursus gevolgd en coaching gehad

Cursus gevolgd en coaching gehad. Het is een "journey" die met de juiste inzet en hulp kan leiden tot groot succes. Het resultaat heb je zelf in de hand! Maar met de hulp van de cursus en in mijn geval coach max, zet je stappen om te werken aan een onafhankelijk leven. Ze staan altijd klaar. Er word gebruik gemaakt van een groot platform waar je je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen. In mijn ogen een goed bedrijf met zeer goede slagingskansen als je het mij vraagt.

12 de março de 2025

Een mooie investering

Ik heb het programma van Next Level Amazon als positief ervaren. Het belangrijkste voordat ik met die avontuur begon is dat ik mijn vragen kon stellen en dat er een hoog level van transparantie was binnen de cursus. Beide hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik kon mijn vragen stellen aan de coaches, maar ook aan ervaren studenten. De connecties binnen deze krachtige community hebben mij veel kansen geboden en hier val ik dagelijks op terug. Ik kan dit zeker aan iedereen aanraden!

17 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.