Samarbejdet med Nexuas marketing har…
Samarbejdet med Nexuas marketing har været super fint. De har hjulpet med hhv. hjemmeside, SEO og mødebooking, hvilket har fungeret rigtig godt.
Udbetaler ikke løn! Hold dig langt væk!
Da jeg startede med at arbejde for Lasse Sørensen/Nexus Marketing, virkede alt rgtigt godt. Lasse fremstod reel og professionel. Det gik dog hurtigt op for mig, at etik og moral manglede; vi fik tilsendt rigtigt mange leads, hvor folk var på Robinson listen - altså folk der aktivt har søgt reklame beskyttelse.
Da jeg nævnte dette for Lasse, sagde han, vi skulle ringe alligevel og så bare skulle sige undskyld. Men det er jo ikke sådan man arbejder professionelt, og man kan blive sagsøgt!
Men det er egentligt også underordnet, for det har sidenhen vist sig, at Lasse Sørensen/Nexus Marketing ikke udbetaler løn til sine ansatte. Mange undskyldninger, forklaringer...ingen løn. Hold dig væk fra det her fup firma.
Jeg har arbejdet ved Lasse, og han blev ved med at udskyde at betale min løn, for til sidst helt at droppe det. Han siger han ikke har nogen penge, men bliver ved med at ansætte nye. Jeg er ikke den eneste, der ikke er blevet betalt. Fald ikke for hans charme og lad dig ikke lokke i fælden! Han er en god sælger, der sælger dig en drøm om at tjene mange penge.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.