God bio med dejlige sæder og sødt smilende personale . Dejligt med unlimited abonnent, som jeg og familien bruger flittigt …. Man får set flere film, man ellers ikke ville have set…og blir ofte positi... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var et par venner der skulle ind og se “ Michael” en film hvor vi også så frem til at høre en masse god musik. Men desværre blev vi ekstremt skuffet. Lyden var så dårlig og der var ingen bund/bas.... Ver mais
A empresa respondeu
Det var en godoplevelse at være i denne biograf. God atmosfære, venligt personale. Luksus sæder, og rigtig god lyd. Og hold da op, var der 10 sale. Skønt med mange forskellige tidspunkter filmene går... Ver mais
Super lyd og komfort samt god service generelt. Og så er der gratis parkering i P-huset, hvis man husker at taste sin nummerplade ind i biografen :-)
A empresa respondeu
Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.
Mosedalvej 14, 2500, Valby, Dinamarca
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Havde lidt tid inden min middagsaftale og bestilte 2 mojitos i baren.
Det var et eller andet dårligt mojitomix, måske med alkohol i, men det kunne man ikke smage, og så var der en eller anden tørret citrusfrugt, der smagte frygteligt.
Næste gang jeg skal derind fylder jeg lommelærken med rom og bestiller en stor cola.

Resposta da Nordisk Film Biografer A/S
Super personale rent og pænt
Vi var inde og se klasse festen 4 og konen og jeg havde en super dejlig oplevelse og personale var helt i top vi kommer snart igen
Fantastisk film, der rører en og en film man bliver klogere af.
Hillerøds nye biograf er et must go. Smukt og lækkert indrettet, behageligt. Venligt personale. Gode sæder! Parkering lige ved. Skønt at gå i biografen her, en samlet oplevelse!!!!

Resposta da Nordisk Film Biografer A/S
Paradis var en god film, men sal 5 er under alt kritik. Salen er håbløst indrettet - så der er 3 smalle trin op til sæderne. Gulvet bør være i niveau med sæderne, så man undgår at nogle falder på de 3 trin.
Megagod film og venligt personale samt fede stole og generelt bare en god stemning i salen (sal1) - en god oplevelse at tage med hjem :-)
God biograf men burde planlægge film mere end 1 uge før da de fleste planlægger før og derfor risikerer at vælge en anden bio hvor der er planlagt længere tid frem

Resposta da Nordisk Film Biografer A/S
Virkelig lækker ny biograf i Hillerød og et virkelig varmt og indbydende lounge område , hvor man kan sidde og slappe af inden filmen begynder .
MEN…. - hvad sker der for jeres slikbægre??? Det mindste til 29kr, jeg troede seriøst det var en joke da jeg tog det op .
Mit etui til mine kontaktlinser er jo større !! Der kunne ligge 4 bobs i og så var den fyldt ! Det er simpelthen røveri, det har almindelige mennesker ikke råd til!
Vi gik i normal og købte slik i stedet , udelukkende fordi jeg ikke havde råd til det andet, og synes også folk med en lille økonomi skal have lov at nyde noget slik i biografen! Synes I ikke det?
SVAR TIL NORDISK BIO:
Jeg synes det var et meget koldt svar I gav mig I svarede faktisk ikke på mit spørgsmål, om I kke synes at folk med en lille økonomi skal have love at nyde lidt lækkert i biografen? I tager overpris for jeres slik, det kan sagtens løbe rundt for mindre.
Jeg og mange andre vil naturligvis tage eget slik med når I ikke tager hensyn til de børnefamilier som ikke har økonomi til jeres slik og jeg har det slet ikke dårligt med det, for jeg brugte næste 400kr på billetter, 80 kr på sodavand og 50 kr på popcorn. Så tænker I har fået dækket jeres omkostninger med mit besøg.
Jeg vidste godt det var det I ville ligge vægt på, det viser bare I slet ikke tager min anmeldelse til jer.

Resposta da Nordisk Film Biografer A/S
Mere beskidt sal og toiletter skal man lede længe efter!
Savnede virkelig en voksen ansat, der kunne tage ansvar. Spurgte en ansat om de ikke rengjorde salene efter hver film, svaret var “jo, men jeg lige mødt”. Fedt og det har jeg så betalt fuld pris for?
Da vi købte popcorn lige inden vi gik ind i salen stod der 4 ansatte i disken, 1 af dem ekspederede os der købte slik resten hang ud, så må formode at minimum 1 ansat kunne varetage rengøringen. Men nej vi måtte selv fjerne emballage og popcorn fra sæderne inden vi kunne sætte os tilrette. Popcorn flød på gulvet og skraldespandene var overfyldte så rigtig træls at glo på. Vi kunne ikke selv komme af med vores emballage efter filmen var færdig, så vi måtte også bare efterlade det.
Stakkels dem der kom efter os.
Nu ved jeg hvorfor jeg altid vælger Næstved Bio oppe i centrum og det ændres bestemt ikke nu.
O stjerner herfra!
Opfølgning efter kommentar fra Nordisk film.
Det var søndag d. 1. marts 2026 kl. 16.20 mener det var sal 1 filmen var klassefesten 4.

Resposta da Nordisk Film Biografer A/S
Altid en god fornøjelse… specielt i Odense .
Tæt på , gode film , gode tilbud , pænt og ryddeligt og gode sæder . Nemt at parkere og altid venligt og hjælpsomt personale
Fin oplevelse. Rigtig dejlig sal og stolene er super gode. Hvis ikke detvar fordi filmen var god kunne man næsten falde i søvn derinde - det er et kompliment :-)
Vi så Klassefesten 4 fredag den 27 feb. Første gang i den nye biograf i Hillerød. Gode sæder men alt for højt lydniveau.
Min veninde købte en Green Berger øl 25cl til 60 kr---meget høj pris. Den blev skænket op af flere omgange fordi de 2 første var fyldt til randen, så man hverken kunne drikke ad den eller transporterer den med sig. Det løb ned ad glasset, så både glas og fingre var fedtet til. Blev bedt om at gå ud på toilettet og vaske fingre.
Jeg købte en Cappuccino til 44 kr meget lille kop. Måtte først bede om sukker, dernæst noget at røre rundt med.
Virkelig dårlig betjening og alt for dyrt. Overvejer næste gang selv at tage noget med

Resposta da Nordisk Film Biografer A/S
Var igår inde og se hvordan det kan være, at blive ramt af en blodprop i hjernen.
Meget meget rammende film og super service af personalet.
Vi var i City Syd og der var pænt rent og styr på tingene.
Søde medarbejdere hvilket klart tæller mest.
Søndag 10.30

Resposta da Nordisk Film Biografer A/S
Filmen og omgivelserne var rigtig gode, men oplevelsen og stemningen i starten blev fuldstændig ødelagt fordi jeg skulle se en reklame med Alex Vanopslagh. Politiske reklamer har jeg på ingen måde lyst til at se i biografen. Det var virkelig ubehageligt at skulle se og høre på ham

Resposta da Nordisk Film Biografer A/S
Det var en god oplevelse og det var søde personaler

Ok oplevelse.
Der var dog en del støj fra andre gæster i biografen

Resposta da Nordisk Film Biografer A/S
Altid fedt at komme i biograf med luksussæder.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.