Nordisk Film Biografer A/S Avaliações 2.661

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God bio med dejlige sæder og sødt smilende personale . Dejligt med unlimited abonnent, som jeg og familien bruger flittigt …. Man får set flere film, man ellers ikke ville have set…og blir ofte positi... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi var et par venner der skulle ind og se “ Michael” en film hvor vi også så frem til at høre en masse god musik. Men desværre blev vi ekstremt skuffet. Lyden var så dårlig og der var ingen bund/bas.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var en godoplevelse at være i denne biograf. God atmosfære, venligt personale. Luksus sæder, og rigtig god lyd. Og hold da op, var der 10 sale. Skønt med mange forskellige tidspunkter filmene går... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lyd og komfort samt god service generelt. Og så er der gratis parkering i P-huset, hvis man husker at taste sin nummerplade ind i biografen :-)

Detalhes da empresa

1. Cinema

Escrito pela empresa

Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hyggelig bio

Hyggelig foyer og god service i kiosken . Men det var godt nok noget skidt da vibskulle ud derfra .. der var så
Mange trapper at skulle op ad 🤢 det svært når man er gang besværet æv æv .. men ellers en god oplevelse .

13 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god oplevelse hver gang.

En god oplevelse hver gang.

Vi har besøgt biografen i Køge flere gange og nyder det hver gang. God lyd og billede og søde medarbejdere og popcornene er bare super!

15 de fevereiro de 2026

Hej Philip.

Mange tak for din fine anmeldelse!

Hvor er vi glade for at høre, at du altid har en god oplevelse i vores biograf i Køge.😄🍿

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Venlig hilsen, Anna - Nordisk Film Biografer

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deres hjemmeside fungerer slet ikke

Deres hjemmeside fungerer slet ikke. De trækker penge fra kontoen, men man kan ikke bestille billet....jeg har unlimited medlemskab, pludselig kan jeg ikke logge på, der er sgu ikke meget styr på det, og det er ikke første gang jeg oplever det :(

16 de fevereiro de 2026

Hej Tanya.

Vi beklager meget, at du har oplevet problemer med vores hjemmeside og dit Unlimited medlemskab. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at løse disse udfordringer. Vi beder dig venligst kontakte vores kundeservice direkte, så vi kan undersøge sagen og få styr på dit medlemskab og eventuelle fejl med billetkøb.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

en pæn og tiltalende biograf med gode…

en pæn og tiltalende biograf med gode faciliteter, og gode luksus sæder. sødt og smilende personale, der altid er hjælpsomme.

Hej Henrik.

Mange tak for de rosende ord!

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores faciliteter, luksussæder og det hjælpsomme personale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Klassefesten 4

Det er altid hyggeligt at være i Nordisk film,s biografer

12 de fevereiro de 2026

Hej Flemming.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i biografen igen.

Hav en god dag.

Hilsen Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

En mega sjov film

15 de fevereiro de 2026

Hej Birthe.

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen til andre mega sjove film hos os!

God dag.

Hisen Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

Godt udvalg af film

Godt udvalg af film. Søde og hjælpsomme medarbejdere. Generelt bare en en rigtig god oplevelse, for både børn og voksne. Dog kunne lidt mindre salt på popcornene være at foretrække :-)

13 de fevereiro de 2026

Hej Conrad.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi tager naturligvis din feedback med videre, og vi håber, at popcornene rammer helt rigtigt næste gang. Skulle I mod forventning få en ærgerlig portion, er I altid meget velkomne til at henvende jer til os med det samme, så vi kan prøve at finde en løsning.

Hav en rigtig god dag.

Hilsen, Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

Skuffende og Dårlig biograf oplevelse

Jeg var i biografen på Valentinsdag med min kæreste. Vi havde bestilt billetter allerede 3 uger i forvejen for at sikre os gode pladser, og vi havde også et gavekort, som vi gerne ville bruge. Ved en fejl kom vi dog til at betale via hjemmesiden. Da vi ringede ind, fik vi at vide, at det nemt kunne rettes, når vi kom ned i biografen.

Vi ankom i god tid før forestillingen, og vores billetter blev refunderet, så vi kunne bruge gavekortet som aftalt. Men lige pludselig kunne vi ikke få vores oprindelige pladser tilbage, fordi andre havde nået at købe billetterne imens. Det betød, at vi slet ikke kunne komme ind til den forestilling, vi oprindeligt havde planlagt at se fordi at salen var helt fyldt og vis vi skul side der inde var det to forskellige steder, hvilket var ekstremt frustrerende, især fordi vi havde planlagt hele dagen omkring denne tur.

Personalet havde desværre ingen reel løsning og sagde blot, at de ikke kunne gøre noget ved situationen. Det føltes meget uprofessionelt, da fejlen ikke var vores. Vi fik dog tilbudt at komme ind til en igangværende forestilling, men den var i en meget mindre sal, og vi havde dårlige pladser. På trods af at det var biografens fejl, blev gavekortet stadig brugt.

Alt i alt en virkelig skuffende oplevelse, især på en dag som Valentinsdag, hvor man forventer, at tingene bare fungerer.

Hej Julie

Tak for besøget, og for din feedback.

Vi er kede af at jeres oplevelse ikke endte med at blive så god, som I havde forventet.

Der skulle være blevet gjort opmærksom på risikoen allerede, da I talte med os i telefonen. Det er sjældent, at det går galt fordi chancen er så lille, og derfor kan det godt være glibbet i kommunikationen.

Refundering i biografen ved fremvisning af gavebilletter betyder, at hele købet refunderes, og dermed frigives sæderne, hvorefter et nyt køb foretages med gavebilletterne. Derfor har der været et kort tidsrum, hvor andre har kunne vælge billetterne, mens personalet har lavet købet om. Der har grundet Valentinsdag været ekstra mange besøgende, der har ønsket at købe billetter, og uheldigvis er der nogen, der tilfældigvis har nået at tage dem.

Det har sat personalet og jer i en uheldig situation der som sagt skulle være varslet om af supporten. Det må I undskylde.

Vi beklager ulejligheden, men håber at I havde en god dag alligevel.

Kan ikke bestille billetter

Overskuelig hjemmeside, der bare ikke virker ved betaling. Mere end ofte må vi køre til den enkelte biograf og håbe på det bedste.
Tlf "har lukket for service",

Hej Peter

Tak for din feedback.

Der kan være flere ting skyld i at betaling ikke virker. Du må meget gerne sende en mail til os på support@nfbio.dk ved næste lejlighed med billede af et konkret eksempel, så vi kan undersøge det nærmere.

Vi er kede af, at du ikke har kunne få fat i os på telefonen, vi har ellers åbent hver dag i følgende tidsrum:

Mandag-onsdag 13:00-16:00
Fredag 13:00-19:00
Lørdag 11:00-19:00
Søndag 11:00-17:30

Topkarakter Hillerød

Hillerøds nye bio er virkelig smagfuld indrettet i Gallerierne. Og så er det bare luksus med el-sæder og ben støtte. Fedt med “bord” til popkorn og drikkelse.

Jeg var inde og se Avatar 3

Jeg var inde og se Avatar 3, som er en meget, meget lang 3d film. Sad på første række - Det synes jeg er en fed oplevelse ved Avatar!
tre minusser - Jeg havde fået et gavekort, og det var noget besværligt at komme igennem app og få den brugt.
De var rendt tør for kaffe i kiosken.
Og så er Broen Esbjerg meget dårlig, når man skal væk fra forestillingen. Meget lang gåtur tilbage, og rigtigt mange trin - Det er ikke nemt hvis man er gangbesværet, og alt for få toiletter

Hej Edvard

Vi er glade for at høre, at du havde en fed oplevelse på første række!

Det er super ærgerligt, at der ikke var kaffe på kanden, og det vil vi tage til os, så der forhåbenligt er en kop klar, når vi ser dig igen.

Indløsningen af gavekort er en ting vi løbende optimerer, så hvis du har særlige input til eller gentagne problemer med det, må du endelig henvende dig på support@nfbio.dk, gerne med konkrete eksempler, så vi har mulighed for at forbedre os.

I forhold til biografens indretning, må vi erkende, at du har helt ret, hvis man ser film i salene langt fra foyeren. Vi arbejder på bedre løsninger, der gør at alle kan være med, så tak for din feedback.

God aften

Venlig hilsen,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De gør det godt ved særlige forestillinger, gennemført.

De gør det godt ved særlige forestillinger, gennemført, men der er ikke altid nok `proviant`.Arrangementerne er i en dyre ende. Søde, venlige medarbejdere. Dejlig biograf. Så 🥂🍾🥂🍾

Hej!

Mange tak for din 4-stjernede anmeldelse!

Vi er super glade for at høre, at du særligt nyder vores gennemførte særarrangementer og roser vores søde medarbejdere og biografen.

Vi tager din feedback om 'proviant' og priser med os. Det er værdifuldt for os!

Vi glæder os til at se dig igen!

Med venlig hilsen Helle, Nordisk Film Biografer

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais