Aankoop is prima, het versturen lijikt wel een beetje een zwarte doos, je hebt echt geen idee hoe lang het duurt voordat hij wordt verstuurd of aan gaat komen. Een beetje meer informatie hierover en d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zocht een voetbad voor wat extra ontspanning en verzorging .. Ik heb een grote voet maat 47/48 veel voetbaden zijn te klein In deze past het goed , de massage functie laat balletjes draaien en h... Ver mais
Later dan beloofd en product niet klaar voor gebruik. Na de verlate ontvangst van de Niceey Mandoline - Groentesnijder bleek en bewegende deel volledig los te zijn geleverd. Met kunst en vliegwerk h... Ver mais
Snel geleverd, duidelijke product omschrijving. Enige onjuiste is dat er staat "vandaag besteld is morgen geleverd". Meld er svp bij dat dat niet voor het weekend geldt ;-) Sommige bedrijven verp... Ver mais
Detalhes da empresa
Niceey, opgericht in 2020, is een merk en online retailer, voortgekomen uit de visie van een toegewijd en gepassioneerd team. Ons doel is om voortdurend nieuwe, hoogwaardige producten te ontwikkelen die jouw leefomgeving in huis en tuin verrijken. Bij Niceey is luxe betaalbaar. Onze producten zijn niet alleen trendy, maar ook van buitengewone kwaliteit.
Informações de contato
Keizersgracht 534-F, 1017EK, Amsterdam, Holanda
- +318 5130 24 61
- customersupport@niceey.nl
- niceey.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice die je echt niet helpen maar afschepen met kul antwoorden die nergens op slaan.
Miste een onderdeel bij de geleverde airfryer en men zegt dan doodleuk dat dat er niet bij hoort te zitten terwijl het gewoon in de gebruikshandleiding en zelfs in de beschrijving vermeld staat.
Defect produkt en geen reactie customer support
Ik heb een handdoekenrekje ontvangen dat ik niet kan gebruiken vanwege een onderdeel dat niet past. Ik heb sindsdien 3 e-mails gestuurd hierover, maar geen enkele reactie ontvangen van Niceey.
Tapijtreiniger gekocht en heb hem nooit…
Tapijtreiniger gekocht en heb hem nooit kunnen gebruiken elke keer geeft het apparaat een fout aan. Ik heb het al 3 keer gemeld en zouden ze contact zoeken en nog steeds niks gehoord. Heel slecht.
Geweldige aankoop
Geweldige aankoop. De hangmat overtrof mijn verwachtingen. Zeer hoogwaardige afwerking en een bedrijf dat de goederen vakkundig levert. Ik raad u ten zeerste aan om bij dit bedrijf en deze hangmat te kopen.
Communicatie en behulpzaamheid ondermaats
Al 2x een mail gestuurd betreffende een defect aan de infrarooddeken, waarop ik geen reactie krijg. Dan maar via de chat geprobeerd. Respons: "mijn collega gaat contact met u opnemen" en de chat sessie wordt abrupt gesloten. Nou, wanneer dan?! Want dat zeiden ze de vorige keer ook al.. Wat een laag communicatieniveau...
Dik tevreden mijn complimenten snelle…
Dik tevreden mijn complimenten snelle levering van de producten.
Twee solar buitenlampen gekocht
Twee solar buitenlampen gekocht. Deze werden keurig binnen 1 dag bezorgd. Één van de lampen bleek niet te werken. Na dit te hebben doorgegeven werd er zonder problemen een nieuwe bezorgd. Prima service dus.
Koos
Alles wat jullie beloven doen jullie en…
Alles wat jullie beloven doen jullie en meer. Beste koop voor de beste prijs en goede service.
De Niceey IJsblokjesmachine Plus
De Niceey IJsblokjesmachine Plus - 2 Liter - 6-8 Min. - Is erg goed. Maakt in korte tijd veel ijs. Zeer goede kwaliteit en goede aankoop.
What you see is what you get
Hetgene je krijgt klopt precies met wat je besteld, en dat is bij anderen bedrijven niet altijd het geval. Goed en veilig verpakt en snelle levering. Helaas had DHL 1 pakket thuis geleverd en de ander naar een ophaalpunt gebracht, dat was niet zo handig.
Als cadeau vorig jaar de voetenbad gehad
Als cadeau vorig jaar de voetenbad massage xl gekregen. Helaas waardeloos product. Warmtepomp blijft zelfs als hij op off staat door verwarmen, alleen stekker er uit halen werkt. Stel je hem in op 36 graden, verwarmt hij er ver voorbij. Ik bedoel dan echt 47+ graden. Dat is echt gevaarlijk!
Helaas 1 keer gebruikt en staat hier nu stof te verzamelen. Zou er het liefst mee terug gaan, maar na een jaar en zonder bon....? Ik verwacht niet dat de service zo ver gaat.
Via de site van Brico een handdoekrek…
Via de site van Brico een handdoekrek besteld. Er ontbreken stangen en er zijn stangen van dezelfde grootte die niet passen. Probeer een retourzending aan te vragen maar zonder resultaat, ze antwoorden gewoon niet. Krijg geen gehoor. Ik heb dan maar 1 conclusie dat ik m'n geld kwijt ben.
Ben zeer ontgoocheld, nee kwaad eigenlijk,ook omdat dit via Brico gaat.
Ga volgende week test aankoop hierover mailen, misschien krijgen die nog iets gedaan.

Resposta da Niceey
Heel vlotte levering
Heel vlotte levering
Ben heel tevreden over dit produkt,en zal zeker in de toekomst hier nog bestellen
Mvg
Delen chantal
Niceey lost probleem niet op!
Ook wij kochten een product van Niceey, gelukkig via Bol. Het is een luchtreiniger die we op de slaapkamer gebruikten omdat mijn vrouw 's morgens vaak neusverkouden was. De eerste 3 weken werkte het apparaat goed, het "snotteren" was sterk verminderd. Echter na ca. 3 weken sloeg het apparaat midden in de nacht op hol. De ventilator draaide als een gek en de controle lamp stond op rood, dat betekend "Bad air". We hebben dit probleem gemeld en zijn nu al 2 weken bezig om via de mail een oplossing voor ons probleem te krijgen. Het mailverkeer dat wij met Niceey hebben lost niets op en ze komen ook niet met een oplossing. Morgen maar eens met Bol bellen, die lossen wel alles op.
Maakt belofte op de site niet waar
Maakt belofte op de site niet waar. Slechte communicatie vanuit klantenservice bij geen antwoord bij vragen Moet overal zelf achteraan
Niet tijdig geleverd?!
Heb een bestelling gedaan, bewust via deze site omdat er stond vermeld "vóór 23.59uur besteld, morgen gratis in huis". We hebben deze bestelling benodigd voor extra verwarming op de slaapkamer ivm een baby van net een dag oud.
Nu is het nog maar 19.13uur en zijn er nog een paar uurtjes te gaan, maar heb zeer mijn twijfels.
Handig toestel.
Mooie vormgeving, handig.
Stoomkracht mocht wat sterker.
Snelle levering.
Probeer artikel terug te sturen
Probeer artikel terug te sturen. Heb retour aangevraagd maar krijg geen label. Ben al 2 weken om contact te hebben om problemen op te lossen, tot nu toe zonder resultaat
Heel erg goed