Niceey Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Aankoop is prima, het versturen lijikt wel een beetje een zwarte doos, je hebt echt geen idee hoe lang het duurt voordat hij wordt verstuurd of aan gaat komen. Een beetje meer informatie hierover en d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zocht een voetbad voor wat extra ontspanning en verzorging .. Ik heb een grote voet maat 47/48 veel voetbaden zijn te klein In deze past het goed , de massage functie laat balletjes draaien en h... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Later dan beloofd en product niet klaar voor gebruik. Na de verlate ontvangst van de Niceey Mandoline - Groentesnijder bleek en bewegende deel volledig los te zijn geleverd. Met kunst en vliegwerk h... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd, duidelijke product omschrijving. Enige onjuiste is dat er staat "vandaag besteld is morgen geleverd". Meld er svp bij dat dat niet voor het weekend geldt ;-) Sommige bedrijven verp... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Armazém

Niceey, opgericht in 2020, is een merk en online retailer, voortgekomen uit de visie van een toegewijd en gepassioneerd team. Ons doel is om voortdurend nieuwe, hoogwaardige producten te ontwikkelen die jouw leefomgeving in huis en tuin verrijken. Bij Niceey is luxe betaalbaar. Onze producten zijn niet alleen trendy, maar ook van buitengewone kwaliteit.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

197 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vage omruil manier

Ik heb daar een partytent gekocht maar na het opzetten kwamen we erachter dat aan 1 zijwand de coating er niet goed op zat. Ik heb gelijk met ze gemaild en ook zij zijde dat het niet goed was. Nu stelden ze voor om deze zijwand te ruilen of 14.95 vergoeding voor een spray. Ze wilde ruilen en zijde dat ze een nieuwe opstuurde en vervolgens als die binnen was de defecte in die zelfde doos terug te sturen. Ik dacht dat is netjes maar na nog 1 keer mailen ging het niet alleen over die eene zijwand maar om een complete tent. Daar heb ik voor bedankt want voor 1 zijwandje ga ik geen hele doos van 27 kilo na het dorp tillen ik heb geen auto en fiets en ben slecht te been. Na mijn laatste mail ook niks meer gehoord. Dit mag echt verbeterd worden. Nu zit ik nog met een slechte zijwand en durf Nu daar ook niks meer te bestellen. Met 14.95 was ik ook al blij geweest is in mijn ogen goedkoper dan een hele partytent afschrijven.

15 de maio de 2024

Geen customer service

Unhelpful customer service even after contacting them 3 times. Would def not recommend!

14 de maio de 2024

Resposta da Niceey

Hi Jeniffer, we have correctly updated your address in our system and forwarded this change to the supplier. Unfortunately, we have no control over the final delivery location after shipping. We have found that your package was delivered to a pickup point, where you subsequently picked it up. We also sent you an email about this to inform you. As yet, we would like to apologize for the inconvenience.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Later dan beloofd en product niet klaar…

Later dan beloofd en product niet klaar voor gebruik.
Na de verlate ontvangst van de Niceey Mandoline - Groentesnijder bleek en bewegende deel volledig los te zijn geleverd. Met kunst en vliegwerk heb ik dit moeten herstellen voordat het kon worden gebruikt.
Voordat een product wordt verstuurd zou het fijn zijn indien er 'final check' wordt uitgevoerd waarmee onnodige ergernissen en dit soort reviews kunnen worden voorkomen.

30 de abril de 2024

Geen slechte service, maar GEEN SERVICE

Ik kreeg de hangstoel en er miste een moer. Gemaild of ze een nieuwe konden sturen. Die hadden ze niet meer op voorraad. Ik kon €10 korting krijgen. Gevraagd waar ik zo’n moer kon kopen. Alleen via hun werd er gezegd. Weer gemaild, dan wacht ik wel tot ze ze op voorraad hebben. Weer een mail terug dat ze nooit die moeren apart hebben 🤷🏼‍♀️ Ik mocht er 1 kopen en deze declareren. Weer gemaild, doe me dan maar die €10 korting, want nu moet ik die ook nog gaan zoeken. Uiteindelijk na nog een mail €10 gekregen.

11 de abril de 2024

Goedemorgen Petra,

We herinneren ons ons eerdere e-mailcontact over het ontbreken van de bout. Onze oprechte excuses nogmaals voor dit ongemak.

Wij hebben gisteren in ons systeem gezet dat er €10 naar uw bankrekening wordt overgemaakt als compensatie. Het kan tot 3 werkdagen duren voordat dit bedrag op uw rekening staat, maar we hopen dat dit uw probleem oplost.

Mocht je nog vragen hebben dan mag je ons altijd contacteren op customersupport@niceey.nl.

Geen antwoord op retourzending

Op de site staat er een retour zending mogelijk is maar als je deze aanvraagd krijg je geen enkel antwoord, ik zende al drie mails en nog steeds geen antwoord of retourcode , dus valse advertenties op hun site

2 de abril de 2024

Beste Mireille,

Ten eerste onze excuses voor deze ervaring. Wij hebben u meermaals gecontacteerd en proberen dit met u netjes op te lossen. Immers krijgen wij geen response meer. We verzoeken u vriendelijk om te reageren op onze mail zodat wij met u tot een zeer gepaste oplossing kunnen komen.

Bram
Klantenservice manager

Geweldige service

Geweldige klantenservice gelijk bij problemen apparaat geld terug en zeer attente behandeling
Chapeau Niceey

11 de abril de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat is dit, een Nieuw soort Fraude?

Nummer bestelling - 28933
Niceey Massage Voetenbad XXL - met Bubbelfunctie - Massagerollers - Infrarood - Wit × 1.
Betaling 21 maart 2024, 26.03 getest hoe het werkt.
Bubbelfunctie werk niet. Het display was bedekt met papier. Dus het was een retour?
En sinds 28 maart wordt er gecorrespondeerd over de ontvangst gratis retourlabel.
Retourvereisten, stuur foto's, video's. Wat als, een oudere een oude telefoon heeft en geen video's en foto's kan verzenden? Krijgt uw geld niet terug?

21 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We hebben nog niets ontvangen!

11 de março de 2024

Beste,

Wat vervelend om te horen, dan is er waarschijnlijk wat misgegaan met de bezorging, als u mailt naar Customersupport@niceey.nl met u bestel nummer kunnen we onderzoeken waar dit is misgegaan en gaan we er uiteraard voor zorgen dat de bestelling netjes bezorgd wordt.

Groetjes,

Team Niceey.

Top service…

We hadden een hele fijne powerbank besteld bij niceey. Helaas is deze veel te snel stuk gegaan ondanks juist gebruik . Netjes een mail gestuurd . En zeer netjes te woord gestaan en zelfs kosteloos een nieuw product toegezonden gekregen. Dat noem ik nou top service. Dan sta je achter je eigen product . Ik kan weer veilig opladen . Super blij met de snelle en goede service.
Wendy

15 de março de 2024