Nicehands.Dk er en velfungerende shop med et stort udvalg af lækre produkter og gode tilbud. Desuden rummer siden masser af info og faglig vejledning. Camilla er sød og serviceminded, og jeg fik min... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har haft den bedste oplevelse med Nicehands! Da et af mine produkter var udsolgt, skrev hun straks og tilbød at sende resten af ordren med gratis fragt. Så sødt! Hun gjorde endda en ekstra indsa... Ver mais
Jeg er stamkunde hos Nicehands - og altid oplevet 5-stjernet service 👌 Varerne er altid pakket omhyggeligt og personligt ind, forsendelsen går hurtigt og produkterne lever altid fuldt op til... Ver mais
Vi handlede som fritidsklub hos søde Camilla fra Nicehands, som gav os en helt ekstraordinær service, også da PostNord havde tabt vores pakke og mistet to genstande - hun sender dem så hurtigt, at vi... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Nicehands er en passioneret online butik grundlagt af Camilla i 2013, som tilbyder et bredt udvalg af neglelakker, Gelpolish og plejeprodukter. Med et fokus på kvalitet og miljøansvarlighed vælger Nicehands produkter, der minimerer miljøpåvirkningen og tilbyder luksus med grøn profil. Kundeservice er kernen i virksomhedens tilgang, og de stræber efter at give en positiv, informativ og personlig shoppingoplevelse. De værdsætter kundeinteraktion og feedback for at forbedre og udvide deres tilbud. Kontakt og mere information findes på Nicehands.
Informações de contato
Bøgevej 4, 8543, Hornslet, Dinamarca
- 71997055
- kontakt@nicehands.dk
- nicehands.dk
Altid en fornøjelse at åbne pakker fra…
Altid en fornøjelse at åbne pakker fra Nicehands. Alt pakket i lyserødt enkeltvis.
Super oplevelse
Camilla er sød og serviceminded, og jeg fik mine varer inden for 24 timer.
Jeg anbefaler Nicehands.Dk på det varmeste.
Neglelak
Som altid når man får varer fra dig, er det en god oplevelse.
Dejlige priser og gode oplevelser.
Pakken er gjort personlig
Pakken er gjort personlig, og fyldt med positivitet.
Varen er den farve jeg regnede med og…
Varen er den farve jeg regnede med og nem at arbejde med. Hurtig levering.
Altid en super god service
Altid en super god service, jeg kan varmt anbefale Nicehands.dk 😊
5- stjerner hele vejen rundt ✨
Jeg er stamkunde hos Nicehands - og altid oplevet 5-stjernet service 👌
Varerne er altid pakket omhyggeligt og personligt ind, forsendelsen går hurtigt og produkterne lever altid fuldt op til mine forventninger.
Jeg har også tit skrevet til Camilla med spørgsmål om produkter og altid fået rigtig god behandling og svar på alle mine spørgsmål.
Altid en rigtig god oplevelse at handle hos Nicehands.
Mage til service støder man ikke på…
Mage til service støder man ikke på mange steder. Det er helt i top
KOM HURTIGT OG FANTASTISK HÅNNDCREME
Flotte neglelakker 💅🏼
Bestilte neglelakker i flotte farver 💅🏼- De kom hurtigt og var pakket flot ind . Fik en lille gave med … negle strips . Rigtig god oplevelse . Vil handle der igen . 🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
Shipping was super fast
Shipping was super fast, everything was packed securely and pretty. Nailpolish is as described :)
Varm anbefaling⭐️
Dejlig nemt online oplevelse - hurtig levering og sød personlig hilsen i pakken: det er med til at give en god kundeoplevelse👍🏼
Varm anbefaling herfra⭐️
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.