Supermarco er et fantastisk sted at handle ind . Er man til italiensk mad og alt andet hvad der handler om Italien , er det stedet . Det er lidt i den dyre ende for dankortet , men jeg får kvalitet... Ver mais
A empresa respondeu
Super tilbud til Supermarco. Vi benyttede tilbudet en dejlig klar vinterdag, og fik fyldt indkøbsvognen, samt en dejlig kop kaffe i cafeen. Bestemt et supermarked vi vil vende tilbage til.
A empresa respondeu
Fremragende Det er ikke første gang jeg køber værdibeviser og det bliver heller ikke sidste. Kan godt lide konceptet og der er valuta for pengene En enkelt gang fik jeg et værdibevis til en butik... Ver mais
A empresa respondeu
Altid en oplevelse der virker. Dejlige oplevelser til en billig penge. Denne gang til Supermarco. Som altid en stor fornøjelse. Dejlige varer som oveni blev billigere med Niche.
A empresa respondeu
NICHE – DINE FAVORIT-SPOTS OG UNIKKE SMAGSOPLEVELSER I KØBENHAVN På Niche håndplukker vi de steder, der fortjener din opmærksomhed. Vi brænder for de originale restauranter, det lokale risteri på hjørnet og de nyeste gourmetshops, som gør København til noget særligt. Vi vælger kvalitet frem for kvantitet og fokuserer på koncepter, der er både nyskabende og tro mod det gode håndværk. Vores partnere er unikke og lokale producenter. I fællesskab med dem tilbyder vi dig muligheden for at opdage nye favoritter og unikke smagsoplevelser – altid til en god pris, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. VI ER HER FOR AT HJÆLPE Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du besøger vores partnere. Hvis noget ikke lever op til dine forventninger, eller hvis du har spørgsmål til et køb, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en god og fair løsning. KONTAKT OS HER: Skriv til os på: Kundeservice@niche.dk Ring til os på: 89 87 37 37 (Mandag-fredag kl. 10-12) Gå på opdagelse i byens bedste smagsoplevelser med Niche – vi glæder os til at inspirere dig.
Dinamarca
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt tilbud, blev gjort opmærksom på at det var tid til at bruge kort

Resposta de Niche
Dejligt udvalg af af italienske produkter og en rigtig god cafe

Resposta de Niche
Spændende butik (Supermarco) Lidt oppe i pris. Fik nogle gode ting og kommer gerne igen.
Værdibevis købt igennem Niche, fungerer godt 👍

Resposta de Niche
Supermarco er et fantastisk sted at handle ind .
Er man til italiensk mad og alt andet hvad der handler om Italien , er det stedet . Det er lidt i den dyre ende for dankortet , men jeg får kvalitet for pengene .
Men , da jeg ikke taler italiensk og mit og personalets engelsk er meget dårlig , har jeg svært ved at gå i detaljer om om speicielle produkter som jeg meget gerne vil købe og det er lidt en skam , da mange af personalet ikke kan tale dansk . Kan kun anbefales

Dejligt sted, at handle.
Mange lækkerier og fin betjening.

Resposta de Niche
Tilbud på gode madoplevelser- det er lige os!

Resposta de Niche
Elsker Supermarco og det er lykken når der er et tilbud

Resposta de Niche
Fantastisk gavekort og ikke sidste gang jeg køber gavekort til Supermarco

Resposta de Niche
Perfekt - dejligt med gavebeviser. Eneste ulempe er hvis du venter til sidste øjeblik for så er der run på i butikken.

Resposta de Niche
Lækkert - lidt dyrt, men alle pengene værd.
Vi fik også prøvet nogle nye muligheder i det italienske køkken.

Resposta de Niche
Sød betjening. Både hos delikatessen og ved kassen. Elsker bare jeres butikk🌺🌺

Resposta de Niche
Vi fik lige det vi havde brug for man skal bare ikke komme lige før dealen udløber

Resposta de Niche
SuperMarco er min absolut favorit butik, meget autentisk og stort udvalg og gode produkter

Resposta de Niche
Altid en fornøjelse at handle hos Supermarco 👍😋 kommer hjem med lækkerier til en fornuftig pris ved hjælp af Niche

Resposta de Niche
Alt i alt en god oplevelse.
Dårlig parkerings mulighed.
Men opvejes af alle de specialiteter der var.

Resposta de Niche
Dejligt stort udvalg. Jeg glæder mig allerede til de næste deals.
Jeg handler altså også hos Supermarco uden deals😋

Resposta de Niche
Der er virkelig "value for money" ved brug af disse værdibeviser. Der er jo frit valg til hele sortimentet til de normale priser. Kvaliteten er helt i top.

Resposta de Niche
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.