Hele slechte cursus bijna niks geleerd. Niet eens hoe je wimpers moet verwijderen. Ernstige gebreken in de allround wimperstylist prive cursus. Na mail contact willen hun geen geld terug beta... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jullie zijn heel slecht georganiseerd, de site is nooit up-to-date en ik vind jullie totaal onvriendelijk. Ik heb 2x cursus datum ingepland en heb daar speciaal vrije dag voor genomen en na paar... Ver mais
Nuevo vicio desbloqueado . Compartí una sesión de head spa con mi hija y fue una gran experiencia. Las chicas cuidan el más mínimo detalle y el resultado en nuestro pelo ha sido más que sorprendente .... Ver mais
Ik heb vandaag mijn lash extension cursus afgerond bij Nika beauty. Ik ben echt meer dan tevreden! De dames zijn enorm vriendelijk en er word heel professioneel ter werk gegaan. De producten die... Ver mais
Detalhes da empresa
Nika Beauty is uw huisleverancier van schoonheid; of u nou consument bent of een professional, Nika Beauty biedt de beste producten en cursussen voor wimpers, wenkbrauwen en lippen. Bezoek onze showroom of één van onze academies door heel Nederland en maak kennis met Nika Beauty; Freedom to be Yourself
Informações de contato
Kiotoweg 160b, 3047BG, Rotterdam, Holanda
- 0611488120
- hello@nikabeauty.nl
- nikabeauty.nl
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Locaties voor cursusdagen zijn niet…
Locaties voor cursusdagen zijn niet geupdate waardoor je een dag speciaal gaat plannen en er achteraf geen plek meer is.
Reactie duurde ook langer dan een dag voordat ik echt geholpen kon worden.
Leerzame en geweldige cursus gehad van…
Leerzame en geweldige cursus gehad van nika super goed uitgelegd en geeft genoeg aandacht tijdens de praktijk lessen hartstikke bedankt en tot ziens !
Super nuttige privé cursus gevolgd
Super nuttige privé cursus gevolgd! Ik heb veel geleerd. En heel vriendelijk!
Zeker een aanrader :)
Super producten en ook nog eens een…
Super producten en ook nog eens een super service!
slechte producten en communicatie
De producten waren heel slecht en werkte niet. Ik heb op de site een bericht achtergelaten zodat er contact met me wordt opgenomen maar dat is niet gedaan dus probeer ik het nu zo.
Erg behulpzaam en vriendelijk
Erg behulpzaam en vriendelijk. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd!
Je leert niet genoeg en je krijg geen…
Je leert niet genoeg en je krijg geen starterspaket bij

Resposta da Nika Beauty
Super producten en beste service!
Nika Beauty is geweldig.
Curcus wimperextensions…
Ik heb mijn wimperextensions certificaat gehaald bij Nika, ze legde alles goed en duidelijk uit. Mooie ruimte en super producten! Bij mijn laaste bestelling kreeg ik een tester van haar nieuwe parfum en die is echt geweldig lekker😍
Wat een fantastische cursus dag
Wat een fantastische cursus dag. Veel geleerd en vanaf nu ga ik met een top merk aan de slag. Voor mij staat kwaliteit boven alles!
Super merk nog steeds blij mee na al…
Super merk nog steeds blij mee na al die jaren.
Agenda leeg, maar toch zitten ze tot eind van het jaar vol!?!?
Tijdens de beautybeurs in april in Utrecht mijn dochter opgegeven voor de cursus one by one lashes en hiervoor een bedrag aanbetaald. Wegens omstandigheden kon ze de cursus niet volgen en is in overleg afgesproken deze na de zomervakantie in het najaar te gaan doen. Nika zou contact met mij opnemen als de agenda voor het najaar bekend was. Nooit wat gehoord, dus vorige week zelf maar eens geappt. Krijg ik als antwoord dat ze voor de rest van het jaar vol zitten. Dat is erg raar gezien het feit dat voor alle dagen in de agenda tot eind van het jaar in Rotterdam 6 plekken per keer beschikbaar zijn.
Gevraagd hoe dit zit, bericht is gelezen, maar reactie krijg ik niet meer. Zo houdt je het waarschijnlijk niet lang vol als bedrijf! Aanbetaling wel netjes terug gehad, maar dit is toch op zijn minst een hele rare gang van zaken!?
Heel duidelijk
Heel duidelijk, en boven verwachtingen, je groep was kleiner, ik heb alle aandacht gekregen die ik ook nodig had. Theorie is fijn om naar te luisteren, en bij de praktijk bleek wat moeilijker dan het eruit ziet maar met de begeleiding die ik heb gekregen had ik het al snel onder de knie… geld is het waard.
Tot snel nogmaals bedankt voor vandaag!
Top service💚
ik wilde het bonnetje van de aankoop
ik wilde het bonnetje van de aankoop, en kon doormiddel van inloggen mijn bon downloaden,maar eerlijk gezegd had ik het liever bij aankoop in de tas meegkregen.
wel professioneel op deze manier en jullie hebben meteen gegevenes van klanten.
Het leek een super leuk product ik…
Het leek een super leuk product ik krijg er hele droge gevoelige lippen van
Vet irritant dat je steeds mails krijgt…
Vet irritant dat je steeds mails krijgt om nikabeauty te beoordelen. Hoop er nu vanaf te zijn. Verder niks op aan te merken.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.