Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Schoenen Nike Sabrina gekocht in augustus 2025. De rechterschoen vertoonde abnormale slijtage. Schoenen verstuurd met label op 17 november 2025. Na heel wat mails en berichten met de helpdesk nog stee... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf verkoopt in hun winkels hun eigen producten veel duurder dan online. In plaats van netjes met klanten om te gaan proberen ze je zoveel mogelijk af te zetten en als je ze confronteert zegge... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meerdere kledingstukken besteld. 1 shirt was te klein. Deze volgens voorschrift retour gestuurd. Deze is niet aangekomen bij Nike. Nu zijn wij 9 mailtjes met Nike verder en meerdere bezoeken aan DHL v... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sinds februari (bijna een jaar geleden) aan het wachten op het geld van mijn retour zending. Iedere keer worden er mooie beloftes gedaan via de chat, maar duurt de hulp zo lang dat de verbinding door... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

160 avaliações

Dit is nog niet eens 1 ster waard

Dit is nog niet eens 1 ster waard! Wat slecht echt verschrikkelijk! 10 euro extra betaald zodat ik het vandaag binnen zou krijgen, ik had het morgen gewoon echt nodig. Nu mijn bestelling laten annuleren zodat het morgen zou komen, komt het pas 7 oktober! Wat een slechte service

30 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Superslechte service voor paar voetbalkousen

In augustus nieuwe voetbalsokken gekocht in de Official Barcelona Store op de Ramblas in Barvelona. Deze kousen zijn rond de EUR 20,00. Echt een wereldbedrag voor Nike. Wel teleurstelling bij het openen thuis dat een van de sokken beschadigd is. Wat een gedoe om überhaupt een reactie te krijgen en geld terug te krijgen of nieuwe kousen te ontvangen. Belachelijk! Zeer zeer slecht, heb 1 ster gegeven, wilde er eigenlijk geen geven. Serieus Nike? Voor EUR 20,00 zo'n slechte review willen ontvangen. Waar hebben we het over.

18 de setembro de 2022

SNKRS een sneaker gewoon

SNKRS een sneaker gewonnen
Komt gewoon beschadigd aan
En kan je geen. Nieuwe krijgen er wordt totaal niks gedaan
Echt belachelijk

8 de setembro de 2022

Retour drama

Tijdens mijn eerste bestelling raakt DHL 3 hoodies kwijt. Na contact te hebben gehad met Nike klantenservice wordt mij geadviseerd om een nieuwe bestelling te plaatsen. Na dit te hebben gehad en de bestelling te hebben ontvangen stuur ik, op 1 broek en 1 hoodie na, de overige artikelen terug. Echter gaat het hier mis. De artikelen die ik heb gehouden, worden als retour geslagen en de artikelen die ik heb geretourneerd moet ik betalen.
Hoe is dit mogelijk?! Heb inmiddels 5 keer gebeld met de klantenservice en wacht nog steeds op een oplossing. Bij klarna staat nu een foutief bedrag

5 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Als je product uit het buitenland komt en kapot is, Jammer voor je?

Aankoop gedaan in London ''officiele winkel van Nike''.

Plaatje dat op de trui werd gezet door hunzelf liet los, en de naden / binnen kant liet los van het product.

Nike gecontaceerd, konden ze me niet helpen omdat het een aankoop was in het buitenland.

Toen ik meldde dat dit met mijn credcard was betaald werd ik ineens wel ''Magisch'' geholpen.
Kreeg een mail met een retourlabel maar ze kunnen het niet vinden in het systeem dat het is opgestuurd ''postnl track en trace gaf aan dat het was aangekomen''

Meerdere keren contact gezocht, geen hulp.

1 van de meest baggere klanteservice die er bestaat.
Mail contact wordt ik genegeerd, chat contact wordt mij verteld dat ik binnen 3/5 werkdagen een reactie via de mail krijg. Dit heb ik nu al zo'n 4x gehad met precies dezelfde reactie.

Bel ik nu net met de klantenservice met iemand die te incompetent is om op een normale volume te kunnen communiceren, verandert steeds van verhaal.

Eindstand, ''wij kunnen de gestuurde documenten niet in ons mailsysteem terugvinden.

Cool stuur ik het voor de 3e keer op.

Vroeg meteen of hij kon wachten tot hij de mail binnen had om te verfieren dat het is aangekomen, hier stemde dit persoon voor in.

krijg ik daarna te horen dat ik gecontaceerd zal worden ''VOOR DE ZOVEELSTE KEER''

22 de julho de 2022

Extreem slechte service

Gelimiteerde schoenen gewonnen, vervolgens raakt het pakketje zoek en wordt er automatisch een retourbetaling gedaan. Nike zelf meld niks dus je moet er zelf achteraan gaan en die customer support is ook erg slecht, heb mijn verhaal meerdere keren uit moeten leggen en ze komen je ook niet tegemoet met een oplossing.

16 de julho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

slechte service levering!

Ik bestelde een paar schoenen voor mijn neef als verjaardagscadeau. Toen mijn neef het ontving en een foto naar mij stuurde, was ik verrast door wat hij kreeg. Ik schaamde me zo, ik probeerde de klantenondersteuning te bereiken en zij beweren dat ze de juiste bestelling hadden gestuurd. Wie heeft er dan schuld? Erg beschamend

11 de julho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schoenen besteld en na 61 dagen wilde…

Schoenen besteld en na 61 dagen wilde ik ze nog retourneren. Contact opgenomen via de chat en werd heel vriendelijk geholpen. Retourneren was geen probleem omdat ik nike member ben. Dus alles is netjes teruggestort.
Bedankt Nike voor de goede service.

3 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dramatische chat waarin je niet…

Dramatische chat waarin je niet begrepen word wat je bedoelt ook al leg je het uit in Jip en Janneke taal. Mensen reageren hier brutaal. Daarna telefonisch iemand gesproken de order zou geannuleerd worden. Was niks van waar. Zitten gewoon keihard tegen je te liegen om maar van je af te zijn waarschijnlijk

27 de junho de 2022

Online bestelling bij Nike

Bij Nike online een trui gekocht en betaald. Het bedrag is van mijn rekening. Één dag later wordt de bestelling door nike geannuleerd, als reden geven ze aan geen betaling ontvangen te hebben. Ik vond dat vreemd want bestelling was de dag ervoor bevestigd en dit kan enkel na ontvangen van betaling. Om zeker te zijn heb ik dit nog eens met de bank gecheckt die de betaling aan Nike bevestigd. Vervolgens contact opgenomen met Nike en bewijs van betaling gemaild. Nike vraagt me om opnieuw de bestelling te doen, wat ik uiteraard niet heb gedaan vermits ik dan een 2de keer moet betalen zonder het bedrag van de 1ste keer terug ontvangen te hebben.
Na een week nog steeds niets ontvangen. Wederom contacteer ik ze en vroegen ze nogmaals om een bewijs van de bankaan te leveren. Dit heb ik netjes gedaan, ze gingen het intern bekijken en me feedback geven. We zijn weken verder, nog steeds geen feedback en mijn geld ook niet ontvangen.
Heb dan maar een gelijkaardige trui gekocht van het merk Adidas bij Zalando en deze was wel snel geleverd. Maar ben nog steeds wachtende om mijn 60€ van Nike terug te ontvangen.

1 de maio de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima, gaat steeds beter.

Buiten de bots om doet Nike het goed.

Het is te merken dat ze bezig zijn om meer schoenen beschikbaar te stellen voor de klant. Helaas hebben ze nog geen oplossing voor alle bots.

De quality controle is wel wat achteruit gegaan. Vandaag 2 paar ontvangen waarvan 1 paar flinke lijm resten heeft.

Verzending is vrijwel altijd binnen een dag!

29 de março de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle bezorging en klantenservice gemakkelijk te bereiken

De website heeft duidelijk technische problemen, omdat ik telkens word omgeleid naar de Amerikaanse website. Verder verliep het bestelproces goed en heb ik mijn bestelling snel in huis gekregen. Ook de retour werd netjes en vlot afgehandeld.

Het contact met de klantenservice over de chat verloopt soms wat moeizaam, vanwege het wat vreemde taalgebruik van de chatmedewerkers.

Al met al oké ervaring.

15 de fevereiro de 2022

Ik moet even wat kwijt

Ik moet even wat kwijt. Hoe belachelijk is het dat bijna niemand de nike air Jordan 1 mid kan kopen, omdat het binnen een seconde is uitverkocht. Dit gaat voornamelijk naar opkopers die het dan weer verkopen voor prijzen die werkelijk absurd zijn. Dat nike dit instand houdt vind ik echt belachelijk. Maak er dan een keer zoveel dat het voor opkopers die het weer doorverkopen niet leuk meer is. Iedereen blij!
Je kan het ook niet met ideal kopen dus ben je aangewezen op een creditcard of paypal account. Ik vind dit erg jammer vooral voor de kids die het graag willen hebben.

25 de janeiro de 2022

FRAUD

My order is not delievered but marked as delivered, this is fraud. Whenever I ask the terrible customer service says they are investigating!

26 de dezembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt

Eerst maken ze reclamen dat ze op de hele site 25% korting geven, met daar onder een plaatje van een schoen. Ik was meteen verkocht, alleen toen ik hem probeerde te bestellen kreeg ik een fout melding. Ik heb daarna na nike proberen te bellen, maar kreeg al meteen een stem die zei: dit nummer is niet in gebruik. Daarna ben ik na de chat gegaan, om hier om hulp te vragen. Eerst werd mij gezegd dat het hier om een storing ging op de hele webside. Ik geloofde het in eerste instantie. Alleen probeerde ik het die avond nog met een andere schoen, en dit werkte wel gewoon. Ik de volgende dag weer chatten, en werd mij eerst gezegd dat de code al verlopen was ( terwijl hij volgens de reclame nog 2 dagen geldig zou zijn), daarna werd mij verteld dat die schoen niet onder de actie zou vallen. ( terwijl er duidelijk wel mee geadverteerd werd). Daarna werd mij belooft dat ik de schoen kon bestellen voor de volledige prijs, en dat ze me dan wel het verschil zouden overmaken. Dit heb ik geweigerd, omdat ik al belde voor een valse beloften dan ga ik ze niet de kans geven om er nog een te doen.
Voor zo'n groot bedrijf, is de klantenservice schandalig slecht geregeld

28 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een waardeloos respectloos…

Wat een waardeloos respectloos klantenservice hebben jullie zeg. Achterlijke fouten maken en de klant maanden laten wachten. En dan neem je contact met ze op “ het word opgelost “ en vervolgens wil je wat zeggen is de chat al beëindigd. Echt niet oke van NIKE bahhh !

25 de novembro de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.