Nikkosports is gewoon een top winkel👌💥 met de beste service die je maar kan wensen. Klantvriendelijkheid en klant tevredenheid staat hoog in het vaandel. Beste sportkleding, sportartikelen bijbehor... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ten eerste, het product dat u bezit, het enige dat u naast de merknaam hebt, namelijk de duimhoes, is dat wel geschikt voor gebruik in de kou buiten? Ten tweede, het bestelproces is ook uitstekend.
Goed en professionele medewerkers die met je meedenken. Niet bezig met verkoopcijfers maar ervoor te zorgen dat je geholpen wordt. Ga hier graag naartoe en zal iedereen aanraden om hier heen te gaan... Ver mais
Scheenbeschermers boksen voor verjaardag schoonzoon besteld. Per abuis maat M besteld, volgende dag gebeld of dit gewijzigd kon worden in XL en geen probleem, keurig en snel ontvangen. Hij was er hee... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
KVK: 57459002 BTW nr. NL.852589086.B01 ING BANK INGB.0008.1888.92
Informações de contato
Geldropseweg 61, 5611 SE, Eindhoven, Holanda
- nikko.nl
Mooi artikel en snelle levering!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, krijg wraps erbij gestuurd en mooie prijs! Heel tevreden.
Topbedrijf
Keurige communicatie en snelle levering. Topproducten. We kunnen er weer tegenaan klappen.
Nikko
Gastvrije en klantvriendelijke service
Ik heb goede ervaring want ik heb…
Ik heb goede ervaring want ik heb gebesteld glowes door het internet.Maar de maat was te klein en ik konde gewoon wisselen in de winkel.Verkoper in de winkel is super aardig-echt goede sfeer daar!
Snel en prima!
Vrijdag besteld, zaterdag al binnen! Helemaal perfect. Mooie spullen ook. Ik ben happy.
Bedankt voor de goede service.
Duidelijke webshop
Duidelijke webshop. Goeie producten en snelle levering. En kreeg nog een extraatje bij m’n bestelling 👊🏻
Fijne winkel en goede service
Fijne winkel en goede service. Weer mijn nieuwe bokshandschoenen gekocht en ben er erg blij mee!!
Top spul mooi en fijn
Ik heb het snel ontvangen en in keurige…
Ik heb het snel ontvangen en in keurige staat
Betrouwbaar en eerlijke handel.
Mooi product, snel geleverd.. en ik ben zeer tevreden.
Bedankt!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.