Sød, tryg og arbejdsom. Jeg fik hjælp til flytning fra Nørrebro til Brønshøj. Jeg har igennem hele processen følt mig tryg. Vi havde flere ting, end hvad jeg lige troede, så vi måtte kører t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super god oplevelse! Jeg flyttede til Holbæk fra Amager, og Ryan og hans makker var supergode. Det blev en rigtig lang dag, men de var professionelle til det sidste🤩 … og selvom jeg var nødt til... Ver mais
Vil IKKE anbefale Ninja Flyt. Efterforløb IKKE eksisterende og helt vildt useriøst!!! Under flytningen gav jeg Ryan besked om mine store dyre malerier som var pakket godt ind, at de skulle passe s... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Fra vores hovedsæde i Brøndby varetager ninja flytte og Transport alle former for kørsel. Vi samarbejder med speditører, kurérselskaber og flytteforretninger i hele verden om at løse små og store logistik-, opbevarings-, B2C- og pick and packopgaver.
Informações de contato
vallensbækvej 46, 2605, brøndby, Dinamarca
- kontakt@ninjaflyt.dk
- ninjaflyt.dk
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sød, tryg og arbejdsom.
Sød, tryg og arbejdsom.
Jeg fik hjælp til flytning fra Nørrebro til Brønshøj.
Jeg har igennem hele processen følt mig tryg. Vi havde flere ting, end hvad jeg lige troede, så vi måtte kører to ture. Der var ingen problemer. Der blev passet godt på vores ting og humøret var højt.
Prisen er meget god. Det var i første omgang derfor jeg valgte Ninjaflyt og var grundet den gode pris nervøs for kvaliteten. Men, som du fornemmer oversteg Ninjaflyt alle forventninger.
Varm anbefaling.
Fik leveret møbler fra Ikea 15 oktober
Fik leveret møbler fra Ikea 15 oktober, jeg bad dem om at sætte kasserne på gulvtæppet så de ikke risede mit ny lakeret gulv, jeg ved ikke hvor meget Dansk de forstod men de nikkede da med hovedet, det gik rigtig godt med at sætte på tæppet indtil de kom op med en 2 personers sofa i en kæmpe papkasse så blev den sat lige inden for min stue dør skubbet over gulvet og løftet op på gulvtæppet jeg prøvede at reagerer men da var det for sent gulvet var riset i en stor bue fra dør til gulvtæppe. Efterfølgende meddelte jeg Ikea om leveringen og de sendte mig til Bring som så kontaktede Ninja Flyt. Her var svaret fra vognmanden at det var ikke hans folk der havde ridset gulvet så han ville ikke betale og det er der så heller ikke andre der vil så nu sider jeg med en faktura på om lakering af gulvet.
Det kan ikke være rigtig at et firma i den størrelse ikke vil stå til ansvar for hvad deres folk laver.
Jeg kan derfor ikke anbefale at man bruger Ninja Flyt.
Hilsen
Anker Rasmussen
Super god oplevelse
Super god oplevelse!
Jeg flyttede til Holbæk fra Amager, og Ryan og hans makker var supergode. Det blev en rigtig lang dag, men de var professionelle til det sidste🤩 … og selvom jeg var nødt til at pakke en del i plastikposer og mindre åbne rumdelskasser, var de cool og fik alt sat pænt af.
Jeg vil til enhver tid anbefale Ninjaflyt!👌👌👌
Virkelig en dårlig oplevelse.
Virkelig en dårlig oplevelse.
Vi havde aftalt at de skulle komme mellem kl 9 og 10, og at de ville ringe en halv time inden. Da klokken blev 10 og jeg ikke havde hørt fra dem ringer jeg selv til dem. De kommer med en historie om at de har mistet mit telefonnummer (men har dog heller ikke sendt mig en mail). Hun beklager og tilbyder at sende en ekstra flyttemand gratis så de er 3, og at de så kommer kl 12.
Den ene kommer så 12:15, og den anden kl 12:45 men den tredje kommer aldrig.
De pakker bilen og vi kører - de kører en halv times tid før os, og vi aftaler at de bare begynder at læsse af når de kommer frem.
Da vi så kommer er de der ikke endnu - de kommer 20 minutter senere og kommer med en undskyldning om trafikken (vi har kørt den samme vej), men vi kan regne ud at de har kørt den anden flyttemands bil hjem, og det gik naturligvis ind i beregningen af hvor lang tid det har taget.
De forsøger at få os til at betale fra kl 12, selvom de reelt først kom hhv 12:15 og 12:45
Vildt dårlig service og ville aldrig anbefale dem til nogen.

BRUG IKKE NINJA FLYT!! 😡
Under flytningen gav jeg Ryan besked om mine store dyre malerier som var pakket godt ind, at de skulle passe særligt på dem. Hvorefter en medarbejder kommer daskende med dem begge i en hånd ned af trappen…mens de slår mod gelænderet. Ved udpakning ser jeg at min sofa (30.000,-) er revet hul. Min seng (25.000,-) er revet hul i. En anden sofa er blevet møg beskidt og et TV bord er gået i stykker - flere pocelæns køkkenting er smadret i papkasserne - trods det der på kasserne er skrevet, de skal behandles forsigtigt.
Derudover samme historie som andre herinde - vil han have 2000,- ekstra under flytningen udover aftalte pris, hvilket jeg betalte.
Jeg har efterfølgende forgæves forsøgt at kontakte firmaet både på mail og telefon UDEN held! Det er som om de ikke eksisterer. TOTAL DÅRLIG STIL OG ELENDIG KUNDESERVICE!!! Tror ikke de har orden i deres papirer ift. forsikring selvom han oplyser de har en. Så ville de jo besvare opkald/mail og tage hånd om kunderne. USERIØST OG PLATTENSLAGERI AF EN ANDEN VERDEN! 😡😡😡
Absolut plattenslager af flyttefirma
Absolut plattenslager af flyttefirma. ALDRIG brug dem.
Jeg havde haft mailet med “Ryan” fra firmaet, og udpenslet størrelse på hus samt genstande og der fik jeg tilbage, at de kørte med et kampagne tilbud på 800kr pr time for 2 mænd og en bil på 25 kvm samt ubegrænset tungt løft.
De starter med at komme 30 min for sent til opgaven, da de kom fra en anden opgave over til os. De så allerede fuldstændig svedige og trætte ud. Vi gennemgik rummene og jeg guidede dem med hvilke bunker der skulle med og hvad der skulle blive. Jeg havde min tvivl om det var forstået eftersom den ene knap nok talte dansk og den anden gebrokken dansk.
De startede fint med at pakke tingene ordentligt i første læs. Her erkendte de at opgaven nok var større end de havde forventet og de sagde at vi skulle bruge en 3. Mand som vi skulle betale ekstra for. Han kom alligevel først ved udpakning af andet læs, og vi har på timebasis betalt langt mere for ham end han var der reelt.
De holdte fint de pauser de havde brug for og fik af flere omgange tilbudt drikkevare mm.
Jeg betaler flyttemændende i god tro, selvom jeg synes at beløbet virkelig har taget om sig… tænker ikke mere over det.
Jeg opdager så efter de havde pakket og kørt og flytningen var slut, at der til min store overraskelse stadig var flere rum med flyttekasser, tv, møbler, planter mm. Som jeg specifikt havde bedt om at få flyttet som IKKE er blevet flyttet med. Jeg ringer og informerer dem om det, men de nægter at de mangler noget, og vi kunne betale ekstra for flere timers flytning mm.
Mage til uforskammet opførsel.
De presser pengene ud af folk i situationen.
Lad vær med at bruge dem

Utilfredsstillende opgaveløsning
Min kone havde booket dem til en flytning. De startede med at komme 30 min for sent.
De var som sådan rigtig venlig under hele flytningen og tog pauser når det var nødvendigt.
Den ene af de to mænd talte knap dansk.
De startede med at pakke flyttekasser og dernæst størrer møbler og så flere flytte kasser.
Jeg havde udpeget hvad der skulle flyttes i hvert rum. Og forventede derfor at tingen blev flyttet. Jeg erkendte efter flytning at de havde udeladt flere ting fra flere forskellige rum. Planter, et helt rum med kasser og stole, tv, borde osv.
Ved andet læs kastede de store og tunge ting ind over både kasser og andet der ikke burde ligge nederst.
Grundet den lemfældige “pakning” var der ikke plads til bl.a. planter og jeg måtte der vælge imellem betale for flere timer eller lade ting stå tilbage.
Midt under flytning så mente de to mænd opgaven for hårdt og de skulle pludselig have en tredje mand ud og vi skulle betale ekstra penge for det hele.
I efterfølgende opkald mente de vi skulle betale hvis vi kom tilbage og vi betalte med et smil.
Der er tydeligvis en sprogbarriere og en lemfældig tilgang til opgaven der ikke er professionel, samt man giver urealistiske bud på opgaven og derved presser flere penge ud af folk i situationen. Hvilket man tydeligvis også kan se på andre tilbagemeldinger herinde.
Jeg fortryder vi ikke havde set anmeldelser herinde først for så havde vi valgt andre til opgaven.
En tryg og behagelig oplevelse
Det aller vigtigste de hos Ninjaflyt gjorde for mig, var at gøre flytningen til en tryg og god oplevelse for mig.
Tak!!
Ud over det..
De er pålidelige, fleksible og nemme at tale med. ( Dog visse sproglige udfordringer i at kommunikere med åben ene af mændene, da han ikke talte meget dansk) Til gengæld var den anden flink til at oversætte mm.
Chefen var ummidelbart tilgængelig under hele forløbet.
De arbejder HÅRDT og jeg må minde dem om deres pauser. Det er et virkelig hårdt arbejde.
Hvilket bestemt også kunne ses/mærkes på de søde flyttemænd.
Det påvirker dog på ingen måde deres holdning, eller gå-på-mod.
Hvis jeg skulle beskrive dem yderligere, med totalt neutralt udgangspunkt, vil jeg sige... Forvent nærmere at du har fået et par gode venner til at hjælpe med flytning...
De er ikke så erfarne som så mange andre...
Det der var fokus på, for mig, bare den trygge oplevelse de gjorde det hele til...
OG de er sindssygt billige oven i købet 🥰
Fantastisk flytning
Jeg benyttede mig Ninja flyt da jeg flyttede i lørdags og det 100% en positiv oplevelse.
2 friske mænd mødte op 15 min før vores aftalte tid og det var dejligt for vi var klar til dem.
Lynhurtigt fik de fyldt bilen og tømt den igen på den nye adresse. De behandlede mine ting med respekt og var søde og venlige.
Jeg kan varmt anbefale dem til andre som skal flytte
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Og rigtig god pris! Jeg vil til enhver tid anbefale Ninjaflyt!👌
Topservice
Jeg havde en super god oplevelse med Ninjaflyt! Hele processen fra booking til selve flyttedagen var nem og professionel. De kom til tiden passede godt på mine ting og arbejdede virkelig hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kommunikationen var klar hele vejen igennem og prisen var helt fair i forhold til den service jeg fik. Jeg følte mig tryg hele vejen og kan varmt anbefale Ninjaflyt til andre der skal flytte.
Super god oplevelse med Ninja Flyt
Jeg flyttede for nylig lejlighed og brugte Ninja Flyt, og jeg må bare sige, at det var en virkelig god oplevelse hele vejen igennem.
De kom til tiden, var professionelle, imødekommende og havde helt styr på tingene. De arbejdede hurtigt, men uden at sjuske, og man kunne tydeligt mærke, at de havde erfaring. Alt blev behandlet ordentligt, og de var gode til at spørge ind undervejs, så der ikke opstod misforståelser.
Jeg havde egentlig forventet, at flytningen ville blive stressende (som de ofte er), men det blev den faktisk ikke, og det havde rigtig meget med dem at gøre.
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse. Jeg kan kun anbefale Ninja Flyt til andre, der skal flytte og gerne vil have det gjort ordentligt og uden bøvl.
Uprofessionelt
Jeg bookede i god tro en flytning og vi havde en snak om hvad det skulle flyttes og jeg blev anbefalet to mand og bil. Det startede med at de ikke kom til tiden. Bilen var punkteret, men jeg blev ikke engang ringet op omkring dette.
To timer for sent kom der to mænd hvoraf den ene snakkede gebrokkent dansk og den anden få ord.
De virkede som om at det næsten tog pusten fra dem bare at se lejligheden.
De startede med kasserne og et par enkelte møbler.
Bilen var ikke så stor så vi skulle køre flere gange men det var ok da distancen var kort.
Første læs var tænkt og turen gik tilbage. Flyttemændene var færdige rent fysisk, så de tunge møbler blev svært for dem men de fik fyldt bilen med andet læs.
Klædeskabet kunne de ikke få op på første salen, men jeg kunne mod merbetaling få en mand mere ud, hvilket jeg takkede nej til og sagde de bare kunne lade det stå.
Flytningen havde nu varet syv timer for to læs med en 25 kubikmeter bil. Sofa, vaskemaskine, opvaskemaskine, en kommode og et kælderrum er stadig ikke flyttet og jeg skal finde en løsning for dette.
Chefen var på pletten for afregning men ville godt lige give et forsøg med skabet. Jeg spurgte om vi skulle afregne inden de to andre fik hentet tæpper, men han ville vente. Der var 15 minutter til næste påbegyndt time jeg informerede om at jeg betalte ikke for yderliger en time og han nikkede. så tre mand løftede skabet og fik med møje og besvær skabet op ved at vride det skævt så bøjlestangen og skruerne i toppladen bliv revet ud.
Da jeg sagde skabet var i stykker blev jeg spist af med at det kunne fikses. Desuden var min ny tapetseret væk revet to steder.
Chefen blev vred da jeg påpeger det fremfor at tage den over forsikringen, han mener ikke det er et problem. Ej heller ridserne i mine ny slebne gulve, som er kommet fordi møblerne er trukket over gulvet da de blev trætte.
Han oplyser prisen, som i første omgang er en time for meget plus gebyr for en ekstra mand, som jeg havde sagt jeg ikke ville betale. Han regner så timerne efter og indser det er en time for meget og kommer stadig med en forkert pris, da han tager for meget. Han skal så se mailen med aftalen og kommer frem til rigtig pris.
Jeg spørger hvad med skaderne og han siger vredt han kan slå 500 af prisen. Det vil jeg ikke acceptere og så begynder den anden at ridserne er lavere end skabet, og de kan ikke se ridserne i gulvet og skabet er gammelt osv osv.
Jeg tror ikke han har en forsikring for ellers ville man ikke opføre sig sådan, men behandle sine kunder ordentligt.
Jeg siger 800 hvilket han accepterer, jeg betaler og de smutter.
Flyttemændene har fået flere pauser undervejs, samt der blev serveret vand, og fire forskellige slags læskedrik samt småkager.
Det er et plattenslager firma.

Kan varmt anbefale Ninjaflyt
Super positiv oplevelse med Ninjaflyt - de kom til tiden og passede rigtig godt på mine ting. Jeg var nervøs for at den konkurrencedygtige pris afspejlede kvaliteten - men jeg har kun godt at sige om dette firma. God flytning til en god pris! Jeg kommer til at bruge dem igen og anbefale dem til mine venner. Alt i alt en rigtig god service. Mange tak, Ninjaflyt!
Jeg kan kun give mine varmeste…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ninja flyt - de lever op til deres navn.
Havde en rigtig god flytteoplevelse! De kom til aftalt tid, var søde og effektive og fik alt flyttet hurtigt og nemt.
Er imponeret over deres opfindsomhed og kreativitet - selv da vi stødte på en udfordring med at få en stor bænk ind, fandt de lynhurtigt en løsning og fik den bugseret ind en anden vej 😊
Rigtig godt arbejde og god pris.
Jeg bruger dem bestemt igen hvis jeg skal flytte.
Hårdtarbejdende og dygtige!
Hårdtarbejdende, dygtige og fair pris
Super service, fornuftig pris og søde mennesker. Dem vælger vi også næste gang.
Tak for hjælpen
Fantastisk flyttefirma
Fantastisk flyttefirma!
Ryan er top-service mindet, fleksibel og den aftalte pris lå fast. Kan varmt anbefales!
Vi havde den bedste og nemmeste…
Vi havde den bedste og nemmeste flytning med Ninjaflyt. Enormt søde flyttemænd, de pakkede vores ting sirligt ind og fik flyttet imponerende hurtigt på trods af små smalle københavner opgange osv. Vi fik en fast pris og den blev holdt. Vi er så taknemmelige og kan varmt anbefale!
Jeg havde en fantastisk oplevelse med…
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Ryan og hans hold, der gjorde min flytning fuldstændig stressfri. Jeg fik nemt leveret og afhentet flyttekasser, og de fik flyttet mine ting op på 2. sal uden nogen skrammer og lige til tiden. De var søde og altid i godt humør - kan varmt anbefales!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.