Veja o que dizem as avaliações
The item is what I hoped it would be (a personalised trousers with photos of my dog), so I am content. Delivery took a while but that too was as communicated.
This is a really wonderful website where you can find lots of different gifts you can personalize to your liking. I got a whiskey glass for a friend of mine. It has a motorcycle on it (as he rides one... Ver mais
We recently welcomed our 5th grandchild. My wife had previously ordered a necklace with 4 hearts and she wanted to order another heart extra. If we compare the old order with the previous one, we see... Ver mais
Detalhes da empresa
Callie is de toonaangevende creatieve online cadeauwinkel. We bieden een breed assortiment op maat gemaakte en originele producten die de ontvanger zullen inspireren en verrukken. Sinds onze oprichting in 2017 is het onze missie om te ontdekken wat mensen willen als ze op zoek zijn naar een cadeau en hoe we hun persoonlijke cadeau-ideeën tot leven kunnen brengen.
Informações de contato
UNIT 05, FLAT A, 9/F, KWAI SHING INDUSTRIAL BUILDING PHASE 1, 36-40 TAI LIN PAI ROAD, 000000, KWAICHUNG, Hong Kong
- support-nl@callie.com
- nl.callie.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mooi artikel 🤗
De kleuren en de vormgeving van de…
De kleuren en de vormgeving van de strand handdoek zijn super mooi !
Hé is perfect
Hé is perfect
Very nice
Its a present for somebody who got wit pesio
blij met de bestelling.
een handdoek besteld met naam en leuk achtergrondplaatje.
naam klopt en de kleurrijke achtergrond naar keuze is erg leuk.
levering snel en ik ben erg tevreden.
Easy
Easy to order and pay, fast delivery, quality is not 100% (print on notebook is not that good) but it is also not an overpriced product.
Vervangproduct gekregen zonder probleem.
Een bestelling van een product vond ik niet goed. Mail voor gestuurd waarbij je de dag nadien een vriendelijk antwoord krijgt en een oplossing! Kreeg vervangproduct hoe ik het wilde en dit zonder bijkomende kosten. Zeer goede service!
Delivered item what was promised
Delivery took a while but that too was as communicated.
Wij zijn heel tevreden en bestellen en…
Wij zijn heel tevreden en bestellen en ontvangen is heel goed gegaan. 🤙🏼
Persoonlijke Sleutelhanger
Werd netjes op de hoogte gehouden van de levering.Heel erg leuk mijn bestelling.
Ben heel blij met me lampjes
Ben heel blij met me lampjes. Het was makkelijk om te maken en het ziet er heel mooi uit. De levering was ook snel en goed verpakt. Ben er heel blij mee
Wij zijn zeer tevreden over het…
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat goede kwaliteit ook
Snel en goed geleverd.
Snel en goed geleverd.
Goede kwaliteit .
Het cadeau valt erg in de smaak.
Aanrader voor andere .
( handdoek +tasje )
Prachtige handdoeken!
Prachtige handdoeken! Het resultaat voldoet helemaal aan de verwachtingen! Mijn kleinkinderen vinden ze geweldig 🤩 De kleuren en tekeningen komen helemaal overeen met deze van de website! Ik zal deze zeker aanraden aan mijn vriendinnen!
Very nice shirt.
Prachtig mooi glas zware kwaliteit
Prachtig mooi glas zware kwaliteit
Snelle levering en netjes verpakt
Betrouwbare website en leuke artikelen…
Betrouwbare website en leuke artikelen van goede kwaliteit
looks great
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.