Onze dochter had een adventskalender van Muesli en mijn man een van havermout. Dit waren echt topcadeaus. Ze waren beiden heel enthousiast om elke dag een deurtje open te doen. Lekkere nieuwe smaken... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ooit eens cadeau gehad met de kerst en er enorm van genoten. Afgelopen december mezelf getrakteerd op de adventskalender. Ontbijten was daardoor elke dag een feestje. Nu januari en mis het zo, dus gel... Ver mais
Topbedrijf! Ze hebben altijd goede acties zodat je bij iedere bestelling wel een gratis cadeau krijgt (Mepal meeneembeker, gratis mueslikoker of 6 gratis mini's). En je krijgt het cadeau al bij beste... Ver mais
Heb al veel verschillende smaken geprobeerd en vind ze echt allemaal altijd lekker, heel vers en in leuke kokers! Maar het leukste aan dit concept is dat je het helemaal zelf kan samenstellen en zo... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Für Dich gemixt aus besten Bio-Zutaten und viel Liebe • Höchste Müsli-Qualität • Ohne künstliche Zusätze ▻Mix Dir jetzt Dein Lieblingsmüsli!
Informações de contato
Paul-Lincke-Ufer 39, 10999, Berlin, Holanda
- nl.mymuesli.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
Duur maar wel lekker
Fijne producten
Fijne producten, veel verschillende smaken en altijd keurig ingepakt en verzonden! Heel blij met MyMuesli!
Prima kwaliteit en goed verzorgd
Prima kwaliteit en goed verzorgd. Ze smaken heerlijk en blijven lang knapperig.
Alles was goed en snel verzonden
Alles was goed en snel verzonden

Resposta da mymuesli
MyMuesli heet me geholpen om mijn…
MyMuesli heet me geholpen om mijn ontbijt te herzien van een boterham met choco voor 25 jaar, naar een potje yoghurt met rode vruchten en muesli. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, een ruim aanbod en de mogelijkheid om je eigen mix te maken! Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de ingrediënten én de voedingswaarden. Een must voor het bewaken van een gezonde levensstijl! Top ontdekking!

Resposta da mymuesli
Altijd lekkere muesli en thee
Altijd lekker muesli en leuke verpakking, ook de koude perzik ijsthee is superlekker.

Lekkere thee en muesli
Lekkere thee en muesli. Goeie kwaliteit

Heerlijke muesli
Heerlijke muesli, palmolie vrij, goede smaken.
Heerlijk!
Alleen zo jammer dat zij met GLS werken.
Ik zou graag betalen en kunnen kiezen voor een andere bezorgservice.

Heerlijke produkten
Heerlijke muesli
Heerlijke muesli! Kwaliteit prijsverhoging ook top!
Makkelijk te gebruiken webshop
Makkelijk te gebruiken webshop, snel geleverd, super lekkere muesli in een prachtige doos.
Echt zelf jouw perfecte mueslie samenstellen
Maar het leukste aan dit concept is dat je het helemaal zelf kan samenstellen en zo jouw perfecte mueslie kan maken!
Heerlijk allemaal
Heerlijke havermout,ben al die verschillende soorte muesli..het is gewoon altijd een feest om er weer eentje uit te proberen.
Kan eigenlijk nog niet beoordelen want…
Kan eigenlijk nog niet beoordelen want bestelling nog steeds niet ontvangen!

Resposta da mymuesli
Af en toe bestel ik bij MyMuesli
Af en toe bestel ik bij MyMuesli. Nu omdat ik een bus gratis kreeg.
Bestellen ging makkelijk. Moet alleen even wennen aan de lange levertijd.

Resposta da mymuesli
Lekkere muesli en goede levering
Prima levering, en goede kwaliteit muesli’s. En natuurlijk gewoon super lekker!

Resposta da mymuesli
Zulke goede variatie aan muesli
Zulke goede variatie aan muesli, ik koop regelmatig de 40% Protein Muesli & Coconut Paleo voor alledaags gebruik, deze blijven mijn favorieten! En allemaal bio & milieubewust geproduceerd dus ik eet het ook nog eens met een goed gevoel.