2,4

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

7 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I orderded several items but didn't…

I orderded several items but didn't receive all of them. They asked me to send them a picture, sworn statement which I did, plus I copy of my ID which I refused because of ID safety and because it's illegal to ask me to send this through email for an item they didn't send. They keep asking for the ID copy and for me to make new picture all for an item 15 euro's I didn't receive. 0 custumers service they just make it diffucult for you so you give up.

10 de dezembro de 2025

ontbrekend artikel

Een paar weken geleden bestelde ik een bjj Gi. Zowel op de website als op de verpakking stond dat er een witte riem bij zat. Toen mijn pakketje zonder witte band aankwam, meldde ik dit bij de klantenservice. Ze lieten me vervolgens mijn tijd verdoen met het argument dat ik moest controleren of de website van Venum wel aangaf dat de Gi met een witte band werd geleverd (ik vind het vreemd dat hun klantenservice niet weet welke producten Venum verkoopt). Nu moet ik mijn Gi opsturen (waardoor ik nog meer tijd verspil) om een ​​onderzoek te starten...kun je mij een witte band sturen?

10 de março de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gat in binnenvoering handschoen na 2 maanden gebruik

Had 3 items besteld, waarvan de scheenbeschermers en het broekje zijn zoals gewenst, maar mijn handschoenen al na 2 maanden een kapotte binnen voering hebben. Hoewel ze mij wel korting hebben gegeven op mijn komende aankoop. Was ik niet van plan om voor 80 euro handschoenen te bestellen om ze maar 2 maanden te gebruiken. Deze handschoenen gaan niet lang mee, en als ik dan echt een defecte had, had ik graag een nieuwe ontvangen.

23 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 6 december heb ik een bestelling…

Op 6 december heb ik een bestelling gedaan op Venum. Op 9 december ontving ik een mail waarin ze stelden dat mijn pakket verstuurd zou worden en daarbij gaven ze de track and trace (T&T). Tot op heden toont de T&T dezelfde status als in het begin, namelijk dat er nog niks bekend is over de levering. Hierdoor heb ik contact opgenomen op 12 december per mail met Venum waarin een medewerker stelde dat mijn pakket onderweg was en zou arriveren. Dit is echter vaag gezien mijn T&T deze status niet doorgaf. Ik heb toen op 16 december telefonisch contact proberen op te nemen met Venum, waarin zij aangaven dat ze niet weten waar het pakket is en dat ze het proberen uit te zoeken en dat ze ASAP iets zouden laten weten. Op 18 december belde ik opnieuw om te vragen of mijn bestelling geannuleerd kon worden en of ik mijn geld terug kon krijgen, echter gaven zij aan dat dit geen optie is en dat ik vooralsnog ASAP iets zou horen. Vandaag heb ik weer gebeld waarbij ik weer hetzelfde verhaal kreeg. Ze geven geen duidelijkheid en specificaties over het vervolg en annuleren/geld terug is geen optie. Ik raad daarom niet aan om bij dit bedrijf te bestellen, gelukkig is het met Paypal gedaan en kan ik het zo oplossen maar spijtig genoeg heeft dit problemen opgeleverd tijdens mijn trainingen. Als ik geen ster kon geven had ik dat gedaan.

12 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venum NL not Venum Euro

Also known as Euro Venum. When I ordered from nl.venum.com I ended up being asked for feedback for euro.venum.com even though I really ordered trough nl.venum.com. I bought stuff from Venum earlier through their online store in the UK. Now this one with a Dutch subdomain (I also had to make a new account for Euro Venum).

Trustworthy, arrived a bit later than expected, but in perfect state. No contact with Customer Care in any way so I can't vouch for that.

14 de agosto de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.