3,4

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste Miljøvogn vi har lejet…

Den bedste Miljøvogn vi har lejet overhovedet!
Ren, funktionel og repræsentativ.
Pladsmanden Klaus som udlevere vognen er virkelig service-minded, og er villig til at gå langt for at skaffe os en vogn... og humoristisk! ;-)
Mvh Søren,
Brønderslev Byg & Bolig

1 de setembro de 2025

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Toiletvogn leveret af ferieafløser uden instruktion. Ingen instruktion i vognen eller i aftalegrundlag. Toiletskyl virkede ikke og klap til tank stod åben. Ejeren Thomas Petersen var overhovedet ikke lydhør eller modtagelig for kritisk og jeg blev som kunde talt til skamløst og med alverdens ukvemsord. Virker som om det er en situation han ofte befinder sig i. Virkelig useriøs virksomhed - undlad for din egen skyld at lave forretning med dem!

14 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enestående service

Enestående service. Har lejet beboelsesvogn og toiletvogn til vores sommerforretning. Leveret til tiden - afhentet til tiden. Fantastisk rene vogne - troede faktisk de var helt nye. Forretningsgangen HELT uden problemer. Anbefaler NML Udlejning på det varmeste.

13 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen anbefalinger her fra....

Ingen anbefalinger her fra de kan ikke finde ud af at sende en regning eller sikkert sig man har fået en regning, og efter følgende henter de bare ders vogn forde de siger den ikke er betalt men kan ikke betale en regning man ikke har fået dårlig service

29 de outubro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Blandet oplevelse - mest til den dårlige side

Jeg ringede en fredag morgen og skulle bruge en badvogn mandag, hvilket de godt kunne, så det var super. Jeg fik dog ikke oplyst alle priser korrekt - f.eks. at det koster både at få leveret OG afhentet. Der var heller ikke nogen vejledninger eller andet med. Dårlig kundeservice at blive opkrævet ekstra for noget, jeg ikke er blevet oplyst om.

7 de março de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Må desværre tilslutte mig Pernilles…

Må desværre tilslutte mig Pernilles anmeldelse. Afleverede virkelig en rengjort vogn. På trods af dette blev jeg modregnet med 2 timers rengøring - 800 kr. Da jeg ringede og var uforstående lovede de at sende et foto. Det kunne de så alligevel ikke - var slettet!!!!! Desværre havde jeg slet ikke selv tænkt på at tage fotos. Overlever nok de 800 kr. det er mere skuffelsen over at man ikke kan stole på folk - at nogen tager “fusen”på en

25 de janeiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opkræver 5 timers rengøring af en…

Opkræver 5 timers rengøring af en ellers rengjort vogn.
Ikke lydhør overhovedet over vores påstand.
Fremviste billeder af en anden vogn end den vi havde lejet...
Så kan absolut ikke anbefales!!!

25 de novembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan ikke anbefale at bruge dette…

Jeg kan ikke anbefale at bruge dette firma. Vi reservede en badevogn 1 måned inden vi skulle bruge den til vores ombygning. Da vi så skulle bruge den havde han ikke nogle og lovede han nok skulle finde en til næste dag. Efter vi var blevet brændt af 3 gange måtte vi ringe rundt til alle for at leje en i sidste øjeblik til meget dyrer pris.

17 de julho de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais