Veldig fin trampoline og virker som god kvalitet. Vi har oval Pioneer 5m og synes vi fikk mye for pengene. Ingen knirking fra fjærer slik billigere trampliner ofte har. Vi var uheldige og fikk ødela... Ver mais
A empresa respondeu
Enkel montering, kjapp levering, super sprett! Har hatt north trampoline før, ble ødelagt i en storm, når vi skulle kjøpe ny ville kidsa ha akkurat den samme pga den gode spretten. Mye enklere å sette... Ver mais
A empresa respondeu
Tok først kontakt på mail, tok mange dager før jeg fikk svar. (Dette skjedde et par runder) Ringte inn og fikk hjelp straks. Ønsket først et produkt som da ikke var nedsatt i pris (kampanje på) spur... Ver mais
A empresa respondeu
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ten days since the order with delivery 5-8 days. The package seems not sent, there is no tracking and no information.

Resposta da No Northtrampoline
Perfekt trampoline for store og små. Scorer høyt i min bok på sikkerhet, sprett-egenskaper og monteringsanvisning.

Resposta da No Northtrampoline
Sikkerhetsnettet røk etter kun to dager i bruk. Veldig skuffende at det var så dårlig kvalitet. Hadde aldri kjøpt den samme trampolinen igjen, dessverre.

Resposta da No Northtrampoline
Bra kundeservice men reservedelene burde vært bedre. Om du skal kjøpe toppfester følger det ikke med skruer. Da må du i tillegg kjøpe en hel pakke med alle mulige små reservedeler. Håpløst opplegg -lite bærekraftig med så mye svinn. Nesten umulig å få tak i skruene andre steder.

Resposta da No Northtrampoline
Mangler ved leveransen og kundeservice som ikkje kan hjelpe men henviser videre til reklamajonsskjema som ikkje virker.

Resposta da No Northtrampoline
Oversiktlig og ryddig side, enkelt og finne det jeg trrengte.

Resposta da No Northtrampoline
I’m still waiting for the trampoline I bought 9 days ago and nobody says anything about when it is coming. In the app (Shop) it’s says “waiting for information”
It’s very frustrating because when we ordered it the propaganda was delivery between 2-6 days.

Resposta da No Northtrampoline
Kanonrask service og levering. Nå blir det trampolinefest på 17. mai :)

Dårlig kundeservice.
Trampolinen kom fort og virker bra, men det kom feil deler og håper det skulle fikses fort, men kundeservicen er elendig. Det er skikkelig vanskelig å få de til å sende riktige deler. De er ikke hjelpsomme på kundeservice og antyder at du prøver å lure dem for ekstra gratis deler.
Styr unna om du ikke er glad i masse styr og krangling.

Resposta da No Northtrampoline
Når kommer varene ? Hva betyr «venter på informasjon» ?
Revisjon: Fikk kompensert for sen start på levering

Resposta da No Northtrampoline
Vi var uheldige og fikk ødelagt en del i en storm. Reservedeler var heldigvis på lager, men de var litt dyre.

Resposta da No Northtrampoline
Jeg ringte med spørsmål og møtte en utrolig trivelig dame som undersøkte og svarte på mine spørsmål og som også sendte meg e-postinformasjon i etterkant av samtalen. Et oppfølgingsspørsmål noen dage4 seinere ble også raskt og hyggelig besvart.

Resposta da No Northtrampoline
Fornøyd med trampoline som har levd et hardt liv i mange år. Stort pluss at reservedeler er å oppdrive mange år etter kjøp.

Resposta da No Northtrampoline
Jeg bestilte trampoline 28 mars og fikk den levert 31 mars. Satte den opp alene på ca en time. Super enkelt! Anbefales

Resposta da No Northtrampoline
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.