Noble Matcha Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goede kleur en geen zoete troep, het is echt pure matcha. Ik ben er helemaal tevreden mee, maar ik vind het wel jammer dat ze geen bamboo whisk en lepeltje verkopen. Je verwacht wel dat wanneer je een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

mihran zain datum van ervaring 19 februari 2024 5 sterren lang gezocht naar een goede matcha. deze komt onwijs in de buurt als ik hem drink ben ik weer in japan. prijskwaliteit verhouding is uit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De matcha mengt heel goed! Geen klontjes, geen korrelige textuur, gewoon smooth. Ik kan dezelfde matcha namaken als bij mijn favoriete cafeetjes. Heel fijn om thuis gewoon dagelijks te kunnen genieten... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige kwaliteit matcha. En het contact met de eigenaar was heel erg goed toen de verzending niet liep zoals het helemaal hoorde. De kleur is geweldig en de smaak is heerlijk. Het is elke cent w... Ver mais

Detalhes da empresa

Noble Matcha is de enige Nederlandse brand die direct samenwerkt met een Japanse theemeester. Voor kenners die niet voor hype gaan, maar voor vakmanschap.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

39 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Geweldige kwaliteit matcha

De kleur is geweldig en de smaak is heerlijk. Het is elke cent waard. Ik heb er goed mee kunnen bakken en mijn latte is er echt op vooruit gegaan.

21 de julho de 2026

Hi Choco Paws,
Hartelijk dank voor je lieve review! Geniet van de matcha 💚
Warme groet,
Iley - Eigenaresse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Only good matcha in the Netherlands!

I have tasted many matcha brands, where I started with the more popular ones. None come close regarding quality to what i always have in Japan. Only Noble Matcha! I am very satisfied.

3 de julho de 2026

Dear Marimo Kasen,

This means a lot to us! Thank you! Enjoy your matcha 💚

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snelle bezorging maar de matcha viel…

Snelle bezorging maar de matcha viel zwaar tegen had heel wat verwacht het was aan de dunne kant en niet echt een lekkere smaak

19 de junho de 2026

Hi Siham,

Bedankt voor je eerlijke review! We zien dat je de SAE matcha hebt besteld. SAE is een hoogwaardige matcha, maar staat binnen onze selectie inderdaad ook wel bekend als de wat zachtere en toegankelijkere variant: licht, fris en subtiel van smaak.

Als je juist op zoek bent naar een diepere, vollere matcha met meer umami en een krachtiger smaakprofiel, dan zouden we je zeker onze Nikon aanraden. Dat is onze signature matcha en ook de matcha die we adviseren voor iedereen die echt die gelaagde, intense matcha-ervaring zoekt.

Beide matcha’s zijn van hoge kwaliteit, maar ze verschillen duidelijk in smaakprofiel. We vinden het jammer dat SAE niet helemaal aansloot bij wat je zocht, maar denken dat Nikon veel beter past bij jouw verwachting (:

Beste matcha

Matcha met een leuk verhaal en echt rechtstreeks uit japan komt. Het is anders dan alle andere merken en heeft een aangename smaak en groene kleur. Voor herhaling vatbaar!

26 de maio de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De matcha is prima, bezorging niet

De matcha is prima, alleen jammer dat er staat dat het de volgende dag bezorgd wordt, en dat dat niet zo is.

18 de agosto de 2025

Beste SL,

Bedankt voor je review! Normaliter verzenden we inderdaad altijd de volgende dag, dus wij kunnen ons goed voorstellen dat je dit als vervelend hebt ervaren. Jouw bestelling heeft helaas vertraging opgelopen, je hebt hier een mail over ontvangen.

Bedankt voor je begrip en fijn dat de matcha goed beviel 💚

Groetjes,
Romy

Amazing

Super goede matcha, rijk van smaak! Mochten jullie zelf thuis matcha willen maken, is dit echt een aanrader :)

12 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Top matcha

Ik bestel vanaf nu mijn matcha bij NobleMatcha ik ben supertevreden. De smaak is echt zacht en puur, en je merkt dat het van goede kwaliteit is. Bestellen gaat makkelijk en alles wordt netjes verpakt. Zeker een aanrader als je van echte matcha houdt.

10 de julho de 2025

Resposta da Noble Matcha

Bedankt voor je lieve woorden, Delnaz! We kijken ernaar uit je opnieuw van matcha te mogen voorzien. 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een van de beste matchas ooit

Een van de beste matchas ooit! Het is echt heel lekker en goed betaalbaar vergeleken met andere merken. De kwaliteit van de matcha is echt top! De bestelling werd ook snel opgestuurd en de klantenservice is ook heel aardig! Kortom: echt een top bedrijf, zeker bestellen!! Ik ben echt zeer tevreden.

30 de junho de 2025

Heerlijke matcha!

Allereerst is de kleur supermooi groen – dat zie je niet altijd, dus dat viel meteen positief op. De matcha schuimt ook mooi op. En het belangrijkste, de smaak is lekker zacht, niet te bitter, met een fijne umami en een licht zoete nasmaak.

2 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Top ervaring

Ik heb voor het eerst matcha besteld bij NobleMatcha.
De smaak is echt heel erg lekker.
Ook had ik een vraag en werd meteen heel erg goed geholpen.

18 de junho de 2025