Supergod oplevelse hos Noblesse. Rart sted at være. Fik lavet de smukkeste negle af Marlene. Kommer helt sikker igen.
Veja o que dizem as avaliações
Und jer den fornøjelse at komme under Kosmetolog Debbi’s kyndige hænder. Nyd hendes dygtige behandling og gode råd. Jeg glæder mig ihvertfald allerede til næste gang - tak for den professionelle hån... Ver mais
A empresa respondeu
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Supergod oplevelse hos Noblesse
Kommer helt sikker igen.
jeg fik lavet en spray tan og jeg har…
jeg fik lavet en spray tan og jeg har ikke prøvet noget lignende, de sagde fra staten at jeg ikke kunne blive den farve jeg gerne ville hvilket er helt fair, men da jeg vågner næste morgen har jeg pletter og steder på min krop som slet ikke er blevet ramt samt jeg har fået en minimal farve, og jeg fik endda den mørkeste farve der var. der ud over svare du ikke på nogen af de “kontakt oplysninger” som de har jeg har ringet, skrevet en sms og en mail og har ikke fået svar på noget af det.
Fik shellac på hos Noblesse i Holbæk
Fik shellac på hos Noblesse i Holbæk. Flere af mine negle er filet skæve og neglelakken "bobler" på flere negle. Kan ikke anbefale stedet til andre.
Und jer den fornøjelse at komme under…
Jeg glæder mig ihvertfald allerede til næste gang - tak for den professionelle håndtering af mig 😍
Den bedste behandling man kan få.
Den bedste behandling man kan få.
Super behandling
Rigtigt god behandling søde og professionelle medarbejdere.

Resposta da noblesse.dk
Perfekt behandling i skønne omgivelser!

Massage og minidiamantslibning
Dejlige, professionelle behandlinger i behagelige omgivelser til afslappende musik. Kan varmt anbefales. Indehaver Gry er en utrolig dygtig massør mm og jeg forkæler mig selv med disse 2 behandlinger ca. en gang om måneden. Har været en meget tilfreds kunde i over 10 år nu.

Resposta da noblesse.dk
Dejlig behandling og smukke franske…
Dejlig behandling og smukke franske negle - mit favoritsted 🥰

Resposta da noblesse.dk
Verdens bedste behandling !!!
Verdens bedste behandling !!!

Resposta da noblesse.dk
Dejlig oplevelse for mig og min…
Dejlig oplevelse for mig og min kæreste.. ikke sidste gang..
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, ro og meget dygtig behandler - den bedste ansigtsbehandling jeg har fået❤️🥇
Dejlig behagelig behandling
Dejlig behagelig behandling
Alt er så fint ❤️
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.