Vi havde lidt bøvl med leveringen, da PostNord sendte pakken til et forkert sted. Men Charlotte fulgte det til dørs og vi har fået varerne, omend lidt forsinket. Efter at have set nærmere på et par... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Det gik hurtigt og effektivt må jeg sige. Nu er Nodeglad selvfølgelig ikke herre over hvor længe Post Nord er om forsendelsen, men Post Nord var faktisk hurtig. Jeg havde forventet længere tid, men de... Ver mais
De har et bredt udvalg af sanghæfter indenfor populærmusik, blandt andet danskpop, som er min foretrukne kategori.Netop den kategori faldt i god smag til vedkommende, som skulle have en gave og selv e... Ver mais
Meget god service. Da pakken blev væk under juletransporten, blev det opdaget, inden jeg selv opdagede det. Jeg blev kontaktet, og det blev hurtigt håndteret. Med venlige hilsner og rigtig god service... Ver mais
Vi har et stort udvalg af alle slags nodebøger. Du kan se en del af vores store udvalg på www.NodeHuset.dk, men vi har mange flere nodebøger, som ikke er at finde i webshoppen, så derfor er du altid meget velkommen til at sende os en mail, med en forespørgsel på noder, hvis du ikke kan finde dem i shoppen, det kan nemt være, at vi har dem liggende på vores lager alligevel – eller at vi kan skaffe dem hjem til dig.
Landevejen 32, 8350, Hundslund, Dinamarca
Jeg har bestilt noder fra Nodehuset mange gange, og de har et bredt sortiment med nogle sjældne fund. De har god service og leverer hurtigt.
Yderst tilfreds bestilling var nemt, super hurtig afsendelse og levering.
Glad for det gode udvalg af nodebøger, men selve leveringen var tynd. Bestilte to Imudico bøger, men bestilling til afsending blev presset helt til deadline. Jeg forstår, at der i Julen kan være tryk på, men virkede alligevel lidt sløvt. Fik så min pakke og kunne se, at den var bøjet og lidt ødelagt. Åbnet pakken og bøgerne var også bøjet. Lidt skidt når det er ringbøger.
Køber kun her, fordi det er den eneste reelle shop med nodebøger. Kan du finde andre shops så prøv dem i stedet.
Jeres hjemmeside er nem og overskuelig hvilket gør køb af det korrekte produkt meget nemt, hurtig betjening og levering, alt i alt en rigtig god oplevelse
De har et bredt udvalg af sanghæfter indenfor populærmusik, blandt andet danskpop, som er min foretrukne kategori.Netop den kategori faldt i god smag til vedkommende, som skulle have en gave og selv er musiker.
Fin service.
Sikker indpakning, så nodebogen ikke blev skrammet under forsendelse.
Jeg bad om en anbefaling af hvilken klaverbog der ville egne sig bedst til mit barn og fik hurtigt svar med udførlig vejledning.
Det tog 1 uge godt og vel før min bestilling blev ekspederet- selv om varen angiveligt “var på lager”. Efter ekspedition et døgn med post. Lidt lang tid
Hurtig levering og venlig betjening. Meget behjælpelig hele vejen igennem.
Underviseren mener, det er gode bøger, lidt længere leveringstid. Men ellers super godt🙂
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.