Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Nokeys.dk – Fremtidens dørlåse Vi specialiserer os i innovative og nøglefri dørlåse til private og erhverv. Moderne design, høj sikkerhed og nem betjening – helt uden nøgle.
Informações de contato
Skinnestræde 11, 2640, Hedehusene, Dinamarca
- 70 23 70 32
- ash@nokeys.dk
- nokeys.dk
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Super god service fra Nokeys
Super god service fra Nokeys! Jeg har haft min EasyAccess smartlås i over 10 år og fungeret rigtig godt hele vejen igennem. Da jeg havde brug for et nyt tastatur, fik jeg det gratis. Samtidig fik jeg gode råd og forslag til alternative løsninger. Kan klart anbefales!
Ny anmeldelse af NoKeys
Ny anmeldelse af NoKeys
Efter min sidste anmeldelse, har fået en rigtig god service fra NoKeys,
Hvor de ringede til mig, omkring deres problemer angående flytning af lager,
Hvorefter de sendte en ny 905 hvid, desværre kunne den ikke virke med 3 punkts
dørlås så derfor fil jeg så en
Fejl på 905. Lås opgraderes til Nimly Touch Pro SB
Denne virker helt fantaktisk, køber lidt med fingeraftryk,
men denne del var ikke i 905.
Så nu vil jeg give dem 5 stjerner.
Med Venlig hilsen Henry
Fantastisk service
Jeg har købt to smartlåse, hvoraf den ene bippede jævnligt selvom man ikke var i nærheden af den. Nokeys var meget hjælpsomme og gav mig en ny. De har svaret hurtigt hver gang jeg har kontaktet dem, og jeg har følt mig rigtig godt behandlet hele vejen igennem processen.
Kan kun anbefale dem. 👍
Rigtig god service
Jeg have en Def. EASYTOUCH Model 903, som er blevet skiftet, nemt og smerte frit.
Har desværre igen en reklamations sag…
Har desværre igen en reklamations sag på en af vores låse. Jeg skrev en mail den 8 januar og rykkede igen den 15. Januar men høre intet!!! Jeg har desuden heller ikke modtaget returfragtbrev på den sidste reklamationssag jeg lavede. No Keys håndtering af reklamtionssager er virkelig langsommelig, det kan ikke være rigtigt man skal skrive utallige mails uden svar. Jeg ser frem til at høre fra dem ASAP!
Perfekt
Virkelig super god kundeservice. Hjælper dig med forklaring og vejledning både på nye og gamle produkter. Husk at købe produkt i DK hvis du har 3 punkt lås på din dør. Det råd fik jeg også hos firmaet. Den nye Touch Pro er bare fantastisk både at montere og brug er super hurtig med mange funktioner og flot design. Jeg kan helt klart anbefale både firma og deres produkter.

Resposta de Nokeys.dk
Rigtig god service til en fair pris
Rigtig god service til en fair pris. Altid hurtige og imødekommende svar på beskeder. Kan varmt anbefales – vi bliver helt sikkert faste kunder.

Resposta de Nokeys.dk
Helt igennem fantastisk service som…
Helt igennem fantastisk service som sjældent ses i branchen! Ringede til Rationel for at høre, hvilken nøglefri dørlås der passer til deres døre og de anbefalede Nokeys. Da jeg ringede til Nokeys, blev jeg mødt af en utroligt imødekommende medarbejder som virkelig har styr på sit produkt. Jeg endte med at bestille flere låse, har fået dem monteret – og de fungerer perfekt. Stor anbefaling herfra! Jeg får næsten lyst til at sælge huset og købe et nyt, bare for at få lov at opleve den service endnu en gang. Tusind tak til Ash fra Team Nokeys!

Fantastisk Service
Jeg købte og installerede en Nimly Touch Pro m/ 3-punktsfunktion, og har fået en ekstrem god vejledning og service.
Havde lidt udfordringer med installationen i form af dårlige batterier og ”halv-defekt” trepunkts låsekasse, men sælgeren Ash gennemskuede straks mine udfordringer, og vejledte mig yderst professionelt. Ingen af mine udfordringer var produktets skyld, men alligevel blev tingene taget alvorligt.
Kan absolut anbefale NoKeys på det kraftigste – de guider dig frem til den rette og funktionsrigtige løsning, og står klar med yderst kompetent rådgivning både før og efter købet.
TAK for jer og den fine elektroniske dørlås 😊

Fedt produkt
Jeg har nu haft produktet siden sommeren 25, og er mega glad for det! Det fungere bare upåklageligt, og har en super nem opsætning, genialt at bruge og to søde gutter der er rigtige gode til hjælp og support! Det bliver ikke sidste gang jeg skal have noget herfra
Super levering og service overholder aftaler og opdaterer løbende hvis der er ændringer i det aftalte
Jeg kan kun tale godt om den levering og support som jeg indtil nu har fået fra Nokeys, jeg har haft udfordring med at få låsen til at tage fingeraftryk som adgang, og de har hele tiden fuldt op på status og kommer med klare meldinger, så opfølgning og service er helt i top, jeg kan klart anbefale Nokeys, hvis du har brug for et låsesystem hvor du ikke ønsker at anvende fysiske nøgler, men i stedet har friheden til at skifte brugere eller bare er træt af et nøgle mareridt

Resposta de Nokeys.dk
Fik ombyttet min lås på garantien
Fik ombyttet min lås på garantien, mega god og hurtig service 😊 plus at jeg havde lavet en montereringsfejl, men det blev løst kl 22 om aften via FaceTime, det er sku extra ordinært god service 🤩

Super hjælp til easy2acces dør
Jeg havde et problem med med døren, eftersom den hverken ville låse op eller låse i. Derfor tog jeg kontakt til kundeservice, hvor Nicklas var meget hjælpsom. Han fandt ud af problemet og hjalp med at løse det. Super god kundeservice og er glad for denne oplevelse!

Fantastisk service
Fantastisk service.
I forbindelse med et unormalt højt batteriforbrug af en smartlås til vores hoveddør kontaktede jeg nokeys.dk med en beskrivelse af mit problem samt dokumentation for det høje batteriforbrug.
Samme dag modtog jeg et svar med en dianogsticering af problemet og nokeys.dk fremsendte et nyt modul til smartlåsen uden beregning.
Fra første henvendelse til modtagelse af nyt modul gik der mindre en 5 dage.

Resposta de Nokeys.dk
Nokeys god service og personale.
Fantastisk oplevelse af nokeys. Super hurtig levering og opsætning af låsen, super sød venlig mand ved navn Ash:))) meget tilfreds med låsen virker super godt!

Resposta de Nokeys.dk
Super god oplevelse af nokeys
Super god service og hurtig levering:))))
Vi fik og en god hjælper til at sætte vores lås op som tog ingen tid. Vi meget meget glad for låsen herhjemme!!:))))

Resposta de Nokeys.dk
Jeg er typen der oftest smækker mig…
Jeg er typen der oftest smækker mig selv ude men så blev jeg tilbudt en lås fra Nokeys og hvilket har været en kæmpe hjælp i min hverdag!
Ash vejledte mig godt og grundigt igennem montering og låsens funktioner hvilket udløser klar 5 stjerne og den varmeste anbefaling herfra!🙌🏾

Resposta de Nokeys.dk
Tak fordi I stadig er her!
Min kone og jeg er oppe i årene, og vi har fulgt både Easy2Access og Nimly gennem tiden. Da vi hørte, at det hele var ved at forsvinde fra Danmark, blev vi ærligt talt lidt bekymrede. Det er jo svært at finde noget, man kan stole på, når man har været vant til god service og ordentlige produkter.
Derfor var det en kæmpe lettelse at opdage, at Nokeys har overtaget og fortsætter arbejdet her i Danmark. det betyder virkelig noget for os, at der stadig er danske kontaktpersoner og især at vi kunne tale med Nicklas, som tog sig god tid, forklarede tingene roligt, og hjalp os med at finde den rette løsning til vores hjem.
Vi bruger enten en kode eller fingeraftryk. for os ældre er det her en livsforandrende løsning og det føles faktisk også lidt trygt og moderne på den gode måde.
Designet er enkelt og smukt, skandinavisk, som vi kan lide det. Ikke noget smart-smart, bare godt lavet og til at stole på.
Tak til jer hos Nokeys for at videreføre det gode arbejde. Det gør en forskel.

Resposta de Nokeys.dk
Jeg har købt deres Nimly Touch-model og…
Jeg har købt deres Nimly Touch-model og er virkelig tilfreds med både design og funktion. Enkel installation og fungerer perfekt hver gang.

Fungerer fint
Fungerer fint - kan ikke klage. Rart at jeg nu ikke skal huske husnøglen 👌🏽

Resposta de Nokeys.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.