Jag var för hastig i mitt beslut och fick ångra mitt köp. Inga problem alls så nu skall jag efter noggrannare undersökning beställa ett nytt skåp hos dom. Känns tryggt att det inte blir problem om man... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Beställning levererad snabbt och korrekt. Har inget att anmärka på. (Har ej haft personlig kontakt med företaget, så sådan hantering har jag ingen värdering av)
Verkligen ett seriöst företag, jag fick så bra hjälp när jag beställt fel varor. En bra kontakt via mail, smidig retur och snabb leverans med nya produkter. Micke
Detalhes da empresa
- Serviço de Limpeza Completa de Automóveis
- Loja de Produtos Químicos para Carros
- Loja de Autopeças
- Loja de Acessórios Automotivos
- Serviço de Motorista
- Lava-jato
Välkommen till Nolec.se! Nolec är ett företag specialiserat på att leverera kvalitativa bilvårdsprodukter från betrodda märken till ett konkurrenskraftigt pris. Vi ser det som vår uppgift att ditt underhåll av din bil ska vara så effektivt och ekonomiskt som möjligt. Vi lagerhåller produkter från välbeprövade märken som vi själva är helt övertygade kommer ge dig ett proffsresultat.
Informações de contato
Gårdsfogdevägen 14 1TR, 16867, Bromma, Suécia
- 072-002 01 00
- info@nolec.se
- nolec.se
Sem histórico de pedidos de avaliações
Fullt nöjd !
Bra billig firma priser mycket bra.
Snabb leverans bra produkt
enkelt att beställa och snabb leverans…
enkelt att beställa och snabb leverans samt info om paketleverans.
bra rekommendationer!!!
Snabbt o bra
Turtle Ceramic spray coating
Snabb leverans och framför allt bra pris på produkten. Dock konstigt att det bara gick att beställa 3st flaskor.
Beställde på torsdagen
Beställde på torsdagen, fick omedelbart en bekräftelse ”vi springer benen av oss och packar din order” men så var det inte. På måndagen gick ordern iväg efter påminnelse och varorna kom fram på torsdagen. För lång leveranstid. Beställer nog från annat bilvårdsföretag nästa gång.

Snabbt och smidigt
Fortfarande nöjd. Köpte rätt mycket produkter och de kom snabbt och välförpackat. Inte alltid billigast men så är det

Don't recommend
First received the wrong product and the replacement arrived damaged, half empty. 2 weeks later, still missing my order.

Resposta da Nolec
Det fastnar i tullen som vill ha extra…
Det fastnar i tullen som vill ha extra betalt.
Det var inget som jag blivit upplyst om

Resposta da Nolec
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.