Nolimithair Avaliações 135

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I had the pleasure of trying the No Limit Wiper Serum, and I must say, my experience has been absolutely amazing! At first, I was a bit sceptical, unsure if it would really make a difference. But af... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Twijfelde het te halen omdat het werd geadverteerd door influencers, maar mijn wimpers zijn wel duidelijk gegroeid! Niet per se mee gaan krullen/voller geworden maar zeker wel langer. Heb al meerdere... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben lang onzeker geweest over mijn dunne wimpers en wilde een betrouwbare wimperserum uitproberen. Ik koos voor Nolimit en na een tijdje merkte ik vergeleken met vroeger echt verschil. Mijn wimpers... Ver mais

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

135 avaliações

Respondeu a 62% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zelfvertrouwen terug met mijn baard

Als man besloot ik het baardserum te proberen omdat mijn baard ongelijk groeide. Ik ben een paar weken consequent gebleven en zag kleine nieuwe haartjes verschijnen op de kale plekjes. De derma stamp was makkelijker dan verwacht en deed geen pijn. Mijn baard oogt nu gelijkmatiger en ik voel me zelfverzekerder om hem langer te laten staan.

15 de janeiro de 2026

toppp

Ik gebruik zowel de lash als de hair grow serum en ben super tevreden met het resultaat. Snelle levering en snelle reactie van de klantenservice, kan het iedereen aanraden

4 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb dit serum één keer besteld en…

Ik heb dit serum één keer besteld en gebruikt, en ik heb echt resultaat gezien. Daarna heb ik het nog een keer voor mezelf besteld. Het is echt het beste serum om je wimpers langer en voller te maken. Ik heb nooit in dit soort serums geloofd, maar nu ik het resultaat zie, weet ik zeker dat No Limit de beste keuze is voor iedereen die volle en lange wimpers wil hebben. Dus bestel het zo snel mogelijk voor je schoonheid!

13 de dezembro de 2025

Waar moet ik beginnen

Waar moet ik beginnen? Ik kan jullie niet genoeg bedanken en dat meen ik oprecht 🥰 klantcontact via instagram is geweldig, al mijn vragen werden snel en vriendelijk beantwoordt. Ik zit momenteel al op mijn 2e flesje and let me tell you… THIS WORKS. Mijn vrienden en familie denken gewoon dat ik nepwimpers draag 😂. Ik verander nooit meer van eyelash serum because this is the one ❤️.

20 de dezembro de 2025

Zeker niet tevreden

Duidelijk Nolimit contact proberen op te nemen met no limit over het product (de lash serum) heeft en geen effect gehad en daarbij verloor ik ook wimpers. No limit geprobeerd te benaderen, geen reactie terug ontvangen.. en krijg ik ook niet m’n geld terug zoals belooft bij aankoop.

23 de dezembro de 2025

Erg tevreden

Ik heb het lash serum besteld. Het werd snel geleverd. Ik ben ook te spreken over het resultaat. Ik heb korte wimpers van mezelf. Ik vind ze niet zozeer langer langer geworden, maar ik heb wel duidelijk veel meer wimpers gekregen.

17 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik raad het niet aan bij deze bedrijf…

Ik raad het niet aan bij deze bedrijf te bestellen ik heb op 7 december een bestelling geplaatst en betaald. en tot heden geen bevestiging geen track en trace niks ontvangen meerdere keren contact met hun gehad mooizaam contact.er werd gezegd dat ik uiterlijk deze het zou ontvangen maar helaas niks ontvangen ik heb ze weer gemaild waar mijn pakket blijft ze geven aan dat ik geduld moet hebben dat ik het ga ontvangen 8 dagen verder geen duidelijke informatie slecht bereikbaar vage mails zonder enige excuus alleen wat je te horen krijgt het is onderweg.
Mensen vertrouwen is weg bij deze bedrijf wees gewaarschuwd het is een moeilijke bereikbaar bedrijf zonder enige resultaten.

7 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wil mensen waarschuwen voor dit…

Ik wil mensen waarschuwen voor dit bedrijf.Ik heb bij dit bedrijf wat producten besteld en betaald.
Maar helaas heb ik geen bevestiging mail gekregen geen track en tracé
Ik heb meerdere malen een mail gestuurd geen reactie ik ga bij de bank een melding doen van fraude en oplichting.

Je zij deze week zal ik het ontvangen afgelopen maandag had ik contact gehad het is nu zaterdag nog steeds niets ontvangen ga me niks wijs maken ik hoef het niet meer betaal me terug!
Ik geloof hier niks van.

7 de dezembro de 2025

Beste Appie,

We hebben meerdere keren gereageerd op je mails en hebben je laten weten dat je pakket eraan komt en kosteloos wordt vervangen nadat postnl deze is kwijtgeraakt.

we vragen je dan ook om nog even geduldig te zijn en dan zul je je pakket ontvangen.

Team Nolimit

Review

Snelle levering, goede service, werkte alleen niet bij mij. Bij m’n vriendinnen wel! Ook netjes m’n geld terug gekregen.

8 de dezembro de 2025

26 november een bestelling geplaatst

26 november een bestelling geplaatst. Jaja voor 18uur besteld morge in huis. Je bedoelt een maand later.

Stuur die bestelling of stort gewoon het geld terug..

26 de novembro de 2025

Beste Mortician,

alle bestellingen zijn ondertussen verstuurd.
indien je je bestelling nog niet hebt ontvangen kan het zijn dat deze is kwijtgeraakt.

zou je ons kunnen mailen zodat we dit kunnen oplossen en je tevens kunnen compenseren voor het ongemak?

Team Nolimit

Geen pakketje ontvangen

18 nov besteld en nogsteeds niks ontvangen
Ik heb al een aantal keer geprobeerd in contact te komen maar helaas geen reactie
Ik begrijp dat rondom black friday het wat drukker is maar dit is toch wel een beetje absurd
Ook omdat het nog helemaal niet verzonden is vaak is de vertraging bij het post bedrijf

18 de novembro de 2025

Beste,

je hebt inderdaad gelijk dat er sprake is van vertraging aan onze kant door de black friday drukte.

alle pakketen zijn inmiddels al verzonden.
indien je nog steeds niks hebt ontvangen laat dit ons vooral weten dan kunnen we er direct voor je achteraan.

ook zullen we je compensatie bieden voor het lange wachten

Team No limit

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.