Veja o que dizem as avaliações
Bestilte feil del, men sendte raskt mail til kundeservice angående uhellet, og de fikset det kjapt som gjorde at jeg fikk slippe å betale unødvendige kostnader. Var litt vanskelig å finne riktig de... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Helt TOPP kundeservice fra start til slutt, takk Nomax og Adrian!
Jeg må bare dele min opplevelse med Nomax.no – rett og slett helt topp fra start til slutt!
Jeg er ekstremt fornøyd med absolutt alt: profesjonaliteten, oppfølgingen og leveringen. Ærlig talt forstår jeg ikke hvorfor det finnes negative anmeldelser der ute, for min opplevelse har vært helt motsatt. Jeg har aldri vært borti et bedre firma.
Kundeservicen var helt rå – Adrian tok seg tid til å svare på alle spørsmålene mine, både de smarte og de litt mer “dumme”, uten noe problem. Følte meg virkelig ivaretatt gjennom hele prosessen.
Det som virkelig imponerte meg var fleksibiliteten: Jeg hadde bestilt levering, men trengte varene raskt. Allerede etter 1 dag fikk jeg lov til å komme og hente selv – det er service på høyt nivå!
Alt i alt: 10/10. Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd. Anbefales på det sterkeste
Over 10 dager har gått fremdeles ingen…
Over 10 dager har gått fremdeles ingen ting har skjedd, dette er veldig trist ,og ein egen app som heiter Shop for å følge med på bestilling.herregud
Useriøse
Useriøse, ingen informasjon om varen, når avbestilling blir levert, er varen plutselig på vei, tar fortsatt 5 dager før posten registreres og en uke før du har pakken. Du får beskjed om å ikke hente pakken, men blir belastet frakt for en vare som kommer 3 uker etter bestilling
Krevde over 2000kr ekstra på en ordre på 500kr
Bestilt og betalte for et produkt. 30 min etterpå kom det en mail at varen nå er dyrere. Fikk valget om å få pengene igjen eller betale mellomlegget. Hold dere langt unna denne butikken. Svindel på høyt nivå
Bestilte feil del
Var litt vanskelig å finne riktig del, men de ordna opp raskt ved tabben jeg gjorde.
Styr unna
Bestilte blandebatteri 2 februar, fikk bekreftet levering, det var 10 arveidsdager. 24 februar, altså etter 12 dager kommer det inn melding om at avsender har meldt inn en pakke. Jeg venter å venter- i begynnelsen av mars kontakter jeg nomax, de sier at pakken er sendt. Jeg ringer posten, posten har ikke mottatt pakken. Jeg kontakter nomax igjen og informerer at jeg har vært i kontakt med posten. Da får jeg mail at varen er hentet på deres lager i desember, og skal vøre hos meg i slutten av uken. Dagen etterpå (9 mars) ser jeg på post appen at pakken er levert inn. Den skal ankomme 16 mars- altså IKKE 10 arbeidadager, men 43 dager levering. Anbefaler IKKE å handle fra nomax. Styr unna.
Purchase, cancel Refund - All good.
I made an order but it wasnt right, so had to return it.
Friendly communication from them and they took the return and refunded the money no problem.
Tok flere uker før man fikk…
Tok flere uker før man fikk bestillingen. Kundeservice svarte ikke på gjentatte mail jeg sendte. Når bestillingen endelig kom ble varen ødelagt pga dårlig kvalitet etter noen dagers bruk. Fikk ikke noe refusjon.
🚨 Svindel og villedende drift – styr unna Nomax.no / MG Trade AS
1 av 5 (hadde gitt 0 hvis mulig)
Jeg bestilte en dusjvegg fra Nomax.no i november 2024 og betalte 6 698 kr via Vipps. Varen kom ødelagt. Etter reklamasjon ba de meg kassere produktet og lovet full refusjon. Den 26. mai 2025 bekreftet “Greg” skriftlig at pengene var tilbakebetalt. Det var løgn.
Siden har jeg purret over 100 ganger. Ingen penger. Bare bortforklaringer om konkurs, tredjepart og ferie.
Men: Etter kontakt med transportøren NorLines fikk jeg dokumentasjon på at MG Trade AS fikk full erstatning for varen (kr 12 407,20) allerede 7. august 2025. Til tross for dette har de bevisst unnlatt å refundere meg.
Dette er reinspikka svindel. Nomax.no drives i dag av Maksymilian Maria Tuszewicki via MG Trade AS, og han har selv bekreftet overfor NorLines at selskapet ferdigstiller utestående bestillinger. Likevel velger de å beholde både mine penger og forsikringsutbetalingen.
Saken er nå anmeldt til politiet og Forbrukertilsynet. Jeg går videre med krav om tvangsfullbyrdelse og personlig ansvar.
Hold deg langt unna denne nettbutikken. Dette er ikke dårlig kundeservice, det er organisert svindel.
Bestilte en stor kjøkkenvask og etter…
Bestilte en stor kjøkkenvask og etter noe venting så kom den omsider til lokalbutikken med Posten Norge. Skuffelsen var stor når vasken var knekt tvert over. Åpenbart dårlig/mangelfull innpakking. Sendte dem umiddelbart en e-post til kundeservice med bilder av knekt vask fortsatt liggende i pakken. Har fortsatt 7 uker senere til gode å høre noe fra dem.
Ser nå etterpå at det til og med finnes en egen Facebook gruppe for alle som har blitt lurt og svindlet av nomax.no - det sier jo sitt..
Kjempebra kundeservice
Kjempebra kundeservice. Fikk svar på 1-2 dager. Varen kom på tiden og var som beskrevet selv om den ble sendt fra utland. God kjøpsopplevelse :)
Do not order from this place!!
Do not order from this place!!!
You think it’s a Norwegian company with ok products. But they order the cheapest stuff they can find from Poland.
First. The order took 2 more weeks than they said when I ordered.
Second. Their product is shit!!
I tried to contact them regarding this. But very late reply (funny actually. Cause when I was wondering about ordering etc. then they replied quickly) when they finnaly reply. It’s no help at all. Just blaming everything on me and that this is how the product is etc etc.
Leveringstid: 1-2 virkedager
Står Lagerstatus:
På lager (Leveringstid: 1-2 virkedager), men 8 dager etter bestilling er varen fortsatt ikke sendt
Rapporter dette problemet til…
Rapporter dette problemet til Tesoyplus' com, de vil få dem til å endre det.
Fikk varen som ble bestilt.
Kjøpte en potte fra dem som skulle være lagervare. Det er tydelig at lagerstatus på nettsiden er bare tull da levering tok ca 4 uker. Potten ble levert og var som beskrevet. Betaler via Klarna for å unngå problemer med slike firmaer.
Meget kjapp levering
Meget kjapp levering, topp kvalitet 😀👍
Nomax og bare bad er det samme
Nomax og bare bad er det samme. styr unna!!! Elendig kvalitet, fikk tilsendt nytt armatur som virket en liten stund før tilbakeslagsventilen gikk i stykker av vanntrykket og det rant vann ut både av badekar tut og dusj. Umulig å bruke. 3000 kr rett ut vinduet og de nekter svare på reklamasjon på varen da de synes vel de har tapt nok på dritten de selger. For ikke snakke om utgifter jeg har hatt med å betale for montør 2 ganger og nå en 3 gang da jeg måtte ut med ytterlig tusenlapper for å nytt blandebatteri et annet sted.
Fikk aldri varene
Fikk aldri varene etter gjentatte purringer. Nå pågår prosessen med å få pengene tilbake, nesten et år etter bestilling. Ligg unna denne butikken. Kan ikke se annet enn at dette er ren svindel.
Varen kom aldri, ingen refusjon.
Varen kom aldri, ventet et halv år med lovnad om at de skulle ordne opp. De slo seg konkurs noe som ser ut til å ha blitt en vane. Annbefales ikke med mindre du liker at handling er som bingo.
Styr unna dette firmaet!
Styr unna dette firmaet!
Kjøpte og betalte for vare som aldri kom.
Finn heller en seriøs leverandør!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.