Zeer benieuwd naar de levering van de noodradio. Absoluut aangenaam verrast bij het openen van het pakket. Niet enkel een radio, maar bovendien fantastische verlichting, die met één druk op de knop... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Waardeloos, vier noodlampen besteld, nooit geleverd. Twee keer antwoord op mijn mail. 1x vraag welk emailadres ik gebruik (nou datgene waar ik mee mail) en 1x welk verzendadres. Daarna krijg ik de mai... Ver mais
Heb hier een noodradio besteld. Prima radio, met uitstekende ontvangst. Werkt ook goed, op zonne-energie Radio was keurig verpakt, en snelle levering.
Ik heb ze de track en tracé code per email op 18 december jl.naar hun verstuurd m.b.t geretour eerde goederen zodat ik mijn geld krijg teruggestort. Na herhaaldelijk gebeld en geappt wordt hierop n... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Top noodradio
Heb hier een noodradio besteld.
Prima radio, met uitstekende ontvangst.
Werkt ook goed, op zonne-energie
Radio was keurig verpakt, en snelle levering.
Op 30 november een bestelling…
Op 30 november een bestelling geplaatst. De bestelling was volgens de website op voorraad.
Vorige week een mail verstuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft.
Hierop werd gezegd dat alles op voorraad was alleen niet de stormaansteker. Afgesproken dat het pakket zonder die aansteker verstuurd zou worden met 22 euro teruggave.
Helaas nog steeds geen pakket ontvangen.nu maar weet gemaild dat ik deze week mijn bestelling wil ontvangen of mijn geld terug!
Bestelling op 5 december gedaan en nog…
Bestelling op 5 december gedaan en nog niets ontvangen… contactformulier op de website doet het niet…
2 weken geleden 3 dingen besteld
2 weken geleden 3 dingen besteld, op de webpagina wordt geschreven dat voor 15.00 uur besteld de dag erna geleverd wordt… wacht nog steeds en ze reageren ook niet, wordt tijd dat ik er eens naar toe ga met mijn Mechelse herder…die luistert tenminste goed!
Review heeft geholpen, nu binnen 2 uur een reactie met de belofte dat de spullen morgen verzonden zullen worden…we wachten dus nog even af!
Inmiddels de zending correct ontvangen!
Prima en snelle levering
Prima en snelle levering. Product voldoet aan wat beloofd wordt.
Product geleverd, maar daarna….
Product geleverd, maar daarna zeer matige reactie op vraag. Lang moeten wachten op antwoord, meerdere pogingen en daarna een volkomen nutteloos antwoord Zal met dit bedrijf verder geen zaken meer doen.
Dramatisch
Dramatisch, pakket van 125 euro is voor kabouters. De radio is nog kleiner dan een Iphone en er zitten drie kleine zakjes (net suikerzakjes) voor waterzuivering.
Je moet erg lang wachten voordat je pakket er is dus rechtstreeks uit China. Echt, het is een miniatuurtje, alle spulletjes zijn mini's. NIET bestellen hier!!!!!
Snel en correct geleverd
Snel en correct geleverd, zijn er geen Nederlands beschrijving bij?
Snelle levering, en de artikelen komen overeen met de foto's.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.