Verkeerde maat broek meegenomen Toen ik wilde omruilen werd ik ervan beschuldigd de broek te hebben gedragen Ze zat aan de bovenkant broer te trekken om te laten zien dat ik hem aan had gehad... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik zie veel slechte ervaringen met Norah, hier kan ik mij niet in vinden. De winkel in Nieuwegein is helemaal top en ook online een fijne klantenservice. Leuke kleding voor een betaalbare prijs. Ook v... Ver mais
ik heb helaas een zeer slechte ervaring gehad met Norah. Een vestje dat ik daar had gekocht was al kapot na twee keer dragen. Omdat ik niet in de buurt van een fysieke winkel woon, nam ik conta... Ver mais
Leuke kleding voor elke vrouw wat wils. Toevallig 2x achter elkaar de klantenservice nodig gehad. Eenmaal omdat mouw van vest na 1x wassen volledig los was gegaan en andere keer omdat deur van pakketk... Ver mais
Ik had een broek met een 5 cm weeffout…
Ik had een broek met een 5 cm weeffout op het voorbeen. Ik zag het pas toen ik de broek inkorte.
Gebeld terug naar de winkel in geen korting, namen de broek ook niet terug. Erg onklantvriendelijk. Klantenservice gebeld, ik was het zelf schuld had niet korter moeten maken. Doordat zag ik het pas. Ook de verkoopster die hem aan me verkocht had het ook niet gezien., ik had de broek niet van te voren gepast. Helaas service dikke snikker
Heel erg aardig personeel in 't filiaal…
Heel erg aardig personeel in 't filiaal in Maassluis. Heel meedenkend en geven tips hoe je iets mooier kan laten vallen
Filiaal Meppel, vreselijk onvriendelijk personeel
Vreselijk onvriendelijk personeel. Ipv iets netjes uit te leggen wordt er door de hele winkel heen geschreeuwd en onbeschoft gereageert. Jammer als je al jaren klant bent dat er zo met klanten wordt omgegaan...personeel vervangen zou een goed idee zijn!
Zeer tevreden
De service hangt blijkbaar af van de locatie. Ik heb alleen maar positieve ervaringen bij verschillende filialen. Leuke, betaalbare, kleding, voor echte lijven.
Vanwege een storing in het kassasysteem…
Vanwege een storing in het kassasysteem van Norah Harderwijk kreeg ik mijn broeken niet mee, terwijl ik op mijn bankrekening kon laten zien dat het geld er af was. Eerst belt de bedrijfsleidster nog in ons bijzijn met afdeling finance, later doet ze dat achter en komt terug dat ik de broeken niet mee krijg. Zij zien niet dat het geld binnen is. Als het geld er de volgende dag wel binnen is dan kunnen de broeken opgestuurd worden, ik word de volgende dag gebeld dat het geld ontvangen is. Vanwege mijn vakantie kan ik niet nogmaals naar deze Norah en is afgesproken dat de broeken worden opgestuurd. Heel slecht dat er niet meegedacht wordt. Ik had voorgesteld dat als de transactie niet goed was gegaan ik het geld later alsnog had kunnen overmaken. Dat kon niet, want dan zouden ze 1 dag een kasverschil hebben. Nog gezegd dat die dan te verklaren is. Bovendien sta ik al jarenlang in het systeem van Norah en hebben ze al mijn gegevens. Dit was de laatste keer. Nooit weer!
Sinds een jaar kom ik bij Norah en ben…
Sinds een jaar kom ik bij Norah en ben enthousiast over deze winkel. Op de bloemenprinten na, zijn erg veel leuke items. Vooral co-hort sets zijn top. Daarbij regelmatig sale en 20% korting. Online bestellen gaat altijd goed en heb het snel in huis. Goede en vriendelijke service filiaal Eindhoven WC Woensel
Zeer onvriendelijk bejegend filiaal Wormerveer…
Zeer onvriendelijk bejegend door medewerkster.
Ik had wat items die ik gepast had maar niet naar mijn zin waren over een stoel bij de paskamers gehangen en dat keurig vermeld.
Of ik dat niet meer wilde doen, als iedereen dat gaat doen was de opmerking!!!!!
De twee medewerksters hadden meer oog voor elkaar dan voor hun klanten.
TOP!
Was beetje bang gemaakt door alle 1 ster beoordelingen, maar kan gelukkig tegenwicht geven: Was bij Norah Capelle aan den IJssel, en ben perfect geholpen door Jolanda: Nam alle tijd, gaf goed advies, belangstellend, en heel vriendelijk. Echt leuk gewinkeld!
Norah Goes
Norah Goes ; vriendelijk personeel, behulpzaam en prachtige collectie !!
Prijs / kwaliteit : super !!
Ik bezoek de Norah winkel in Spijkenisse Centrum
Ik bezoek de Norah winkel in Spijkenisse Centrum ongeveer een jaar of twee en vanaf het eerste bezoek merkte ik op dat het personeel zeer attent, behulpzaam, professioneel en nog eens uiterst vriendelijk is. Inmiddels bezoek ik de betreffende winkel wekelijks en ben altijd aangenaam verrast door de snelheid waarop de collectie wordt aangevuld en/of uitgebreid. Daarbij ben ik transgender en de maatvoering en pasvorm werkt perfect bij mijn postuur, dus ik slaag ik bijna wekelijks met iets nieuws. Bijna nodeloos te vermelden dat de stijl van de collectie mij dus zeer aanspreekt. Voor mij de perfecte modewinkel: Norah Spijkenisse
Personeel kan anders
Ik heb hiervoor de review gelezen en wat er gezegd wordt over het personeel klopt. Niet erg vlot niet aardig na 5 minuten wachten terwijl ze achter de balie staan eindelijk aan de beurt en als je vraagt of het terug mag als het niet past krijg je de reactie liever niet. Maar goed de kleding is leuk maar vriendelijk personeel zou geen overbodige luxe zijn.
In Gouda op de Kleiweg geweldig…
In Gouda op de Kleiweg had ik een broekpak gekocht, het colbertje was voor 50% in de sale. Vandaag - precies een week later- was ik er weer en nu was de broek met 50%. De verkoopsters zijn toen gaan puzzelen in de computer en uiteindelijk nog de helft van de broek prijs terug gekregen. Echt super service.
I bought the Norah Vintage pumps and…
I bought the Norah Vintage pumps and they look nothing like in the pic.. cheap rip off imitations of a good looking shoe.. I got the offer of buy 1 get 1 free and paid just over $120.. they're worth about $30 each. I'm so disappointed as I was so excited to get them. FAUX CRAP don't waste your money!
Winkelmedewerkster zeer klantonvriendelijk, jammer!
Bij retourneren in de winkel van wormerveer, was de winkelmedewerkster ontzettend klantonvriendelijk! Eerst moest ik zelf al gedag zeggen bij binnenkomst en vervolgens zei ze geen woord en trok ze een gezicht als een oorworm nadat ik zei dat ik wat kom retourneren. Ze begon na 5mjn. pas te praten over een tas die ik had gekregen van norah en deze nu ook retour moest geven... pardon? Dat stond niet op het retour formulier vermeld, anders had ik het ingeleverd en dus geen reclame gelopen voor Norah. Nu kan ik nog reclame lopen, wel met een nasmaak... winkelmdw zei; ik bedenk ook niet de regels... verder totaal geen vriendelijkheid naar de klant. Het kan zo anders maar voor deze dame blijkbaar niet. Ik heb haar nl eerder zo meegemaakt maar nu is de maat vol! Ik kom hier (wormerveer) nooit meer! Ik ga wel naar een ander filiaal waar ze de klant wel waarderen ondanks een retour zending.
Poor quality clothes
Poor quality clothes. Tried to return and was messed about and refused to return items
For a full refund.
Avoid.
Wat een ontzettend slechte service zeg
Wat een ontzettend slechte service zeg. Ik koop een broek in een andere stad, want er is in de mijne geen Norah winkel. Er zit een lelijke fout in de broek, maar ze willen niks voor me doen online, omdat de broek in de winkel is gekocht. Dus dan moet ik €17 uitgeven aan het OV om naar de winkel te gaan, zonder de zekerheid dat ze het probleem ook gaan oplossen. Was dan ook de laatste keer dat ik ooit iets bij jullie koop. Do better Norah, dit is echt triest.
Spijkerbroeken
Alle keren dat ik een spijkerbroek kocht, slijt deze snel en vallen er gaten in, met name bij het kruis. Daarom een slechte review
Klantvriendelijkheid
Fijne service, betaalbare leuke damesmode.
De winkel in Lisse ziet er keurig gesorteerd op kleur uit, ruime wandepaden.Personeel komt vriendelijk over naar de klant.
Broek retourneren …
Wilde een broek retourneren die mijn dochter toch te groot was. Hier kwam ze een paar dagen na de aankoop achter. In de winkel leek de broek perfect. Kaartje was er al af. Mag de broek dan niet meer ruilen omdat ze hem dan gedragen kan hebben! Kaartje wel aangetoond samen met de bon. Slechte service. Kon hem wel op vintage zetten werd me nog gezegd! Ik koop hier niet meer.
Abili nell'inganno
Inviato a tradimento 1 articolo per un altro. Corriere che non lascia ricevuta e non rispondono al telefono. Mi hanno sottratto 34 euro! Non vi fidate
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.