Betalte varen 17.06.23 og returnerte den noen dager etter. De ville sende kun gavekort da varen jeg kjøpte var nedsatt. Men ALLE varer var nedsatt. Har sendt utallige mail og krevd alle penger tilbake... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
STYR UNNA! Firma som fremstår som norsk med norske varer. Bestilte klær som så fine ut, men da jeg mottok den var det billige importvarer! For små i henhold til størrelsene. For retur må en betale en... Ver mais
STYR UNNA! Firma som fremstår som norsk med norske varer. Bestilte bluse som så fin ut, men da jeg mottok den var det en kinesisk jalla bluse! For liten i henhold til størrelse. For retur må en betale... Ver mais
Fikk en annen jakke enn den jeg bestilte, juks og bedrag. Styr unna. Synd jeg ikke leste det som står her på forhånd, men har lært! Fremstår som noe helt annet enn en en norsk nettbutikk!!! Klærne va... Ver mais
Fortjener ikke en stjerne engang
Størelse og Nora størelse er ikke det samme klærne er mye mindre en norske størrelser.
Og returordningen er noe for seg selv.
Skulle bytte en jakke i større størelse,den måtte returneres til China med sporing noe som ville koste 418 kr for og få refundert kjøpeprisen på 750 kr .
Deretter måtte den bestilles på nytt for pengene gis bare tillgodelapp på fordi det er rabatterte varer .
STYR UNNA ,NORA HANSEN
SVINDEL!
SVINDEL!! HOLD DERE LANGT UNNA!!
Varene er billige kopier av det som er avbildet.
Angrerett/Refusjon iht. Loven følges ikke.
Har anmeldt og varslet banken.
RENT LURERI /SCAM
Bestilte en nydelig jakke 'Ava'.
Mottok en forferdelig sydd og dårlig kvalitet på en slags lysegul tynn akryljakke som ikke hadde noe med originalen å gjøre.
Kinesiske 'Nora Hansen' svarer på mail og sagt de skal betale meg tilbake når varen er mottatt.
Vi får nå se.
Eurocard er informert og reklamasjon vil ble levert via de hvis pengene ikke blir refundert.
Skikkelig forbanna på lureri og masse energi en må bruke på dette tullet.
IKKE BESTILL NOE HER!
DETTE ER SVINDEL
DETTE ER SVINDEL
Her ble jeg skikkelig lurt. 140O kr.
Virket så troverdig,norsk design og produksjon i nærmiljø. På bildene er det vist plagg av god kvalitet. Det jeg fikk var noe helt annet.
Hvordan stoppe dette så ikke andre også blir lurt?
Fake varer, villedende markedsføring og ulovlig returpolicy
De selger varer som er etterligninger av kjente merkevarer, med villedende reklame som utgir produktene for å være kjente merkevarer. Kvaliteten på produktet vi mottok var elendig og det så helt annerledes ut enn på bildet. De har også en retur-policy der du IKKE får pengene tilbake på rabatterte varer, og alle varene i butikken er rabatterte... Styr unna, dette er ren scam.
Styr unna!!!!Man lærer visst aldri og…
Styr unna!!!!Man lærer visst aldri og det er synd at slike aktører som NoraHansen ødelegger for de som er seriøse.
Produktene jeg mottok var overhode ikke i samsvar med annonsen og da jeg kontaktet de pr.Mail fikk jeg beskjed om å sende i retur til Kina for egen regning som ville kostet mellom 350-400kr. Og for ikke å nevne all jobb med å fylle ut div skjema som må til vedr forsendelser til Kina
Plaggene mangler alt av labels, noe som ikke er tillatt å selge i Norge.
Fikk en helt simpel etterligning av svindelhva…
Fikk en helt simpel etterligning av hva jeg ble forespeilet i annonsen. Etter en mnd med venting kom omsider det latterlige plagget i posten.Dette er grov svindel. Politi anmeldte saken noe jeg oppfordrer andre som har opplevd det samme.
Scam
Scam. Nettsiden utgir seg for å være norsk men er egt i hong kong. Fikk tilsendt falske air force :/
Ren svindel
Ren svindel. Bestilte en strikkejakke. Det som kom var noe som lignet på et hvitt fleece stoff med «strikkeprint» påtrykket. Skoene jeg bestilte var altfor små. De utgir seg for å være en norsk side, men varene er sendt fra Kina. Dit må også returer sendes, for egen regning! Man får ikke penger igjen heller, da varene var på «tilbud». Man får tilbud om tilgodelapp i nettbutikken, men ingen vil jo ha noe annet fra en butikk med så dårlige varer. Rett og slett helt elendig!
Hold dere langt unna Nora Hansen
Hold dere langt unna Nora Hansen! Dere får levert klærne etter mange uker, men bildene lyver bigtime. En oversized genser ser ut som en barnestørrelse når det kommer. Dyrt iforhold til varen også. Og de svarer ikke på mail,ikke engang når du vil politianmelde dem.
Dette er svindel!!
Dette er svindel!!! Det er dårlige kopier som ikke ligner på bildet på nettsiden. Helt anderledes modell og dårlig kvalitet. Ble så skuffet! Skjønte etter hvert at jeg hadde gått i fella igjen. Kom omsider fra Kina.
De reklamerer på Instagram og på nettsiden slik: VÅR MERKEFILOSOFI:
Nora Hansen er opptatt av miljøvennlig produksjon og rettferdige arbeidsforhold. Vi prøver å følge trenden med bærekraftig utvikling og kort transport. Klærne våre er designet av de mest fremtredende designerne i Oslo og produsert med kvalitetsstoffer.
Svindel
Svindel, bildene er fra selgere som selger fra wish , kom rett fra Kina og lignet overhodet ikke som på bildene de viser frem 🤬🤬 styr unna !!!
Dette er IKKE et Norsk firma
Dette er IKKE et Norsk firma! De har stjålet nettsiden. Jeg fikk tilsendt falske Nike Air Force, - dessverre! De svarer ikke på henvendelser om retur. Styr laaangt unna!
Svindel!
Svindel!! Bestilte dessverre klær der før jeg sjekket butikken grundig. Fikk aldri noe klær, de svarte ikke på meldingene via kontaktskjema og pengene er borte…
Scam
Scam! Se vilkår alle varer sendes fra kina, men det utgir seg for å være en norsk butikk. Ved et enkelt bildesøk via google ser man at de samme varene selges flere steder under andre "pseudonym" En vare ble solgt som bomull, men i en annen nettbutikk står samme vare i polyester. Det ser også ut til at samtlige varer har samme beskrivelse. Ved å velge forskjellige farger kan man også se at bildene er photoshoppet, og samme bilde er brukt igjen. Styr unna.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.