Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Online auktionshus med salg og formidling indenfor insolvens sag, værktøjer, maskiner, entreprenørmaskiner, landbrug og transport.
Informações de contato
Tissøvej 39, 4490, Jerslev, Dinamarca
- info@nordauktion.dk
- nordauktion.dk
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Skulle have læst de dårlige anmeldelser…
Jeg skulle have læst de dårlige anmeldelser inden jeg bød på nordauktion. Endte med at købe et lot kirsebærtræer, men da jeg kom frem for at afhente, havde de smidt træerne væk. De forsøgte at finde dem, men uden held. Ingen notifikation inden afhentning om at de var bortkomne. 4 timers transport frem og tilbage. Ingen alternativ løsning blev tilbudt. Ingen kompensation for kørsel. Og ingen dækning for prisdifferencen ved køb af træer fra anden leverandør. Uhøflig og kontant afvisning med henvisning til deres købsbetingelser som de mener er hævet over købeloven. Gennemgående dårlig behandling og manglede kundeforståelse. Kunne fint tage den til forbrugernævnet og overvejende sikkert vinde sagen, men behandlingstiden er +1 år og det er det ikke værd. Men tænk over hvor du handler. Nordauktion er i hvert fald ikke det værd.

Resposta de Nord Auktion
Stop jeres bud hos Nord aktion
Jeg har efterhånden købt en del hos Nord Aktion, og 90% af det der er købt er defekt,🤨 varmepumper, hedvandsrenser osv, jeg har skrevet en mail med mine beklagelser men har aldrig fået svar retur.
Køb jeres ting et andet sted 🫣
Jeg har ikke modtaget en mail fra jer d 15 april.

Super god service
Super god service, gode personale.
Altid tilfreds med at handel hos dem.
Defekte varer 😡
Defekt vare.
Jeg har købt et nivelleringsapparat hos Nord auktion. Da den kommer frem viser det sig, at den er defekt. Og det er kun selve apparatet der følger med. Modtageren er ikke med 😡
Jeg har skrevet til dem og fortalt min utilfredshed. Men ingen reaktion.
Så jeg handler ALDRIG hos dem mere.
Og nu kommer der sikkert en eller anden syg forklaring fra dem. 🙄
Snakkede med partneren fra nord auktion…
Snakkede med partneren fra nord auktion som var forstående overfor min situation, fremstod imødekommende,forstående og løsningsorienteret
De bedste anbefalinger herfra
Mvh Kenneth
Jeg har flere gange købt og solgt varer…
Jeg har flere gange købt og solgt varer på Nord Auktion.
Det er altid en fornøjelse, at handle med Nord Auktion , Super service og fornuftige priser.
Flot service
Flot service. Har købt en vare, hvor aftalen var jeg skulle hente den, blev dog forhindret. No problem! De var klar med hjælp og jeg fik min vare leveret.
5 stjerner herfra !
Godt og reelt auktionshus hvor man kan gøre en god handel og flinke medarbejdere der altid gir en hånd med ved afhentning!
Har vundet gode auktioner mange gange og der er lige god service hver eneste gang.
Kan klart anbefales
Suveræn dårlig behandling…
Aldrig har jeg fået så dårlig en behandling af et auktionshus. Jeg havde købt et lot reoler, og kørte den lange vej fra Frederikshavn til Ringsted for at hente varerne. Altså en pæn udgift på 1300 til diesel, og to gange broafgift til kassevogn og trailer a 650 kr hver vej. Vi blev anvist loftet, og ifølge faktura var det diverse reoler uden indhold på 1 sal, som billeder i katalog også viste, så vi gik igang fra en ende, pludselig fik vi så at vide, at alle reoler med hylder ikke var med længere, de eneste reoler med værdi skal siges. Det her sætter man ikke igang for at hente en gang værdiløse vanger, når beskrivelsen og billederne viste flere og langt bedre sager. Alle reoler med hylder var pludselig taget ud af lottet, til trods for dette ikke på forhånd var opgivet. Havde jeg været informeret om dette, så havde det værdiløse skrammel fået lov at stå, og tå mand havde haft noget mere fornuftigt at bruge det meste af en dag på. Den medarbejder Nord Auktion havde på stedet spurgte til, hvad man kunne gøre for at løse problemet, og han var i starten enig i, at det var forkert beskrevet, vi blev budt 1500 for at lade den ene reolsektion stå. Efter samtale med sin chef kunne medarbejderen fortælle, at ingen af de reoler med hylder nu var i loftet, og at vi kunne få 225 kroner i alt i kompensation. Svineri at behandle kunderne på denne måde, og eneste alternativ var at lade en lille dags arbejde med at skille løse vanger ad gå tabt, da disse reoler var skilt ad.
Som svar på auktionshusets beskrivelse vil jeg lige indskyde, at jeg blev lovet af Nord Auktions medarbejder på stedet, at jeg kunne få en godtgørelse på 1500 kroner som plaster på såret, det var for at lade den ene af to reoler med hylder blive stående. Da denne medarbejder senere kom tilbage efter at have talt med sin chef, så havde piben fået en anden lyd, og jeg skulle lade begge reoler med hylder blive stående, og ville få en godtgørelse på 225 kroner. Jeg har budt efter at kunne dække mine omkostninger ind, det kan jeg på ingen måde, med udgifter til broafgift og brændstof, og med to mand hver 6 timers arbejde. Jeg har hjulpet med at rydde op på et loft, og jeg har endda selv betalt her for. Nu beskyldes jeg så endda for, at have taget flere reoler end der var aftalt, altså langt fra hvad jeg har købt og betalt, og ikke hvad vi har fået anvist på stedet. At beskylde mig for tyveri er ganske utilstedelig opførsel, da vi på ingen måde har rørt de to reoler Nord Auktion uretmæssigt fjernede mens vi var på stedet. Ingen som i absolut ingen har nævnt andre reolvanger før nu, men i kan da købe det hele tilbage uden problem, alting har bare en pris. Hvad jeg har budt og betalt for lottet er uden betydning, Nord Auktion har ganske enkelt fjernet de eneste ting af værdi, hvorfor ingen ville kunne finde på at byde ind på opgaven.
Jeg har en kvittering på købet udsendt af Nordauktion selv, her står klart og tydeligt, at jeg har købt : Diverse stålreoler uden indhold (1 sal)
Med den fortolkning og med billeder af reolerne med hylder, så er sagen vel egentlig klar. I realiteten har Nord Auktion solgt noget de ikke havde råderet over, men vil ikke tage konsekvensen af denne handling. De reoler der er taget ud af loftet, de er den eneste grund til, at der overhovedet er afgivet bud på opgaven. Jeg har INGEN kompensation modtaget fra Nord Auktion, der dog var klar over, at de havde fået en utilfreds kunde, tabet ville de dog ikke imødegå på nogen måde, og i realiteten har de solgt mig noget de åbenbart ikke havde, eller også levede budsummen ikke op til den forventning Nord Auktion havde til loftet Diverse reoler uden indhold (1 sal). Det er mig der mangler købte varer, men også mig der har fået en omkostninger på grund af Nord Auktions fejlagtige beskrivelse og billededokumentation. Nord Auktion er åbenbart ikke voksne nok til, at tage vare på de fejl man selv har pådraget en kunde.

Mega ringe behandling
Mega ringe behandling.
Man afviser en vare hvor diverse fejl er på produktet.
Og så bliver man udelukket fra auktionssiden fordi, man ikke ønsker at købe katten i sækken eller et mangelfuldt produkt.
Det er simpelthen for uprofessionelt og barnligt!

Resposta de Nord Auktion
hvem vil købe noget hvor der ikke er…
hvem vil købe noget hvor der ikke er oplysninger om noget hjul uden krydsmål og centerhul str og ja sådan er det ved at værer med alt billeder og meget lidt info

Jeg har købt 2 gange på Nordauktion
Jeg har købt 2 gange på Nordauktion. Det har hele vejen igennem været en positiv og topprofessionel oplevelse.
Begge gange hjalp personalet med at få tingene ud i bilen og op på traileren, uden at jeg spurgte om det. Anden gang var jeg kommet til at byde uden at opdage, at jeg skulle hente min søns klasse i forbindelse med hans fødselsdag. De kom så bare en time før.
Jeg ved, at der bliver snydt i de forskellige auktionshuse med forskellige metoder. Jeg er overbevist om at NordAuktion er bundreelle. Jeg havde en snak med dem, hvor jeg sagde, at jeg var ok med, at noget af værktøjerne ikke virket. Der sagde de, at de tester alt elværktøj.
Jeg opdagede ikke, at de tilbød transport og pakning til så gode priser, at det ikke havde kunnet betale sig for mig at hente det selv.
Både som køber og sælger ville jeg vælge NordAuktion.
Nordauktion bedømmelse
Flink ungmand selvom han var kommet til at give det jeg købte væk men lavede en anden byttehandel som jeg os ku bruge som var mer hver end det andet jeg have købt. Værd at handle der sker fejl en gang imellem
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.