Veja o que dizem as avaliações
jeg har siden 2011 lavet flere opsparinger i nordens De holder hvad de siger og altid en udførlig forklaring. Har osse fået udbetalinger flere gange. Og altid behagelig snak med thomas ligegyld... Ver mais
Fremragende service og med god og forståelig forklaringer ved henvendelse. Købte obligationer tilbage i 2009, som allerede nu har forrentet sig stort. Fik positivt opkald både i 2016 og igen i år. Har... Ver mais
Jeg er helt ny hos Nordens A/S(Faktisk har jeg endnu ikke fået tilsendt papirerne til underskrift), men har kun talt med Thomas Klarskov og det var en virkelig behagelig samtale og han var meget grun... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Nordens er finanshuset for selvstændige. Vi leverer enkle og gennemskuelige finansielle produkter til selvstændige. Formuepleje er et attraktivt alternativ til traditionel pensionsopsparing. Hos Nordens kan du sikre dig selv, familien, virksomheden og fremtiden.
Informações de contato
Strandboulevarden 89, 1, 2100, København Ø, Dinamarca
- 70209595
- info@nordens.dk
- nordens.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Verden er sindssyg
Verden er sindssyg. Jeg orker personligt ikke de konstante daglige tjek-ins på mit aktiedepot, blot for at se røde tal.
Har været kunde i godt 10 år. Nordens passer godt til mig, fordi de formår at gøre opsparing simpelt. Stabil rente og et flot afkast over tid.
Min klare opfattelse er, at de generelt er virkelig nærværende og saglige i deres kommunikation. Dem kan I trygt tage en snak med!
/ Nicolai
Kapitalplacering hos Nordens.
Jeg har af nogle omgange foretaget en kapitalplacering hos Nordens, og jeg er foreløbig yderst tilfreds med Nordens.
De virker som en meget professionel og seriøs investeringspartner, og min kontaktperson - Niels Høg Henriksen - er både kompetent og behagelig at tale med.
Han ringer fra tid til anden, når de har en investeringsmulighed, som kunne være relevant for mig, men kontakter mig ikke i tide og utide, så det er perfekt.
Jeg kan kun anbefale Nordens A/S til…
Jeg kan kun anbefale Nordens A/S til andre.
Har ikke andet end positivt at sige om samarbejdet.
Tillid og venlighed
For det første er det altid venlig medarbejdere som har tid til at tale, og give gode svar.
Og hvilken servise. Helt fantastisk :
Mit barnebarn skulle konfirmeres og jeg ville give hende en aktie. Onsdag, hvor hun skulle konfirmeres lørdag var den endnu ikke kommet. Jeg ringede ind og vi fik en god snak som om det var min familie, de ville straks sende en ny.
Og vupti torsdag lå den i min postkasse.
Tusinde tak for jer.
Behagelig samtale
Behagelig samtale, får svar på mine spørgsmål
Jeg har været kunde hos Nordens A/S i…
Jeg har været kunde hos Nordens A/S i mange år, og regner med at blive ved med at spare op med deres produkter så længe det er muligt.
Altid imødekommende og venlig samt…
Altid imødekommende og venlig samt kvalificeret samtaler med Niels Høg Henriksen fra Nordens. Har været med i flere år og har nu som noget nyt fået tilbudt obligationer til mine 2 drenge, som jeg naturligvis har takket ja til.
Har absolut ikke fortrudt, at min familie er en del af Nordens.
Anmeldelse af Nordens med Niels Høg…
Anmeldelse af Nordens med Niels Høg Henriksen:
Jeg havde fornøjelsen af at interagere med Nordens, hvor jeg blev assisteret af Niels Høg Henriksen, i forbindelse med [formål med interaktionen]. Min oplevelse var utroligt positiv fra start til slut. Nordens udviste en imponerende grad af professionalisme og ekspertise gennem hele dialogen.
Det første, der bemærkedes, var den fremragende kommunikation og tålmodighed, som Niels Høg Henriksen viste. Der var en klar vilje til at lytte og forstå mine behov og bekymringer, hvilket skabte en atmosfære af tillid og åbenhed. Hans evne til at forklare komplekse emner på en forståelig måde var virkelig imponerende. Jeg følte mig altid velinformeret og tryg under hele processen.
Det var tydeligt, at Nordens' rådgivning, ledet af Niels Høg Henriksen, var baseret på solid viden og erfaring. Han var dygtig til at analysere og vurdere situationen, og hans råd var altid velbegrundet og af høj kvalitet. Jeg følte mig virkelig godt rustet til at træffe informerede beslutninger takket være hans ekspertise.
Samlet set var min oplevelse med Nordens, med Niels Høg Henriksen som min kontaktperson, yderst tilfredsstillende. Jeg vil uden tøven anbefale deres tjenester til andre, der søger professionel rådgivning og assistance inden for [relevante områder]. Jeg er taknemmelig for den værdifulde støtte, jeg modtog fra Niels Høg Henriksen, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham og Nordens igen i fremtiden.
Jeg har i dag været i kontakt med Niels…
Jeg har i dag været i kontakt med Niels Høg Henriksen og igen fået rigtigt god hjælp og vejledning
Jeg er kun en lille kunde men bliver taget meget seriøst
Super god service
Super god service og yderst flikke og hjælpsomme medarbejder, lever fuldstændig op til forventningerne
Altid venlig og super betjening
Altid venlig og super betjening
Aftaler bliver altid overholdt
God service !
Indtil videre det bedste afkast!
Jeg har været ved den siden 2012 og forsætter til pensionen
Stor anbefaling
Har brugt Nordens siden 2021 og er stadig yderst tilfreds.
Bliver kontaktet af Thomas Klarskov et par gange om året, og altid med positive nyheder, samt han er en yderst behagelig mand at snakke med.
Thumbs up herfra! 👍
Hvilken god service
Hvilken god service, de ringer og hjælper til om du ikke har mange penge og vil sænke din opsparing, eller øge den. Så får man samme service. Har selv prøvet dette. Samt spurgt in til om der finnes dette til sine barn, arbetskollegor også videre. Så fik jeg en mail der de kan tilmelde sig og de får en velkomstbonus. Har kun godt og sige om Nordens talt med Niels Høg og tidligere Thomas - Fantastisk service.
En opfølgning på min skrivelse i…
En opfølgning på min skrivelse i December 2022. Lige efter jeg havde skrevet min sidste besked, så gik der kun få dage, til pengene kom ind på min konto. Alt i alt, så er det et godt sted, at placere/opspare ens penge.
Er fortsat super tilfreds med den…
Er fortsat super tilfreds med den behandling jeg har fået af Nordens som kunde igennem de sidste 7 år.
Bliver bare lidt nervøs når det ikke er…
Bliver bare lidt nervøs når det ikke er muligt at kontakte dem telefonisk
Har indbetalt ca. 1000.00 kr hver md. I 10 år
Men er nu bange for at virksomheden ikke længere eksistere når der ikke er nogen respons så farvel til 100.000 kr

Resposta de Nordens
God og professionel behandling
God og professionel behandling. Dejligt at blive ringet op når der er en udbetaling på vej.
Fin opdatering og service
Mads ringede mig op og jeg fik en fin og forståelig Update på mine investeringer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.