Veja o que dizem as avaliações
Dette firmaet må dere holde dere langt unna! Jeg forsøkte 3 ganger å stoppe mitt abonnement på min side, men etter at opplysningene var lagt inn, forsvant siden uten tilbakemelding. Jeg ringte der... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Ta kontroll över din hälsa och bli den bästa versionen av dig själv. Vi erbjuder en smart och enkel lösning för ökat välmående och bättre hälsa, helt baserat på din unika genetiska profil. Oavsett vad ditt mål är så hjälper vi dig att ta fram en individanpassad plan för ett hälsosammare liv.
Informações de contato
Suécia
- nordic-health.me
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dette firmaet må dere holde dere langt…
Jeg ringte derfor i dag, og ble informert om at de ikke hadde mottatt min avbestilling. Stopp av abonnement skulle bli ordnet med det samme og jeg oppga min e-mail adresse da jeg ønsket dette bekreftet.
Ingen e-mail kom og jeg ringte derfor noen timer senere. Ny kundebehandler kunne opplyse at abonnementet ikke var stoppet!! Jeg ville da fått ny forsendelse, som jeg selvsagt ville ha måttet betale for.
Dette er det vi kaller bondefangeri, du tror du har stoppet abonnementet, men det stemmer ikke.
Les alltid anmeldelsene før du overhodet tenker på å bestille noe fra dette firmaet, men hold deg langt unna!! De burde vært anmeldt!
Det er svindet uten like
Det er svindet uten like. De sender pakker med flere tusen kroner å betale. Nesten umulig å bli kvitt med. Ikke minst påstår de at angrerett gjelder ikke abonnement. Skal nok sjekke med Forbrukerrådet om dette nå.
De lurer de som er demente
De lurer de som er demente ! Sender også inkasso i en som er dement ! Obs obs kundeservice de jan du få billig av meg bruker alt mot personen !
Mottok prøvepakke
Mottok prøvepakke, betalte porto, sa opp etter 10 dager, veldig mye om og men, kundebehandler prøvde å overtale meg til å prøve lenger, doble dose. Forklarte at det ikke var intresant og ønsket å avslutte/si opp abonomentet. Så mottok jeg ny pakke, kontakter de på nytt, jeg kan ikke sende i retur, de skulle se på saken. Ringer å purrer på svar, skriver 4 eposter, i den 3 sa jeg at jeg kom til å kontakte forbrukerrådet, der er de godt kjent med firma og har mange klager. Nordic H.L. skal sende meg returporto, jeg skal ikke ha utgifter på dette får jeg opplyst. Sender ny epost, ingen respons.
Dette kaller jeg svindel
Dette kaller jeg svindel . Etter å ha prøvd det under 2 uker med dårlig mage prøvde jeg å ringe dem for å si at jeg reagerte på tabletter. De tar ikke telefonen!!! Sendte så angreskjema , men etter ca 14 dager sendte de ny pakke og regning på 2900! Jeg returnerte pakken uåpnet . Men har nå fått inkassovarsel! Dette er svindel.
I suggest if you got unexpected faktura…
I suggest if you got unexpected faktura from them you contact your local Police office end make raport to avoid next faktura .
De her svindler og lurer eldre…
De her svindler og lurer eldre mennesker. Prøver å hjelpe min eldre mor som hadde klikket på FB-annonse. Fyllte ut skjema og returnerte, men de sier at det var for sent og nå sender de enda flere pakker....som ble returnert. Umulige å få tak i...skal gjøre et forsøk til i morgen før det blir Forbrukerrådet. De har absolutt prøvd seg på feil person.....hold dere unna.....ingen mail så ting kan sendes på heller....totalt useriøs....kommer til å ringe eierne privat til alle døgnts tider om dette ikke blir ordnet opp i
TIL ALLE SOM BLIR SVINDLET AV DETTE…
TIL ALLE SOM BLIR SVINDLET AV DETTE FIRMAET. ANMELD DEM TIL POLITIET OG SEND SAKEN TIL FORBRUKERÅDET OG FORBRUKERTILSYNET. DE LEVER AV OG SVINDLE GAMLE MENNESKER. IFØLGE FORBRUKER TILSYNET JOBBER DE i EN ABSOLUTT GRÅSONE. DETTE KAN IKKE FORSETTE. FREKK OG NETLATENDE BEHANDLING AV KUNDER. SPESIELT MATHIAS SOM ER SJEFEN FOR AVBESTILLINGAVDELINGEN ARROGANT OG UFIN MED ALLE. FÅ DEM VEKK SOM FIRMA GJØR ALT DERE KAN. DETTE HER ER LAVMÅL OG SVINDLE GAMLE MENNESKER.
Bestilte en prøvepakke K2 vitamin
Bestilte en prøvepakke K2 vitamin, gratis. Får prøvepakke med en faktura på kr 897.- (!)
Useriøs så det holder. Styr unna dette firma. Fakturaen blir ikke betalt
Kjeltring selskap
Dette er bare bedrageri.Meldte interesse for K10,og mottok en prøve på Mageisin som jeg ikke handde noen interesse av. Returnerte samme dag. Etter noen dager kom en ny pakke og en regning på nesten 2000kr.Returnerte samme dagen med klar beskjed om at dette var uønsket.Etter noen dagers kom det krav på beløpet. Nektet å betale. Kom så krav på inkasso.Etter lang krangel muntlig og på nett så jeg meg nødt til å betale for å unngå anmerkning hos inkassoselskapet. HOLD DERE LANGT UNNA
Hold dere langt unna gratis prøvepakke…
Hold dere langt unna gratis prøvepakke fra Nordic Health Living!! Svindelfirma. De nekter for å ha mottatt oppsigelse av abonnement, og fortsetter å sende varer. Jeg sa opp abonnementet 5-6 dager etter at jeg mottok prøvepakken, men det hjalp ikke..Kontakt Forbrukerrådet ,sånn kan de ikke fortsette.
Vi er mange som er lurt.
Som flere har skrevet på denne siden så "finner ikke" Nordic Health avbestillingen jeg har sendt inn. på deres egne nettsider, og fortsetter å sende produktet til meg. Det er umulig å bevise at meldingen er sendt fordi den er inne i deres lukkede system. Og da må vi betale sendingen selv om den er returnert til dem. Så ikke bruk dette firmaet. Ser du på andre meldinger her, så er det sånn de tjener pengene sine. 😠
Useriøst!
Bestilte prøvepakke, og avbestilte samme dag jeg fikk pakken. Hele teksten forsvant akkurat da jeg sendte oppsigelsen, prøvde flere ganger da jeg ønsket å ta skjermbilde av at den var sendt. Fikk heller ikke bekreftelse på mottat oppsigelse,men ny pakke i posten og en regning på nesten 900,- som trues med inkasso. STYR UNNA DETTE FIRMAET!!!
K2, kundebehandler ville overstyre mors fastlege
Min mor bestilte prøvepakke på k2. Hun såg på pakningen når den kom: bruker du blodfortynnende midler,kontakt lege før bruk av k2.
Min mor kontaktet lege da hun bruker blodfortynnende og fikk beskjed av lege at hun IKKE måtte ta k2.
Dette opplyste jeg til kundebehandler,og at hun derfor sa opp sitt abonnementet. Kundebehandler opplyste da at hennes far var lege og at det var helt trygt å bruke. Hun sa videre at legene var forpliktet til å si til sine pasiententer at de ikke må bruke produktet.
Opplevde kundebehandler som ufin og arrogant.
Jeg sa at det står tydelig på deres pakninger om at lege skal kontaktes før bruk,og at min mor velger å forholde seg til svaret hun fikk fra sin fastlege. Styr unna dette firmaet, da vi opplevde kundebehandler som forsøkte å overstyre min mor og fastlege og meg.
Jeg hadde et kort prøveabonnement på…
Jeg hadde et kort prøveabonnement på magecin. Tablettene virket ikke slik jeg hadde håpet, så sa fra at jeg ikke ønsket noe mer. De snakket da om redusert pris og prøvde å overtale meg til å fortsette. Jeg svarte at jeg ville ta kontakt i så fall selv. I januar i år sender de på nytt mens jeg var i Spania. Fikk beskjed om å betale innen tre dager. Da jeg kom hjem ringde jeg og sa jeg ville sende tablettene tilbake. Nei, det går ikke fikk jeg beskjed om. Betalte og sa fra at jeg aldri mer kommer til å kontakte dette firmaet. Utrolig dårlig kundebehandling.
Mi gamle mor sit no med inkassokrav
Mi gamle mor sit no med inkassokrav. Klassisk framgangsmåte: fekk ein prøvepakke. Rett etterpå fekk ho ein ny pakke (som ikkje var bestilt). Returnerte pakken og sit no med inkassokrav.😡
Dette firmaet Nordic healty living må…
Dette firmaet Nordic healty living må dere styre unna. Et mer useriøst firma skal man lete lenge etter. Jeg bestilte en prøvepakke på Magicin. Produktet hadde ingen effekt så jeg kontaktet de på deres nettside for å si opp abonnementet. Rett etter mottok jeg en ny forsendelse som har har sendt tilbake. Jeg har forsøkt å komme i kontakt med selskapet på telefon i flere dager, har nok tilsammen sittet 3- 4 timer på telefon uten å oppnå kontakt. Og de svarer heller ikke på mail . Fredag ettermiddag mottok jeg en faktura på sms på nesten 2000.- Etter å ha sittet nesten 1 time på telefon i dag kom jeg endelig igjennom på telefon med en meget arrogant kundebehandler som forteller at abonnementet må sies opp innen 2 uker etter at prøvepakken blir sendt ut. Det betyr i realiteten at abonnementet må sies opp nesten innen prøvepakken er mottatt i posten. Jeg forklarte saken min , men blir ikke hørt, så de sender nok til inkasso. Jeg tar nå kontakt med forbrukerrådet.
Lureri og ulovlig handel
Min mor bestilte dessverre en prøvepakke på K vitamin. Vi sa opp før fristen, men bare noen dager senere fikk vi en pakke og faktura på nesten 900 kr. Noen dager senere fikk vi en ny prøvepakke med et annet produkt som ikke er bestilt.Dette til tross for bekreftet oppsigelse. Ingen svar på kundeservice i etterkant. Stod i kø i 18 minutter på tlf. Fikk da endelig kreditert faktura, etter mye om og men. Dette er ca 2 dager siden. Måtte returnere pakkene og betale selv. Til tross for at dette egentlig er deres oppgave. Regner med vi får inkasso og at de fortsetter lureriet. Kommer til å bestride alle fakturaer og inkasso. Ikke rot dere bort i dette!
Har fått tilsendt en prøvepakke
Har fått tilsendt en prøvepakke
Nå sender de faktura på nesten 900 kr. på SMS. Ringte de i dag for jeg har sendt oppsigelse på mail, men de påstår at de har sendt flere mail til meg og ikke fått svar. Sier jeg må se i spamboksen Ingenting der heller. Har heller ikke motatt noen ny sending. Kundebehandler i forsvarsposisjon. Går videre med saken. Anbefales ikke å ta i mot prøvepakke.
Ligg unna!
Dette er et firma du ikke må finne på å bruke penger på. Det virker som de bevisst prøver å lage det til slik at du ender opp med en inkassosak. Ligg langt unna,
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.