Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen week ben ik met Nordic op soloreis naar Zweeds Lapland geweest en het was zonder twijfel de reis van mijn leven. Acht dagen lang voelde het als één groot avontuur. We verbleven met... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nordic werkt samen met Ruka adventure Safari, die ook het vervoer van luchthaven naar appartement verzorgt. Een grote bus kan niet bij onze geboekte appartementen komen. Resultaat dat je koffer en sp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben met Nordic een fantastische reis gehad naar Zweeds Lapland. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het programma was goed gebalanceerd en voor iedereen goed te doen. De groep was behoorlijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met z'n tweeën naar Zweeds Lapland geweest voor 4 dagen. Alles precies zoals we hadden gehoopt! Goed georganiseerd, goede lodge waar ook alles perfect georganiseerd was. Echte aanrader! Prijs kwalitei... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens

Nordic Nederland is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen naar het Hoge Noorden. Al jaren marktleider in België en sinds 2021 ook actief op de Nederlandse markt met een kantoor in Nieuwegein (Utrecht). Van aanvraag tot terugkomst sta in contact met één Travel Designer die op basis van jouw wensen een droomreis samenstelt. Bij Nordic boek je reizen naar Denemarken, Finland, IJsland, Lapland, Noorwegen, Zweden en de poolgebieden.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

33 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Uitstekende service

Uitstekende service: snelle reacties op vragen en verzoeken. Zeer vriendelijke medewerkers. Duidelijke beschrijving van de reis.

18 de setembro de 2025

Een geweldige rondreis

Deze zomer hebben we een fantastische rondreis door Noorwegen gemaakt. De accommodaties waren zorgvuldig uitgekozen en de aangeboden activiteiten voldeden volledig aan onze verwachtingen. Het contact met onze contactpersoon bij Nordic verliep vlot en vriendelijk. Wij zouden Nordic dan ook zeker aanbevelen voor het samenstellen van een onvergetelijke reis naar Noorwegen.

21 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dankzij Nordic een geweldige reis naar IJsland mogen maken.

Mijn broer en ik hebben een geweldige reis naar IJsland via Nordic gedaan. Alles was tot in de puntjes geregeld. De medewerkster van deze reisorganisatie dacht goed met ons mee en heeft een programma opgesteld dat paste bij onze wensen. Ze heeft vooraf de excursies voor ons geregeld en was altijd bereid om mee te denken. Ik kreeg snel antwoorden van haar. Ook ter plekke hadden we contact met de organisatoren van de excursies en met Nordic als dat nodig was. We kregen een app waarin alle informatie, documenten, tickets en dergelijke waren opgenomen. Zeer handig om ter plaatse hier gebruik van te kunnen maken. Ook was er een routebeschrijving in terug te vinden en werden er point of interest in aangegeven waar we gebruik van hebben gemaakt. Deze plekken hadden we zeker niet willen missen. Ook de opbouw van het digitale dossier voorafgaand aan de reis was heel gebruiksvriendelijk. Ik heb al veel gereisd maar nog nooit zo`n goede ervaring met een reisorganisatie gehad. Echt een topervaring!!!

17 de fevereiro de 2025

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen! Denken erg met je mee in je wensen en doordat ze gespecialiseerd zijn in een gebied kunnen ze je zoveel vertellen. Een feestje om de medewerkers vaan Nordic aan de lijn te hebben en ze stellen prachtige reizen voor je samen!

28 de fevereiro de 2025

Tweemaal raak

Met Nordic Nederland ben ik tweemaal op reis geweest en beide keren waren onvergetelijk. De eerste keer was in februari 2024, toen we met zeven personen vijf dagen verbleven in de Pinetree Lodge. De halve dagtochten waren fantastisch en de ligging van de Lodge aan het meer is werkelijk prachtig. We hadden het geluk om in februari veel sneeuw te hebben, wat de ervaring nog magischer maakte. De kleding die je bij de lodge krijgt is van uitstekende kwaliteit en houdt je goed warm; vaak was een thermolaag onder hun kleding ruim voldoende. Het personeel is ontzettend vriendelijk en doet enorm haar best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het eten was goed geregeld, zeker als je bedenkt dat je zo ver weg zit van alles. Helaas hebben we deze keer geen noorderlicht gezien, maar de overvloed aan sneeuw maakte veel goed!

Onze tweede reis was samen met mijn vriendin, afgelopen februari, een last-minute beslissing die super leuk uitpakte. Ditmaal hebben wij genoten van een 8-daagse reis naar de Arctic River Lodge. Ook hier was het personeel weer geweldig en je merkt dat ze passie hebben voor wat ze doen. We hebben veel leuke gesprekken gevoerd tijdens onze dagtochten en losse activiteiten. Bijna elke dag konden we het noorderlicht bewonderen, met als kers op de taart het noorderlicht vanuit het vliegtuig tijdens de terugvlucht. In beide gevallen waren de basisvoorzieningen uitstekend, zoals de bedden, toiletten, sauna en douches. Het eten was wederom goed geregeld, met prima porties en altijd koffie, thee en limonade beschikbaar. Voor een meerprijs waren frisdrank en alcoholische dranken verkrijgbaar.

Al met al hebben we beide keren super genoten. Bedankt Team Nordic Nederland!

7 de fevereiro de 2025

Fantastische reis

Fantastische reis naar Fins Lapland. Erg goed georganiseerd door Nordic, mooie locatie en geweldige activiteiten. In werkelijkheid is Lapland nog mooier dan van tevoren geschetst. Een ervaring die je niet snel vergeet. En we gaan zeker nog een keer terug!

2 de março de 2025

Perfect geregeld

Deze winter zijn we voor de 2e keer op reis geweest met Nordic. Alles was wederom perfect geregeld en het contact met Anouk was altijd prettig en duidelijk waarbij ze goed luisterde naar onze wensen.

4 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.