Bestilte en klokke, som så for såvidt ser fin ut, men batteri boksen på baksiden er festet skjevt, og der sitter også opphengskroken, så da blir jo også klokken skjev når den blir hengt på veggen. Ko... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte nummerskilt til huset (70cm), da det kom så mangler det et hull på den ene. Vi prøvde å fikse det selv, men da sprakk skiltet. Sendte en mail og informerte, og de kom tilbake veldig fort å be... Ver mais
Hyggelig sted å handle, god respons på kundeservice. Fine produkter. Bestilte verdenskart med navn på alle land, og var spent på om de klarte å få de norske navn riktige. Det klarte de ikke helt. Vi... Ver mais
Skuffet da eg såg innpakkingen. Et seriøst firma bør pakke bedre enn dette. Kjøpt blant anna en stor veggklokke og innpakkingen var ikke så solid som ventet. Tynn emballasje. Viserene på klokka har no... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
NordicCraft ble startet av Frederik og Stine, med en stor lidenskap for å skape unike og personlige produkter til hjemmet og til livets spesielle begivenheter. Det hele begynte i vår garasje, hvor vi med stor nysgjerrighet og skapertrang kastet oss ut i å designe produkter som kunne bringe glede og sette et personlig preg i folks hverdag. Interessen vokste raskt, og i dag har vi flyttet produksjonen til flotte lokaler i Viborg, Danmark. Vi er stolte av å produsere alle våre varer lokalt i Viborg – dansk håndverk med kjærlighet til detaljene. Våre produkter blir laget av nøye utvalgte materialer, hovedsakelig eik og akryl, som sikrer høy kvalitet og lang holdbarhet. Når du bestiller hos oss, settes produksjonen som regel i gang samme dag, fordi vi jobber hver eneste dag for å levere raskt og effektivt uten å gå på kompromiss med kvaliteten. I dag består NordicCraft av et engasjert team på 50 medarbeidere som sammen med oss deler lidenskapen for godt håndverk og kreative løsninger. Vår visjon er enkel: å skape vakre, holdbare produkter som gjør en forskjell i hjemmet ditt og til dine store øyeblikk.
Informações de contato
Dinamarca
- nordiccraft.no
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 32% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Item as described
Jeg kan ikke gi noen svar til dere…
Jeg kan ikke gi noen svar til dere ennå, har ikke mottatt varen. Det tar fryktelig lang tid synes jeg. Etterlyste pakken etter 14 dager. Fikk svar at det manglet visere i gull.Det kunne dere opplyst om synes jeg. Tror pakken er sendt nå, så jeg venter i spenning.
Jeg bestilte et 4 tall
Jeg bestilte et 4 tall, ene hjørne er ødelagt, nesten 3 uker leveringstid, merkelig da de ville ha en evaluering etter 1 uke. Men det verste er at tallet er knekt og biten mangler. Det var veldig bra pakket så det må ha blitt sendt ødelagt, ellers hadde biten som er knekt ligget i pakken.

Resposta da Nordiccraft
Ganske rask levering og betaling gikk…
Ganske rask levering og betaling gikk greit.

Resposta da Nordiccraft
Bought a clock with the recipient's…
Bought a clock with the recipient's name printed on it. The name was placed too close to the edge of the clock. Otherwise the product was well packaged and arrived unharmed.

Raskt og riktig levering
Raskt og riktig levering. Produktet sto til forventningene sett opp mot prisen.

So fast delivery
So fast delivery! The house numbers i just bought er nice and soon we will put them on the house. The price was good and I recomand this shop.

Bestilte 1 lampe med 3 knagger
Bestilte 1 lampe med 3 knagger. Fikk 1 knagg og lampe uten lys
Varene kom overraskende fort
Varene kom overraskende fort, og var helt som på bildene😊

Resposta da Nordiccraft
Fint produkt men mye rot når jeg pakket…
Fint produkt men mye rot når jeg pakket opp pga spon. Miljøvennlig men rotete.
Manglet opphengs mulighet det må man skaffe selv

Veldig fornøyd!
Rask levering og flotte vimpler av god kvalitet. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet!

-RASK LEVERING.
-RASK LEVERING.
-ORDNET EFFEKTIVT OPP VED EN FEIL BESTILLING
-HYGGELIG 0G HØFLIG MAILKOMMUNIKASJON

Produktet stod til forventningene
Produktet stod til forventningene, både med hensyn til størrelse og utseende. Veldig fin lampe.

Fine produkter
Fine produkter.
Litt vanskelig å komme i kontakt med de, men dette var i julehøytiden og de ga tilbakemelding på fravær, så det er rimelig.
Fikk først feil produkt, men dette ordnet de opp i så fort de fikk beskjed.
Handler gjerne igjen. :)

Resposta da Nordiccraft
Easy ordering process and fast delivery—even from Denmark!
The packaging was excellent, and the house number sign turned out really neat and even better than expected, especially for such a reasonable price. I will definitely recommend NordicCraft to others

Resposta da Nordiccraft
Rask levering og bra kvalitet
Fikk produktet raskt, veldig fin og av god kvalitet😍 anbefales

Resposta da Nordiccraft
Difficult to return goods to…
Difficult to return goods to Nordiccraft.

Resposta da Nordiccraft
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.