Nordiccraft SE Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

La beställning 9/7, har fortfarande inte fått leveransbekräftelse och idag är det 22/7. Försökt komma i kontakt med Nordiccraft genom 2 mail men inte fått något svar. Mycket dåligt. Rekommenderar inte... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb återkoppling på ett mail. Tog emot En väldigt fin lampa :) Det enda är att leveransen tog betydligt längre tid än vad som framgick när beställningen gjordes.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag beställde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och är jättenöjd! När leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade läget... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde en mätsticka & vimpel med namn i doppresent. Blev jätte nöjd med produkterna & är helt säker på att föräldrarna & barnet kommer bli glada & tacksamma. Kan varmt rekommendera deras produkter... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Nordic Craft är ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

260 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 18% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Todas as avaliações

97 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt fina produkter med lyxig känsla

Väldigt fina produkter som också kom lyxigt inslagna. Jag råkade tyvärr få en vara som var lite trasig men fick snabb hjälp hos kundservice.
Jag är supernöjd! Snygg design som skapar ordning och struktur i familjelivet! Tack!

8 de março de 2024

Supernöjd! ✨

Otroligt fint, blev så mycket bättre än vad jag hade tänkt mig. Mycket bra kvalité och snabb leverans! Tack ✨

10 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dåligt genomförd leverans och beställning

Vid ankomsten av beställningen fann jag att beställning inte var enligt bekräftelse 2 beställda men bara 1 levererad som vid ankomst var förstörd under leveransen. Upplever också att kundservicen är dålig, i och med att företaget inte besvarar reklamationärendet.

28 de dezembro de 2023

Otroligt dålig kundservice

Otroligt dålig kundservice, mailade till företaget för att få svar på vad som hände med min beställning då det tog riktigt lång tid att få reda på någon information om leveranstid etc, men till svar fick jag enbart ett tack för att jag beställde och INGET SOM HELST svar på min fråga. SKÄRPNING, riktigt oseriöst företag verkligen, man får inte heller någon trackinglänk i mailet med orderbekräftelsen, utan det krävs att man laddar ned postnords app, under all kritik! Får verkligen hoppas att det jag beställt kommer hem helt!

19 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med medaljhängaren jag…

Väldigt nöjd med medaljhängaren jag köpte. Mycket fint gjord, och fint inslagen vid leverans. Ett plus var också att den ”luktade gott”, fick mig att tänka på träslöjden när man var liten..
Rekomenderar!

12 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nöjd! Fin produkt, fantastisk kundservice!

Köpte hexagoner med mitt barns födelsedata. Fantastiskt fina och kommer bli pricken över i:et på hans rum.
Fantastisk service då namnet blev lite tokigt, inget konstigt det löser dem och skickar en ny! Hur bra?! Galet bra och jag är galet nöjd!
Levererades i en låda och väl skyddade, perfekt!

29 de novembro de 2023

Husskylten är jättefin

Husskylten är jättefin. Förpackningen blev en extra bonus då skylten är en julgåva. Dubbelbonus blev den lilla chokladbiten som följde med. Vi är mycket nöjda!

23 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har inte en fungerande kundtjänst!

Jag la en beställning för 7 dagar sen, fick ett mejl om att leveransen var på väg samma dag, men inget har uppdaterats i länken och paketet ser inte ut ha blivit skickat. Så kan det vara, nu kommer vi till det som jag anser vara ett stort problem -
Det går inte att få tag på företaget, dom verkar inte ha en fungerande kundtjänst. Omöjligt och få svar på mejl och det finns inget telefonnummer man kan ringa. På hemsidan står det att dom lovar och svara på alla mejl inom 48 timmar.
Jag har mejlat ett antal gånger nu till mejlen dom anger på sin hemsida utan något svar, men skicka ut reklam mejl är dom extremt duktiga på.
Jag hoppas verkligen min beställning kommer fram - och är hel, annars har man slängt pengarna i sjön här!

13 de novembro de 2023

dålig kvalite

Såg fin ut i lådan tills man skulle ta av skydds plasten då gick husnummret i två bitar.
inge svar från nordiccraft
Köp inte här

8 de novembro de 2023

Husnummer

Vi letade efter en lämplig skylt till vårt hus med nummer och namn. På Nordiccraft hittade vi det vi ville ha till ett bra pris. Leveransen gick väldigt snabbt och priset var mycket bra. Kvaliteten är också bra. Allt bra således.

17 de outubro de 2023

Så fint gjort

Beställde en födelsetavla i dop present till en kompis . Hon älskade den och den var så perfekt . Sen köpte jag en liten Nisse dörr . Och kul att man fick döpa den själv. Varorna var så fina och så välgjorda . Mycket bra gjort och doppresenter var så uppskattad .

10 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trasig kalender har ej ersatts

Jag beställde en kalender i början på september. Den gick sönder vid leveransen. Jag har blivit lovad en ny för två veckor sedan men har fortfarande inte fått någon. Har kontaktat nordiccraft vid ett flertal tillfällen men inte fått något svar. Är så otroligt ledsen och besviken över ert bemötande. Det finns inget nr som man kan ringa och ni svarar inte på mejlen trotts att jag skickade för 7 dagar sedan. Det står att ni ska svara inom 48 timmar. Ni har inte heller tagit bort fakturan som ligger på min klarna och ska vara betald inom 6 dagar!

18 de outubro de 2023