La beställning 9/7, har fortfarande inte fått leveransbekräftelse och idag är det 22/7. Försökt komma i kontakt med Nordiccraft genom 2 mail men inte fått något svar. Mycket dåligt. Rekommenderar inte... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Snabb återkoppling på ett mail. Tog emot En väldigt fin lampa :) Det enda är att leveransen tog betydligt längre tid än vad som framgick när beställningen gjordes.
Jag beställde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och är jättenöjd! När leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade läget... Ver mais
Beställde en mätsticka & vimpel med namn i doppresent. Blev jätte nöjd med produkterna & är helt säker på att föräldrarna & barnet kommer bli glada & tacksamma. Kan varmt rekommendera deras produkter... Ver mais
Detalhes da empresa
Nordic Craft är ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.
Informações de contato
Dinamarca
- Mail@nordiccraft.se
- nordiccraft.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 18% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês

Resposta da Nordiccraft SE
Låååååång leveranstid trots att det…
Låååååång leveranstid trots att det står att det ska vara snabb leverans. Fasadsiffran tunnt material, gatunamnet som var utskuret på siffran var snett. Aldrig mer köp här....
Inte så bra kvalité på mätstickorna
Inte så bra kvalité på mätstickorna. Väldigt tunna och saknade bättre gradering på den med giraffen. Fanns heller ingen upphängningsanordning utan bara dubbelhäftande tejp so inte fungerar på alla väggar.
Riktig bra tavla
Riktig bra tavla, som hjälper familjen i sin vardag. Bra leveranstid, kul att man kan välja färg.

Resposta da Nordiccraft SE
beställde i början av december
beställde i början av december, har betalt varorna, men inte fått produkterna ännu? och inga pengar tbx och inte fått svar!
Allt som allt.. dåligt
Lång leveranstid trots att de stod snabb leverans. Det saknades fästen som jag beställt. Den var i plast vilket jag inte hittar info om då jag trodde den var i glas. Svarstid på mejl har varit lång. Och kompensations alternativet var presentkort på 200kr eller skicka tillbaka tavlan. Helt värdelöst!
Usel kundtjänst
Garanterad leverans före jul.
Igår den 9/1, en månad efter beställning kom halva ordern fram.
Tar minst fyra dagar att få svar på kundtjänsten vilket gör all process ännu långsammare.
Först jag sista gången jag beställer härifrån.
Tog nästan 6 veckor att få mina varor…
Tog nästan 6 veckor att få mina varor och dom ärr väldigt dåliga på att svara på mail och det ända dom erbjöd var ett presentkort. Men jag vill inte ha det för jag kommer aldrig att handla där igen. Bättre om dom erbjudit 30% av på fakturan
Handla inte här
Var tvungen att ge en stjärna fast jag ville lägga noll.
La en order 3 dec som levererades den 5 jan.
På deras hemsida lovades leverans före Jul vid order före 9 jan!!! Mailade flera gånger och svar kom efter flera dagar med massa konstiga svar. Mailade dom att makulera ordern vilket dom struntade i. Vid leverans var dom tydliga att jag var tvungen till att hämta ut produkten och sen kunde jag returnera och betala frakt. Produkten visade sig att vara en riktig skitprodukt. Handla inte här
Väldigt fin familjekalender
Väldigt fin familjekalender, väl packad och trevlig kontakt med kundtjänst.

Resposta da Nordiccraft SE
Vara som inte levererades till jul
Jag beställde en vara den 2/12 de lovade mellan 5-10 dagars leverans. Jag har mailat flera ggr utan svar även anmält på kundservice där de lovar svar inom 24 Tim. Har fortfarande inte hört något idag är den 27/12.
Väldigt lång leveranstid
Väldigt lång leveranstid, om ens paketet skickas?
Beställde för 3 veckor sedan och har inte fått min vara än. Varan har inte ens lämnat lagret.
Lampa barn (väggmonterad)
Generellt: Fin lampa i trä till bra pris.
Nackdelen var belysningen. Lyser lite för svagt i min mening. Också vid laddning är det inte tydligt att laddning pågår/är avslutad (ingen tydlig lysdiod som syns).

Resposta da Nordiccraft SE
Beställde för 3 veckor sedan..
Beställde för 3 veckor sedan..
Fortfarande inte fått något
Skylten va trasig och repig!
Väldigt fin och lagom starkt sken.
Väldigt fin och lagom starkt sken.
Lite knepigt att tända och släcka.

It was really beautiful
It was really beautiful. I was very satisfied 😊 thank you

Beställde för 5 veckor sedan och fortfarande ingen leverans
Beställde lampor 31 oktober - det vill säga 5(!) veckor sedan! Företaget hävdar att de skickat varorna men att de skickats tillbaka till dem- nu påstår de att de har skickat paketet igen men kommer fortfarande inga lampor... Kan absolut inte rekommendera!