Nordicdesignhouse Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

EN STRUKEN STJÄRNA får det bli. Beställt & betalat - men inte fått något kuddfodral efter fyra månader. Swischade via Klarna vid beställningen. Klagade och har nu fått tillbaka pengarna via Klarna ta... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte ett kuddfodral den 23 april 2023 och betalade vid köptillfället. Fick orderbekräftelse att jag kunde vänta mig min order inom 4 veckor. Har fortfarande inte mottagit någon vara eller respons... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde kuddfodral i december men har fortfarande inte fått någon leverans. Men de hade mage att skicka faktura direkt i samband med order (lyckligtvis via Klarna). Fakturan är nu pausad på Klarna.... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kuddfodralen var 35*35 och passade ej ina 40*40 kuddar. Fick kontakt med företaget via mail, men de hävdade att det var meningen att vara så. Jag bad om retursedel men fick ingen. I övrigt var kuddfod... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

57 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Varning

Varning!
Beställ inte ifrån detta företag. Varken jag eller min mamma har fått våra produkter och vi har mejlat och mejlat dom i veckor och inte fått något svar ifrån dom.
Men pengarna har dom dragit.

15 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Produkten kom ej, företaget svarar ej

Beställde i augusti, skulle ta ca 4 veckor. Har ej kommit än, 4 månader senare. Har kontaktat dem på både mejl och Instagram, ca 7 gånger vardera. De svarar ej!!!! KÖP INGENTING DÄR I FRÅN!

24 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inget bra företag att handla på

Köpte en produkt i juli, leverans skulle vara på 4-6 v… efter 2,5 mån hade jag ej fått produkten. Hade försökt nå dom vid ett flertal tillfällenefter jag skulle fått produkten i början av september för att kolla vad produkten var eller ngt om leveransen och status. Inget svar via Mail, där ett automatiskt meddelande kom att de skulle svara mig inom 5 dagar. Ingen återkoppling kom på de 4 mail jag skickade. Finns inget nr att ringa till dom på hemsidan. Betalning hade gått igenom med klarna. Till slut kontaktade jag Klarna som gjorde ett ärende kring detta o betalade tillbaka. Tack o lov!! Köp ej här!!!

21 de julho de 2023

Beställde kuddform i april-23

Beställde kuddform i april-23, har inte fått dom ännu, 7 månader senare. Har mejlat upprepade gånger sedan i juni. De svarade de första gångerna men inte nu längre. Som tur var skulle jag betala med Klarna så jag ligger inte ute med några pengar.
Aldrig mera Nordicdesignhouse!!

7 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

👍🏽 bra butik

Hittade dem via Instagram. Och måste bara få säga, wow, älskar denna inredningsbutik! Så fina grejer och grym service

25 de outubro de 2023

Har beställt kuddfodral den 23/9-23

Beställde ett kuddfodral den 23/9-23. har inte fått det. Har mejlat flera gånger, dom ska svara inom 48 timmar men har inte svarat någon gång. Står även att man ska få svar inom 2 vardagar. Har swichat betalning, 700kr. Blir så besviken, har beställt av dem innan och det tog väldigt lång tid men inte så här länge.
Kommer att anmäla dom.

2 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har beställt kuddfodral den 7/9.

Har beställt kuddfodral den 7/9.. har inga fått. Har mejlat flera gånger, dom ska svara inom 48 timmar men har inte svarat någon gång. Har swichat betalning, 999kr. Blivit grundlurad. Beställ aldrig något från dom. Kommer att anmäla dom

31 de outubro de 2023

Bedrägeri!

Beställde 2 kuddfodral och 1 ljusstake i mars. Fick svar på några mail i början när jag efterlyste mina varor, de var sena från leverantören men skulle skickas efter x antal dagar osv.
Sen i april har jag inte fått några svar alls trots flera mail. Har anmält till ARN.

9 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I april köpte jag och betalade 617 kr…

I april köpte jag och betalade 617 kr för ett kuddfodral, har förfarande inte fått något. Jag har mailat ett antal gånger fått svar endast vid två tillfällen att leverans ska ske nästa vecka, fortfarande har jag inget fått efter ett halvår. Jag är lurad, hoppas att företaget stoppas. Dessutom har jag skrivit ett vanligt brev till deras adress i Helsingborg, inget svar.

15 de outubro de 2023

Blufföretag

Blufföretag. Man får inga varor och det går inte att kontakta dom. Dyrköpt läxa

5 de outubro de 2023

Bluff-företag

Bluff-företag. 1000 kr betalades för ett kuddfodral som inte kommit efter 3 månader. Svarar inte på mail.

6 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde och betalade kuddfodral i maj

Beställde och betalade kuddfodral i mitten av maj 2023 med 4-6 veckors leveranstid. Har fortfarande inte sett röken av dom. Efter mycket påtryckningar fick jag till slut ett svar från företaget att det var försenat och beräknad leverans hade ändrats till 12 september. Idag, den 6 oktober har jag fortfarande inte fått någon leverans. Inte ens ett meddelande från företaget.
Nu i oktober 2023 annonserar de med texten ”Inled sommaren med en uppfriskande förändring i hemmet. ”. Menar man sommaren 2024 då? Då tar man verkligen höjd för lång leveranstid 😏. Jättesvåra att få tag i.

18 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde kuddfodral i början av…

Beställde kuddfodral i början av Augusti - har ej fått någon leverans, inga meddelanden, de har inget telefon nummer - de gör allt för att inte kunna nås! De har dock ett lager på Kanongatan 159, Helsingborg och via grannen där fick jag ett nummer 073-2521091 - men inget svar där heller! Har begärt återbetalning men utan respons - snart blir det anmälan till ARN, Polis, m.fl.

4 de setembro de 2023

Esta empresa é sua?