Jeg havde bestilt 4 flasker til familien, som vi skulle have med på sommerferie til Italien. De blev hurtigt leveret og vi er meget tilfredse med dem, de holder vandet koldt som lovet, også i meget v... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk god drikkedunk. Vi er stor fan af drikkedunkene - de har flotte farver, holder tæt og vandet er koldt længe. Børnene elsker disse dunke. Hjemmesiden er nemme at bevæge sig rundt på, det e... Ver mais
A empresa respondeu
Kontaktade kundservice efter att Bring fortfarande inte uppdaterat min försändelse som mottagen. Fick svar inom några minuter och blev försäkrad att Bring skulle prioritera mitt paket. Kom dagen ef... Ver mais
A empresa respondeu
Så nöjd med flaskan jag beställt från Nordic drop att jag beställde en till. Flaskan levde verkligen upp till förväntningarna, det bästa var att den är enkel att lägga i is i som dessutom håller sig i... Ver mais
Escrito pela empresa
At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.
We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.
Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.
We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.
We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.
We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.
Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.
Lyongade 17a, 2300, Copenhagen, Dinamarca

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har handlet hos Nordic Drop før, og har netop lige gjort det igen i forbindelse med den kommende fars dag, som ligger lige om hjørnet. Jeg købte sidste år en af deres lækre termoflasker til min datter, som dengang gik i 0. klasse. Jeg er helt vild med hendes flaske. Den er utrolig nem at rengøre og holder vandet dejlig koldt hele skoledagen. Vi har også brugt flasken til varm saft i vinters, hvilket også fungerede fremragende. Jeg har, siden jeg købte den, været ret misundelig på hendes flaske.
Eftersom det snart er fars dag, og min far træner hunde, så var der jo en oplagt mulighed for at købe en til ham også. Da min søster hørte det, ville hun også have en flaske med i bestillingen, også kunne jeg lige så godt købe en til mig selv også.
Glæder mig rigtig meget til at min pakke kommer, så jeg kan nyde sommeren med iskoldt vand i min flaske 🥰

Resposta da Nordicdrop
Bestilte først én drikkedunk - men kort efter måtte jeg bestille to mere, fordi den er så fin, så nu skal alle herhjemme have en 🤩

Resposta da Nordicdrop
Stødte på Nordic drop da jeg skulle købe en ny drikkedunk til mit ældste barn.
Et dansk brand. Det måtte jeg prøve. Jeg søgte efter en drikkedunk i stål (for jeg var træt af, at have hytten fuld af plastikflasker der hurtigt smagte varmt og dårligt, var svære at rengøre ordentlig og som sluttede tæt.
Det blev til en flaske på 650 ml (i en flot farve). Leveringen gik hurtigt og der var ren begejstring herhjemme. Der fulgte hele tre forskellige drikketutter med, to sugerør og en renser.
Den virker upåklageligt; holder koldt hele dagen og holder tæt, uanset hvordan den ligger i tasken. Nem at rengøre og er æstetisk virkelig flot.
Har netop bestilt en ny, til mit yngste barn, denne gang nummeret mindre 350 ml. Er sikker på den lever op til samme standard.
Glæder mig til, at pensionere alle de sidste gamle plastik drikkedunke.
Kæmpe anbefaling herfra. Alle pengene værd.

Resposta da Nordicdrop
Jeg bestilte en termoflaske, hvor jeg kunne betale ekstra ved en hjemmelevering
Firmaet bestilte hjemmelevering ved DAO, der “forsøgte” at levere pakken kl 03.32 i Aarhus midtby. Men naturligvis er døren låst på dette tidspunkt.
Jeg skrev til Nordic Drop, der som den naturligste ting i verden, med det samme sendte en ny pakke med GLS.
Pakken er hjemmeleveret nu. På ét tidspunkt hvor døren er låst op
Så god en oplevelse. Sikke en flot kundeservice.
DAO hørte jeg intet fra på trods af skriftlig henvendelse.

Resposta da Nordicdrop
Rigtig god produkt og nem at anvende jeg bestilte en 350 ml til min søn og 650 ml til min mand og jeg. De er så gode de drikkelåg. Det eneste var det ene låg var der en fejl på og skrev besked i går ved en 17 tiden også sende de et nyt låg kvit og frit idag. Super service og et produkt man virkelig får glæde af. Dejligt når man har en søn på 2,5 der vælter drikke dunke at man ikke har vand ud over det hele. Tak for jer Nordic drop.

Resposta da Nordicdrop
Virkelig en god service og hurtig tilbagemelding ved henvendelse

Resposta da Nordicdrop
De bedste drikkedunke jeg har haft, virker både til koldt og varmt. Har dem med på vandreture, i bilen og har købt en der kan stå på kontoret.

Resposta da Nordicdrop
Fantastisk produkt. Det har gjort at mine piger får drukket meget mere i løbet af en skoledag.
Så kan kun anbefale det herfra 🥰

Resposta da Nordicdrop
Min datters låg gik i stykker efter en tur på gulvet og de valgte at sende mig en helt ny flaske 🙌🏼

Resposta da Nordicdrop
Virker som en super fedt produkt og suveræn kundeservice!

Resposta da Nordicdrop
Fantastiske drikkedunke & helt igennem god kundeservice. 5 store stjerner jeres vej 🌟🌟🌟🌟🌟

Resposta da Nordicdrop
Super hurtig og ditto service 👏🏻 Tak til Jonas. Lækkert og funktionelt produkt 👏🏻

Resposta da Nordicdrop
Har købt 2 børne termoflasker, den ene var meget svær at åbne og umulig at lukke korrekt igen. Jeg skrev en mail, fik svar med det samme, hvori Nordic Drop beklagede mange gange, og sendte straks en ny afsted samme dag (som vi dog ikke har fået endnu). Virkelig god service - og mega fede og friske farver. Kan klart anbefales. Grunden til "kun" 4 stjerner, er at jeg (børnene) skal vente yderligere for at få den nye flaske.

Resposta da Nordicdrop
Flaskerne fra Nordic Drop bliver brugt flittigt hver dag af hele familien. Jeg fik købt ekstra silikone bunde og låg til børnenes flasker. Farven på den den ene bund var den forkerte farve og passede ikke til flasken. Jeg kontaktede kundeservice og de fik sendt den rigtige farve afsted med det samme.
Kundeservice er tiptop og flaskerne er suveræn kvalitet. Vil helt bestemt anbefale til andre.

Resposta da Nordicdrop
Nemt at finde rundt på hjemmesiden og lyn hurtig levering. Deres drikkedunke er fantastiske og har bestilt flere!

Resposta da Nordicdrop
Flotte flasker som holder hvad de lover. Vandet er dejlig koldt i mange timer. Kan kun anbefale flasken .

Resposta da Nordicdrop
Meget tilfreds med jer. Hurtig levering og nem hjemmeside og gode priser og lækkert udvalg

Resposta da Nordicdrop
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.