Manglende varer Har ikke modtaget mine varer. Det er en måned siden jeg bestilte. Kan ikke spore min ordre. For dårligt man ikke får en tilbagemelding om at mine varer er forsinket.
Veja o que dizem as avaliações
Hold jer langt væk fra dette firma. Overholder ikke leveringstiden. Telefon kontakt er umuligt. Når man ønsker at returnere varen bliver man tilbudt, at kunne beholde varen og få enten 20% eller 4... Ver mais
Virkelig dårlig kvalitet Tænker dem der skriver positivt, er dem selv. Jakkerne findes på flere sider, med forskellige navne, dog er forside og design af hjemme siderne, sjovt nok, stort set ens
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Nordic Fashion tilbyder vi minimalistisk og nordisk mode af høj kvalitet. Vi sætter stor fokus på brugeroplevelsen og stræber efter den bedste shoppingoplevelse, når du handler hos os. Vi bestræber os efter, kun at have tilfredse kunder, selvom at dette kan være en svær opgave. For at komme i mål med dette, tilbyder vi gode handels- og leveringsbetingelser og er klar til at hjælpe enhver kunde med de mindste problemer.
Informações de contato
Dinamarca
- support@nordicfash.com
- nordicfash.com
Manglende varer
Manglende varer
For dårligt man ikke får en tilbagemelding om at mine varer er forsinket.
Elendig produkt !!!Rent lureri!
Svindel
Svindel. Produktet er annerledes enn på bilde - retur må til Kina og koster mer enn produktet. Svindel!!!
Hold jer langt væk fra dette firma.
Hold jer langt væk fra dette firma.
Overholder ikke leveringstiden.
Telefon kontakt er umuligt.
Når man ønsker at returnere varen bliver man tilbudt, at kunne beholde varen og få enten 20% eller 40% af beløbet.
Varen skal sendes til Kina , selvom de er et dansk firma.
Har aldrig modtaget noget pas på ren…
Har aldrig modtaget noget pas på ren svindelfortagende ingen ordrebekræftelse
Så man kan klage nogen steder
Jakke ikke modtaget
Jakke ikke modtaget, beløbet er trukket på kontoen. Man kan ikke sende mail på deres hjemmeside. Ordrebekræftelse heller ikke modtaget.
Virkelig dårligt.
Tror sgu mine penge er tabt 🙁🤔
Virkelig dårlig kvalitet
Virkelig dårlig kvalitet
Tænker dem der skriver positivt, er dem selv.
Forskelsbehandling
Når man læser andmeldserne på de første, er alt bare af dårligt kvalitet og flabet medarbejder!
Når man så læser de næste, er alt bare perfekt og søde og hjælpsomme medarbejder!
Hvorfor “hynde”denne forskel, er der nogen der kan fortælle mig det?🤔
Modtog ingen ordre bekræftigelse og har aldrig set varen.
Modtog ingen ordre bekræftigelse. Beløbet trukket efter få dage. Varen endnu ikke modtaget ca 1½-2 md efter køb.
Eneste mails jeg har modtaget fra Nordic Fashion er at noget er gået galt (de har vist ikke den vare de sælger og får den vel heller ikke) samt mails hvor andre kunder fortæller hvor glade de er for deres køb.
Siden denne slags mails er nødvendig vil jeg skønne at disse mails med udtalelser fra kunder, er falske.
De får 0 sjerner hvis det var muligt og vil ikke råde andre til at handle her hvis man forventer at modtage en vare.
BD
Kundeservice ønske ikke at hjælp med…
Kundeservice ønske ikke at hjælp med returnering, de starter med at svare efterfølgende svare de ikke på de mails der sendes
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 0 stjerner.
Faldt over hjemmesiden på fb og alt så fint ud.
De var hurtige til at trække pengene men jeg har ingen ordrebekræftelse fået eller noget som helst andet som kunne indikerer, at varen er på vej.
Det er desværre snyd og jeg kan da trøste mig med, at det kun kostede mig 299,95 kr (som dog stadig er mange penge).
Man skal holde sig langt langt væk
Frakke som ikke er modtaget/afsendt.
Den 30.12.22 bestilte jeg en frakke til kr.449,00 pengene blev hævet på min konto den 3.1.2023 men jeg har ikke modtaget frakken endnu. Jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet, 1gang har det skrevet at den er der næsten , men har intet modtaget . Jeg mener jeg er blevet snydt . Ærgerligt at man hopper på sådan en reklame🥵🥵🥵
2 stjerner til kundeservice
Foretog en bestilling på et par hørbukser, hvor pengene blev trukket, men bukserne blev ikke sendt afsted. Egentlig skal pengene først trækkes, EFTER ens pakke er sendt afsted, men pyt, tænkte jeg, den bliver nok snart afsendt. En lille uge senere havde jeg endnu ikke hørt noget, så jeg skrev til deres kundeservice for lige at høre. Ordren var åbenbart ikke nået igennem i deres system, selvom pengene var trukket. Det skyldtes så en fejl i deres software, hvilket er forståeligt nok. Bukserne var dog slet ikke på lager længere, men jeg kunne i stedet få et par i anden størrelse/farve og en gratis top med. Fedt nok, men lidt ærgerligt, når der ikke er flere bukser i den farve tilbage, og den anden farve, er der kun større størrelser tilbage. Jeg skriver så, at jeg bare gerne vil have pengene retur - men det har jeg så ikke fået noget respons på, hvilket virker lidt underligt, da jeg allerede fik svar 5 timer efter jeg havde sendt den første mail, men på anden mail er der gået i hvert fald 3 hverdage og stadig intet svar - på trods af de, ifølge hjemmesiden, altid svarer indenfor 24 timer…
Har ikke købt hos dem før, men har selv oplevet og hørt om andre små webshops, hvor at kundeservice fordufter lige så snart, der skal returneres penge. Om det også er tilfældet her, eller blot noget de har overset, ved jeg ikke endnu, men det er stadig en smule påfaldende…
Derfor er de to stjerner altså udelukkende deres kundeservice, og ikke deres produkter!!

Resposta de Nordic Fashion
Ikke køb deres hørbukser.
Købte de hvide hørbukser for et par dage siden. Leveringstiden var kort og optimal, men bukserne er simpelthen ubrugelige, da de er fuldstændig gennemsigtige. Da siden ikke har betalt refundering mister jeg derfor penge på, at skulle sende bukserne tilbage, hvormed jeg bliver mødt af en flabet servicemedarbejder. Det er sidste gang jeg har handlet der.

Resposta de Nordic Fashion
Høret er i tiptop kvalitet og sidder…
Høret er i tiptop kvalitet og sidder bare så godt på min kæreste, tak knus jeg anbefaler

SKAM!
Der står på hjemmesiden at varen kommer efter 1-2 dage, men har intet fået eller hørt i 2 UGER! Ik bestil det er en skam.

Resposta de Nordic Fashion
Hurtig svartid og god service!
Min levering var forsinket og jeg skrev derfor til deres Instagram, hvor de svarede indenfor 5 minutter og var mega hjælpsomme og servicemindede. Fik behandlet min ordre med det samme og sendt pakken rigtigt afsted 1 time efter jeg skrev til dem. Ovenikøbet fik jeg en gratis lille ting med i pakken - mega god service!

🤍🤍
Helt igennem et fantastisk sted at handle.
Jeg skulle bruge min top hurtigt, men deres varer har forsinket, de var så søde at sende mig en af deres prøve modeller så jeg kunne nå at få den inden jeg skulle bruge den🤍
Fantastisk service og nogle utrolig søde og skønne personer 🤍
Stor anbefaling her fra!

Resposta de Nordic Fashion
Min oplevelse med Nordicfash.com er…
Min oplevelse med Nordicfash.com er god! De hjælper hvor de kan, og svarer hurtigst muligt! Klart en anbefaling. Dog kan intet siges om produkterne da de ikke er modtaget endnu

Helt super
Flot tøj i god kvalitet. Servicen er i top, og de svarer super hurtigt, hvis man er i problemer eller har spørgsmål. Klar anbefaling herfra :)

Resposta de Nordic Fashion
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.