Kvaliteten stemmer overens med beskrivelsen på hjemmesiden. Fremsendelse i meget forsvarlig indpakning, hvilket gør, at der ikke er transportskader. Fine lys på havebordet, der skaber ste... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ich habe schon mehrfach bei Nordic Flame bestellt, weil es sich um erstklassige Ware handelt. Alle Kerzen haben ein tolles Design, echten Kerzen sehr ähnlich, die Batterien halten wirklich sehr lange... Ver mais
Wir haben schon öfter bei NordicFlame bestellt und wurden immer schnell und zuverlässig beliefert - wenn man bedenkt dass die Firma von Dänemark aus liefert - einfach prima. Die ersten Tafelkerzen hab... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Nordic Flame finder du Danmarks hyggeligste LED-stearinlys. Nordic Flame sælger premium LED-stearinlys, der ligner den ægte vare, men skåner dit indeklima. Hurtig levering, god service og altid fuld tilfredshed.
Informações de contato
Industrivej Syd 9B, 7400, Herning, Dinamarca
- info@nordicflame.dk
- nordicflame.dk
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Schnelle Lieferung/ Tolle Wirkung
Schnelle Lieferung. Produkte halten bis jetzt das was sie versprechen
Rigtig gode produkter
Rigtig gode produkter. Lever op til mine forventninger🤩 kan varmt anbefales👍🏼
Kvaliteten stemmer overens med beskrivelsen
Kvaliteten stemmer overens med beskrivelsen
på hjemmesiden.
Fremsendelse i meget forsvarlig indpakning, hvilket
gør, at der ikke er transportskader.
Fine lys på havebordet, der skaber stemning og
hygge.
Kan varmt anbefale Nordic Flame næste gang, der skal købes hyggebelysning - enten ude eller inde.
På gensyn.
Ikke så god tilat svarer
Modtog ordren okay hurtigt, men i en alt for stor kasse, som næsten var gået fuldstændigt i stykker, da varen kun fyldte de halve, så mast, under transporten. ønsker at returnerer varen, da det ikke var hvad jeg forstillede mig. og man kan kun returnerer, hvis man skriver til dem først. har skrevet både fredag morgen og nu til morgen (4 timer siden), for at få en retur-label, men høre intet.
det fremgår af nordic flame leverer med…
det fremgår af nordic flame leverer med stearin, og det er absolut ikke tilfældet.

Resposta da Nordic Flame
Fine produkter og hurtig levering
Fine produkter og hurtig levering
Die Artikel wurden angeblich am 1.5
Die Artikel wurden angeblich am 1.5. weggeschickt, sind bis heute 8.5. nicht angekommen! Artikel sind gut, aber es dauert mir viel zu lange,unzuverlässig,da ich nicht weiß ob sie überhaupt kommen. Bin nicht zufrieden
Die Kerzen waren völlig ok
Die Kerzen waren völlig ok. Sie gingen jedoch zurück, weil die Farbe nicht stimmte. Ich hatte rosa bestellt. Die Farbe war eher taupe mit einem winzigen Touch ins rosa. Was ich als Abzocke entpfinde sind die Rücksendungkosten. 12,50 €(DPD) für dieRücksendung, die Versandkosten lagen bei 6.90€(DHL) , also völlig normal. Ich werde in dem Shop nichts mehr bestellen. Die 3Sterne gabs nur weil die Ware in Ordnung war. Der Abzug der 2 Sterne für die überteuerte Rücksendung
Ja jeg må også giv 1 venter stadig på mine pakker er blevet spurgt om jeg ville ha sendt den del i havde men stadig intet hørt eller set så ikke magne roser her fra

Resposta da Nordic Flame
Jeg er glad for at handle med jer
Jeg er glad for at handle med jer, og jeres hjælp når der er noget galt.
Tak for hjælpen
Dejlig hurtig levering
Dejlig hurtig levering, varen var forsvarlig pakket og i orden.
Endlich jemand der keinen Schrott verkauft !!!Für mich hat Nordic flame die…
Für mich hat Nordic flame die allerbesten LED-Kerzen, die sind wunderschön und davon ab halten die Kerzen mit dem Batterien auch sehr lange. Ich kaufe nur noch diese von Nordic flame.
Super LED Kerzen mit Glaseinfassung
Super LED Kerzen mit Glaseinfassung . Und ein angenehmes Licht gesteuert durch die Fernbedienung mit Timer.
Spændende udvalg og hurtig levering
Spændende udvalg og hurtig levering
Super hurtig levering 🚚 og en vild…
Super hurtig levering 🚚 og en vild service vedr. 1 x defekt lys uden at skal bøvle med at sende den retur, så sender de et helt nyt sæt. Det må siges at være et super flot service 😊💐
Fantastisk nemt at bestille
Fantastisk nemt at bestille. Hurtig levering. Og produkterne lever op til mine forventninger. Jeg kommer helt sikkert til at bestille flere vare.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, og solcellelysene virker som de skal
Super schneller Versand Schöne Kerzen
Super schneller Versand. Mit Sendungsverfolgung. Die Kerzen sind sehr schön und der Effekt der Flamme sieht auch super schön aus.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.