Vi bestiller altid vores golf rejser igennem Nordic Golfers og har gjort det gennem mange år. Vi får super god service, med hurtig svar og meget hjælpsomhed, Mads Hermandsen har vi arbejdet sammen me... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fik en rigtig fin service - både før og efter bestilling af Mads H. fra Nordic Golfers. Samt efterfølgende opfølgning efter ophold/spil. Der var hurtig svar-korrespondance samt tilbagemelding fra ha... Ver mais
Netop hjemkommet efter 3 dages ophold med mine 2 sønner hvor Mads Skole fra Nordic Golfers hjalp med forslag og bookningen af ophold. Alt fra start forløb meget fint.
Pga. Impulsiv golfrejse tog vi kontakt til Mads ved NordicGolfers. Han anbefalede Treudelberg golfhotel. Han fik hurtigt bestilt en rejse og han fik booket gode tee-times trods sen bestilling. Det va... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
NordicGolfers.com er Nordens største golfsite og vi hjælper dig med golfrejser til hele verden. Vores stærke team deler alle en fælles passion for golf og et ønske om at give dig den bedste oplevelse, når du har brug for hjælp til din golfrejse. Gør som +22.500 andre og følg os på Danmarks største Facebook side for golf og golfrejse: www.facebook.com/nordicgolfers www.instagram.com/nordicgolfers_travel • Ingen fordyrende mellemled • Personlig kundeservice • stiftet i 2007 • MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN #3356
Informações de contato
Kirsten Kimers Vej 20, 2300, København, Dinamarca
- +45 2441 2240
- service@nordicgolfers.com
- nordicgolfers.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god service
Super god service
Mads var hurtig til at svare og fik løst alle udfordringer uden bøvl.
Jeg vender 100% tilbage til NordicGolfers, næste gang jeg skal have booket/sammensat en Golf tur.
Vi har fået en virkelig god service af…Nicholas
Vi har fået en virkelig god service af Nicholas, som har givet gode råd og fulgt op på vores ønsker😁😁.
Vi boede og spiste virkelig godt på Aresløv.
God og serviceminded betjening af Mads…
God og serviceminded betjening af Mads Hermansen
Der er bare styr på det
Har nu for 2. gang bestilt en golfrejse hos Mads Hermansen, Nordic Golfers. Han er meget hjælpsom med at foreslå baner/destinationer, og når man har bestilt, er det bare styr på det herefter. Jeg vender helt sikkert tilbage hvis/når jeg igen skal bestille en golfrejse.
Manglende anmeldelse
Her godt en måned efter min anmeldelse af Sand Valley, som vi besøgte igennem Nordicgolfers er min anmeldelse endnu ikke kommet på deres hjemmeside. Givet den var heller ikke den mest positive, men de har pudsigt nok tre 5-stjernede anmeldelser af stedet på deres side! Men de var meget hurtige til at promovere stedet og vores tur på deres Facebook side! Så derfor må jeg anmelde Nordicgolfers her, i stedet for Sand Valley på deres hjemmeside, dog med samme antal stjerner.
Turer til Tyrkia og Marokko
Det er fjerde gang vi bestiller tur med NordicGolfers. Alt har fungert knirkefritt og til alles tilfredshet hver gang. Vi anbefaler NordicGolfers.
Vi havde en fantastisk tur til PGA…
Vi havde en fantastisk tur til PGA National i starten af maj måned.
Turen var perfekt planlagt af Mads fra NordicGolfers, og vi fik to gode dage på PGA National med masser af god golf, hyggeligt selskab og gode røverhistorier :)
Vi var på Treudelberg ved Hamborg
Vi var på Treudelberg ved Hamborg
Det er et dejligt sted skøn 27 hullers bane, dejlig restaurant og hygge omkring sluthullerne på banen
Mange tak til Mads Hermansen som vi har brugt nogen gange og gør det helt sikker igen
Hurtig og skræddersyet løsning
Tilbuddet kom superhurtigt. Mads Hermansen ringede og spurgte ind til vores behov, så vi fik den helt rigtige løsning.
God service, gode tilbud
Det er den gode service kombineret med gode tilbud. Vi har efterhånden brugt dem flere gange. Nicholas er god til at følge op og finde gode tilbud til os. Vi bøvler ikke med at booke ophold selv, NordicGolfers klarer det hele for os, og det fungerer bare 👍😀
Fint arrangement
Fint arrangement, dejlig golfbaner og lækre måltider. Alt som anbefalet
Bokat golfsemester på Mauritsius
Jag mejlade en förfrågan - Malthe ringde upp och ställde lite frågor om vad jag/vi ville få ut av vår semester och varför vi tänkte Mauritsius. Lite senare samma dag fick vi en offert. Vi hade några frågor som vi fick svar på och sedan bokade vi enligt offerten. Jag hade kontaktat lite olika reseföretag (det handlar om en golfresa) och vi fick bästa och snabbaste responsen samt ett ok pris jämfört med de andra fem företagen som jag hade kontakt med.
Dejligt ophold på Elisefarm
Jeg havde booket opholdet gennem Nordic golfers. Alt forløb helt perfekt, golftider, hotelbooking og måltider.
Elisefarm er et dejligt hotel med spa, god restaurant og mange muligheder for at sidde udenfor og bare nyde de smukke omgivelser.
Meget venligt og professionelt personale.
Super tak til nordicgolfers / mads.h.
Super tak til nordicgolfers / mads.h.
For en fantastisk tur til trelleborg.sv
Golfbanerne var super og
Hotellet var godt m. God service
Dog var sengene For smalle
Ellers 👍
Vi vender tilbage
Per
Enkel
Enkel, rask og vennlig kommunikasjon helt i fra starten. Oppholdet sto til forventningene. Flott golfanlegg, fint hotell og maten var god. Man får MYE for pengene ved slike golfpakker.
Nem og overskuelg booking og god follow-up
Det var en nem og overskuelig hjemmeside som gjorde bookingen ligetil. Det efterfølgende opkald, for at sikre at alle oplysninger var korrekte og med alternativer, såfremt den pågældende svenske klub, ikke kunne imødekomme vores behov, var fremragende. Tak til booking manager Mads Hermansen for kompetent og behagelig service.
Virkeligheden er langt fra nordicgolfers beskrivelse
Lad os starte med det positive, Winston Golf Club i Tyskland leverede 3 superb runder golf og service til vores selskab bestående af 3 personer.
Det var dog det eneste i overensstemmelse med nordicgolfers beskrivelse af den pakkeløsning vi bookede ved dem. Opholdet på Bernsteinschlosshotel Wendorf var på ingen måde i trit med det nordicgolfers havde proklameret, det er desværre et hotel hvor kost og logi simpelthen intet med 5* har at gøre. Nordicgolfers sælger simpelthen 4 og sågar 5 retters menuer, som en del af opholdet, på en restaurant som slet ikke kan levere dette og da slet ikke på et 'gourmet' niveau.
Hvad der gør oplevelsen yderligere beklagelig er at Nordicgolfers på ingen måde har taget ansvar for/ fyldestgørende responderet på vores gentagne forsøg på at forklare hvor langt fra virkeligheden deres pakke beskrivelse af dette hotel/ophold er. Nordicgolfers ser det ikke som deres ansvar at reelt set vurdere hvorvidt det de sælger (dyrt) faktisk lever op til det der leveres. Deres kreative beskrivelser af kost og logi har de dog ingen kvaler med at eksponere i videst mulige omfang på deres hjemmeside.
Skuffende og svært at forklare hvorfor nordicgolfers ikke tager ansvar, men desværre virkeligheden. Vi har ventet i 4 uger på et udførligt svar fra Nordicgolfers forgæves, og derfor er det kun på sin plads at denne anmeldelse ryger på trustpilot. Nordicgolfers kommer vi ikke til at bruge igen.
Super tur til Sankt Jörgen Park Resort
Super tur til Sankt Jörgen Park Resort. Göteborg
Kan kun anbefales.
Lad endelig NordicGolfers arrangere, så er man sikker på at alt klapper.
Tak til Mads Hermansen for god service.
En fremragende golfpakke
Det var en fremragende golfpakke - hvor vi denne gang besøgte Hooks Herrgård - 8 peersoner - med 2 herlige og tilpas udfordrende golfbaner, en skøn restaurant med en suveræn menu samt søudsigt - hertil godt indrettede værelser. Absolut ikke sidste gang vi besøger
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.