nordichomeliving.dk Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk butik og betjening Butikken er fyldt med lækre varer og betjeningen er fantastisk. Man bliver mødt af det største smil og venlig betjening lige fra man træder ind af døren. Stor anbef... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er luft for ekspedienten selv om butikken er tom. Jeg finder selv en vare og vil betale. 2 damer kommer ind - som åbenbart har været der før. Jeg skal love for at DE får betjening - før mig. Jeg... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Simpelthen den sødeste ejer og de fineste ting i en virkelig smagfuld og lækker butik og indpakning. Jeg håber på alt mulig held og lykke for butik og ejer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækker forretning, med lækker kvalitet. Hos Lena for man altid en Service på øverste hylde, Sød smilene, hjælpsom, fantastisk smil, hun er altid ordenlige over for alle, om det er kunder eller kolleg... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk butik med de skønneste…

Fantastisk butik med de skønneste mærker. Butikken er altid smukt og inspirerende indrettet. Bestilling gik supernemt, og næste dag var den klar til afhentning. Jeg kan på det varmeste anbefale denne butik. Handler her igen og igen!

21 de novembro de 2023

Fantastisk butik i selveste Marielyst

Fantastisk butik i selveste Marielyst, længe ventet! Altid smilende og imøtekommende service, butik med smagfuldt og inspirerende udvalg, så prisværdigt at have denne butik tilgængelig i nærområdet 👏🍀🌟
Butikken er et besøg værd og har webshop👍😃 Hilsen fra Rungsted Kyst

17 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Misforståelser synes nemt at kunne ske…

Misforståelser synes nemt at kunne ske i Nordic Home Living i Marielyst.
Vi er blevet beskyldt for at stjæle eller snyde i forretningen.
Sagen starter med at vi går ind i forretningen i sommer og forelsker os i en lille bænk, to puder og en plaid. Vi betaler det beløb, vi får oplyst af ejeren. Vi er til fods og aftaler, at vi tager puderne og plaiden med hjem og henter bænken med bil senere.
Vi afhenter bænken som aftalt og kører hjem.
Nu, måneder efter, går min kone ind for at købe en tilhørende stol, og så starter balladen.
Hun bliver straks beskyldt, i andres kunders nærvær, for at have stjålet en forkert, og dyrere bænk og hentet den i forretningen i et 'påfaldende' tempo. Det lignede tyveri, lod ejeren det vide.
Min kone stod fuldstændig overrasket, beskyldt for det værste!
Efterfølgende besøg i forretningen, i et forsøg på at opklare sagen, endte fuldstændig i en uanstændig opførsel fra begge ejeres side, og vi blev bedt om at forlade forretningen. Ikke engang et enkelt 'undskyld' kunne ejerne anstrenge sig til.
Ejerne vil formentlig svare, at der var tale om en misforståelse, men fra det, og til at blive beskyldt for tyveri og snyd, er der lang vej!
Så pas på at tjekke alle prisoplysninger, du får fra ejeren. Så kan det være, at du kan undgå utidige beskyldninger...

13 de outubro de 2023

Ein wunderschöner 🇩🇰♥️ Laden

Ein wunderschöner Laden, den ich schon im Sommer besuchen durfte und mir traumhafte Kleidung und eine schöne Tasche kaufen konnte. Sehnsüchtig habe ich auf den Herbst gewartet und heute konnte ich endlich shoppen. Ein toller Kundenservice, wunderschöne Produkte. Ich bin restlos begeistert und freue mich schon auf den nächsten Sommer. Auch Ihr Mann hat uns heute sehr nett beraten.
Viele Grüße
Christiane

6 de outubro de 2023

Fantastisk service!

Jeg modtog min pakke hurtigt og fik endda 2 bestillinger sendt afsted samlet. Så jeg sparede både tid og miljøet blev skånet for en ekstra fragt. Da nogle af produkterne var til en gave, fik jeg dem fint indpakket. Alt i alt en god oplevelse 💫

6 de setembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har betalt men ikke fået min vare

Jeg har betalt for en dug, men den er ikke afsendt . Indehaver kender ikke til reglen om, at webshops ikke må trække pengene før varen sendes .
Pengene blev trukket fra mit kort tirsdag - Jeg blev lovet et svar på hvornår den kom i fredags, men har her søndag ikke hørt noget endnu, før jeg igen selv skriver og får annulleret ordren.

5 de agosto de 2023
logotipo da nordichomeliving.dk

Resposta da nordichomeliving.dk

Kære Berit, Du var nede i vores butik og ønskede en dug vi ikke havde på lager, men vi aftalte at vi skulle bestille den hjem til dig og da du gerne ville have den tilsendt, blev den lagt på webshoppen så du kunne bestille den der og du ville få besked så snart vi fik en tilbagemelding på leveringsdatoen. Du kontaktede os efterfølgende og ønsket at få annulleret din ordre, hvilket vi gjorde hurtigst muligt. Beklager hvis der har været nogle misforståelser, det blev gjort i den bedste mening.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais