Jeg plejer aldrig og lave anbefalinger men Nordicshape fortjener så meget ros. Virkelig god service. De svarede hurtigt tilbage på Mails. Sendte en ny maskine til mig med det samme. Da den jeg havde... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg købte et massageapparat hos NordicShape i februar og har været meget glad for det samt resultaterne. Desværre gik apparatet i stykker under normal brug efter nogle måneder. Jeg kontaktede deres... Ver mais
Har ikke prøvet deres produkter, men overvejede det, hvorfor jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Blev spammet med mails dagligt. Da jeg ville afmelde igen, fik jeg tilbuddet om, at modtage 1-2 mails om m... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg vil gerne dele min oplevelse med Nordic Shape's kundeservice. Jeg skrev til virksomheden, da jeg efter ca. 3 måneder oplevede, at mit apparat mistede styrkede. Samme dag fik jeg svar med ros for m... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
NordicShape er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til at reducere cellulite og appelsinhud. Vores hovedprodukt, CelluSmooth, kombinerer varme, gua sha og cupping for at forbedre blodcirkulationen og øge lymfedrænagen. Vi prioriterer høj kvalitet og kundetilfredshed og sikrer en tryg og problemfri købsoplevelse.
Informações de contato
Kompagnistræde 21, 1208, København K, Dinamarca
- Info@nordicshape.dk
- nordicshape.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nej tak.
Købte en maskine fra dem sidste uge og har hørt fra dem aldrig igen.

Resposta da Nordic Shape ApS
I ordered a mashine as a Christmas…
I ordered a mashine as a Christmas gift, and never even received a confirmation. Unfortunately it’s took me 1,5 month to get it, but I finally got it. I love the mashine, doing it every second day, I think I can see a difference. Don’t forget the massage oil. Can definetly recommend it and have already ordered one more just in case.

Resposta da Nordic Shape ApS
God og nem køber oplevelse !

Resposta da Nordic Shape ApS
Det har indtil videre været en virkelig…
Det har indtil videre været en virkelig dårlig oplevelse at købe noget herfra.
Min datter bestilte et produkt d. 29 november.
Hun får efterfølgende en bekræftelse på at den vil blive afsendt mellem d. 6 og 10 december. Da hun ikke får afsendelse mail d. 10 december, kontakter hun jer selv d. 11 for at høre hvor den bliver af. Her får hun at vide at den senest vil blive sendt d. 21. Men er så “heldig” at hun modtager en afsendelses besked allerede d. 18. Derefter spore hun pakken via DAO, men den stopper med at rykke sig, og bliver derfor efterlyst d. 23 december. Så er vi godt klar over at vi her løber ind i juledagene. Og hun kontakter både DAO og jer d. 28 og efterlyser pakken igen, hvortil I svarer at I vil vende tilbage.
D. 3 Januar kontakter hun jer selv IGEN, da hun intet har hørt fra jer. Og får at vide af jer, at pakken er forsvundet men at i vil sende en ny.
Først i dag d. 8 Januar hvor hun selv skriver til jer, IGEN hvornår den bliver afsendt, får hun en mail om at pakken er på vej.
Dette skulle have været en julegave, som jo så er gået fuldstændig i vasken.
Vi er ude mærket godt klar over at der er ekstra forsendelses tid og travlhed i juleperioden.
Men at hun selv har skulle tage kontakt til jer under hele processen, og taget i betragtning af, at bestilling allerede blev foretaget i slut november, er det virkelig uprofessionelt og enormt dårlig service. Derfor kun 1 ⭐️

Fantastisk produkt!
Fantastisk produkt!! Modtog min pakke for 2 uger siden, og kan allerede se en tydelig forskel! Maskinen er af virkelig god kvalitet, så det er en klar anbefaling herfra!

Resposta da Nordic Shape ApS
Jeg købte CelluSmooth til min kone i…
Jeg købte CelluSmooth til min kone i fødselsdag og modtog den 3 dage efter.
Super godt produkt og god service.
5 stjerner herfra!

Resposta da Nordic Shape ApS
Pengene hævet men ingen maskine
Efter jeg har bestilt og de har hævet penge får jeg en mail at den er udsolgt men kan få en ny og forbedret maskine med 10%
Øhh nej tak vil såmænd bare gerne have mine penge igen som jeg ikke har fået noget for ! 😡

HUSK massage olie.
Købte cellusmooth maskinen og hoppede en tur i Matas for at købe en massageolie. De 2 ting kombineret, er fantastisk. Klar anbefaling.

Kæresten siger god
Jeg købte en til min kæreste og hun er meget tilfreds med den👍

Kan anbefale et køb 😊
Maskinen ankom dagen efter jeg bestilte og det er tydeligt at mærke at produktet er kraftigt. Glæder mig til at prøve det, da min veninde havde anbefalet mig det, efter hun havde prøvet det og hun fortalte at det var virkelig godt. Kan anbefale et køb!

Resposta da Nordic Shape ApS
God kundeservice men dårlig kvalitet
Hurtig levering og sød kundeservice som hurtigt svarer.
Desværre lever kvaliteten af de sorte tights, jeg købte, slet ikke op til mine forventninger. Jeg har brugt dem max. 15 gange til at cykle og almindelig styrke træning, og de er allerede meget slidte. Derudover er materialet meget tyndt (nok derfor de allerede er blevet slidte), så jeg anbefaler at man har g-streng under, da trussekanter ellers vil være meget tydelige.
Når det så er sagt, er de utrolig behagelige og sidder godt. De er snart for slidte til, jeg kan tillade mig at forlade hjemmet i dem, men vil forsat bruge dem til træning hjemme.

Resposta da Nordic Shape ApS
Jeg har bestilt scarlet top og tights i...
Jeg har bestilt scarlet top og tights i sort hos Nordic Shape, og de er i super lækker kvalitet. Jeg modtog min ordre hurtigt og i god stand. Jeg har bestilt min top og tights i en størrelse S, og de er begge størrelses svarende.

Resposta da Nordic Shape ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.