Nu har jeg mere end 5 gange trykket "afmeld" på nyhedsbrevene fra jer, og alligevel bliver I ved med at fremsende content-mails. Og ja, der er gået over 14 dage siden jeg afmeldte mig første gang,... Ver mais
A empresa respondeu
Gode gamle danske film mm. Vi har prøvet noget tjenester, men eksempelvis noget god aftensmad og far til 4 på skærmen eller Olsen banden. Intet bedre ! Man kan også vælge noget action en klassetjenest... Ver mais
A empresa respondeu
Er super glad for for tjenesten , den er billig og der er mange gode danske film både nye og gamle og osse masser af gode udenlandske film, helt perfekt. Rigtig god Service over hele linjen. Osse en r... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk . Godt udvalg. Specielt er jeg mega meget glad for at muligheden for undertekster er til stede. Kan virkelig anbefales. Mange smukke minder. Mvh Erik Andersen
A empresa respondeu
Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.
Mosedalvej 14 , 2500, Valby, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har et Samsung TV hvor app er installeret. Men gud hvor er brugeroplevelsen mildest talt elendig. Tager en evighed at starte op. Når den så er startet op, er brugerfladen så supersløv at man skulle tro vi var tilbage i 90’erne. Når filmen så er startet kører det fint, men kvaliteten af app trækker 2 stjerner fra.

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
For lidt gode danske film,før 1980,de nye fra 2000,har ingen handling, der tænder en ,så noget bras

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg synes det er træls der ikke er tekst på alle
danske film.
Ellers er der mange gode film.
Med venlig Hilse Lejf Sørensen

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg synes det er super ærgelig at de fjerner de gode gamle klassikere jeg er med på man ikke kan have alle film MEN der er bare nogle klassikere og grunden til fik jeres app var netop at jeg kunne se dem når jeg havde lyst troede jeg øv. Det er to stjerner med pil ned

Hej
Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lille pegepind, på fjernbetjening, samt at I vil have at man skal have en speciel kode, på 8 tegn,- undre mig at problemet, med log ind, ikke er på mobil, derudover er indholdet I har, OK

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Underligt at Nordisk Film praler med undertekster på alle danske film i deres 23 biografer - når de ikke formår at undertekste på nordisk filmskat

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Den bedste og billigste filmkanal. De penge er givet godt ud.

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
I har virkelig et ringe udvalg af ældre danske film, ligt pt er der 3 af de gamle far til fire film til gængelig, og 5 eller 6 Morten korch film, havde virkelig glædet mig til bare at kunne se gamle danske film som det passede mig, men med det udvalg, tænker jeg da godt jeg kan leve uden nordisk film+

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Mange gode danske film. Jeg er specielt glad for Dansk Filmskat, med mange af de gode gamle favoritter.

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Stort udvalg. Godt nyhedsbrev. Jeg kunne dog godt bruge et direkte link til Imdb.com til hver films infoside.

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Rigtig mange gode film og nærvær. Kunne have lidt flere udenlandske og voksne film.

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg er rimelig skuffet over det lille udvalg af film, der er på siden. Jeg havde regnet med, at det var en streaming tjeneste, med samling af ALLE danske film. Men der er meget få at vælge i mellem, og mange af dem, kan allerede ses andre steder. De første 5 danske film jeg søgte på, kom ikke frem på siden. Derefter kiggede jeg siden igennem, for at se, hvad der så egentlig lå der, og jeg må sige, det er et skuffende udvalgt. Det er primært "populære" film, der kan findes på siden. Og desuden ingen nye film (fx fra det seneste år). Øv øv! Håber virkelig på forbedring af indhold!

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Midt i al den hurlumhej der sker i verden i denne tid ,er det skønt med nordisk film ,med det store udvalg af skønne danske film ,til at koble af ,jeg nyder det meget ,appen virker også upåklageligt ,så alt i alt en tilfreds kunde

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg synes det er en rigtig god oplevelse og meget nemt at betjene

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Udvalget af film passer fint til prisen. Hvis man ser 1 til 2 film om dagen i gennemsnit, så skal man starte forfra efter omkring 2 måneder.

Ganske godt...
- men jeres film-efterspørgselslink, virker ej.
Hermed vil jeg erklære offentligt, at Gamle Mænd i Nye Biler, skal være den næste film, på tjenesten.
Har brugt år på at finde ud af titlen, så det må være ret.
Ellers er der stor kærlighed, for specialt: Dansk Filmskat.
Alle de gamle film.
OBS: Du sparer 118,- kr. ved at købe et helt år.

Resposta da Nordisk Film+ (Danmark)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.