Nordlyliving Avaliações

2.100
O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I oredered a ASWEI ice maker. The product was presented as to operate at 220-240 V (standard outlet). Today I received my order and it doesn't operate on electric power. It is a simple plastic box to... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har sendt en mail om en defekt vare ved modtagelse den 18. april og fortsat ikke hørt fra virksomheden vedrørende min ordre. Pakken var mildest talt smadret flere steder, og det kan ses på bundp... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ca. 2 mdrs leveringstid.. Jeg skulle desværre returnere varen, da den ikke passede ind i mit hjem alligevel. God kundeservice i forhold til at få varen returneret. Men da jeg over en mdr efter r... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte en loungesofa fra Woood hos Nordlyliving fra deres outletsektion på hjemmesiden. Virkelig flot sofa. Og den var til under halv pris ift alle andre forhandlere. Leveringen var som oplyst og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

Nordly Living er et nordisk online univers, hvor vi har fokus på lækre kvaliteter og skandinavisk design. Vi følger tidens trends og holder os opdateret med de nyeste kollektioner og brands.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.100)

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Efter jeg blev bedt vente 16 uger på en…

Efter jeg blev bedt vente 16 uger på en reol, måtte jeg selv tage kontakt til butikken for at høre hvornår den mon ville ankomme. Her får jeg at vide, at den ikke kan leveres. Gad vide hvad der var sket hvis jeg aldrig selv havde skrevet… og når ja, den var købt sammen med en anden reol. Da jeg pakkede denne op, var den helt jordslået og misfarvet.

4 de setembro de 2024

Bestilte et sofa bord d 4/9-24

Bestilte et sofa bord d 4/9-24. Har idag d 3/11-24 intet modtaget og ingen info fået. Tror måske firmaet er gået konkurs men har intet hørt. Virkelig dårlig oplevelse!!!!

4 de setembro de 2024

ubrugelig stol

Jeg købte et stolesæt og modtog efter tre måneders ventetid endelig stolene – selvom jeg gentagne gange fik at vide, at de ville komme ugen efter. Nu viser det sig, at der mangler skruer til den ene stol, hvilket gør den ubrugelig, da den ikke kan samles. Jeg står derfor stadig uden et komplet spisebordsområde. Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange for at få hjælp til de manglende skruer, men har ikke fået noget svar. Dette er under AL KRITIK

31 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tre måneder - Stadig intet modtaget!

Jeg bestilte et bord d. 24/07, og nu her mere end 3 måneder siden har jeg endnu ikke modtaget det..
Jeg har flere gange rykket dem og de er nu stoppet med at svare på mine beskeder.
Det gls tracking link jeg på et tidspunkt modtog fortæller mig følgende: “ Pakkens data er sendt til GLS IT systemet; pakken er ikke kommet i GLS besiddelse endnu.”

Det kan ikke passe at man skal vente så længe på et bord.

21 de julho de 2024

Bought furniture 1 month ago

Bought furniture 1 month ago, never got it.
I received confirmation email when I bought it and that was it. Never heard from them again, never got any furniture delivered, never got any reply on the mail I send them. No customer service what so ever.

23 de setembro de 2024

Dårlig service

Hej,
Jeg købte et sofabord og en lampe for to måneder siden. De skulle have kommet i sidste måned. Men jeg fik aldrig noget. Pengene er også blevet taget fra min konto.
Da jeg skrev til deres kundeservice, fik jeg intet svar. Jeg har prøvet email, sms, opkald, og deres hjemmeside. Jeg ventede i kø på telefon i 4 timer en dag, og fik alligvel intet svar.
Jeg er meget utilfreds.

19 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen kommunikation siden køb i august, forfærdelig oplevelse og tabte penge

Har købt 2 produkter (et hos Nordly og et hos Werenberg) i august og september hvor der blot skulle have været er par ugers leveringstid, og ikke modtaget NOGEN kommunikation overhovedet, ingen levering, og nu er de gået konkurs og umulige at komme i kontakt med. Sendte adskillige mails og forsøgte at ringe hele september hvor de efter sigende stadig opererede men uden svar. Dårligste kundeoplevelse jeg nogensinde har haft og mange penge lige ud ad vinduet.

16 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende kommunikation (og møbel)

Bestilte et møbel februar 2024. Modtog en mail om at den ville blive forsinket, helt fint. Her stopper kommunikationen så også, og jeg må selv prøve at få oplysninger om møblet. Nu hedder det oktober 2024. Efter et håbløs forsøg på kommunikation med firmaet, har jeg nu sendt en email om, at jeg vil annullere ordren. Denne email svarer de heller ikke på. Jeg er i tvivl om de nogensinde har kunnet skaffe det møbel? Jeg vil ikke handle her igen.

14 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen møbel og ingen penge retur

Vi har ikke fået vores TV møbel vi har betalt for og ventet i 2 måneder på. Man kan ikke komme i kontakt med nogen. Flere siger at de er gået konkurs, men vi har ingen info fået eller fået penge retur

18 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service. dårlig kvalitet og håndværk.

Ventede 2-3 uger længere end ventet. Fik herefter nogle møbler med fodspor på kasserne.
Møblet var ikke som samleanvisningen og kvalitet var helt i bund.
Ville returnere alle varene, men skulle selv pakke dem ind igen og bære ned.
Herefter gik der flere uger hvor jeg intet hørte om sagen eller fik pengene tilbage, heller ikke efter kontakt til firmaet.
På et tidspunkt fik jeg et mindre beløb tilbage. Da jeg kontaktede dem i deres telefontid var der ingen der tog telefonen, og svareren sagde at det var uden for telefontiden, hvilket det ikke var.
Til sidst fik jeg de sidste penge tilbage. Det virker som om at de er på kanten med deres e-mærke.

15 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais